Unishore Bedrijfskleding Zwaag

Makkelijk te bereiken vanaf de A7 op Industrieterrein Zevenhuis in Zwaag, te vinden achter meubelfabriek De Eekhoorn.

In Zwaag hebben we onze nieuwe tweede vestiging, helemaal ruim ingericht voor een veilige shopervaring, voor iedereen die werkkleding draagt. Onze locatie ligt direct aan de A7, op 35 minuten rijafstand van Amsterdam. Door deze gunstige, centrale ligging kunnen wij een grote regio bedienen. We hebben voor deze locatie gekozen omdat er veel bedrijven in deze regio gevestigd zijn. We zijn gespecialiseerd in totaalpakketten voor bedrijven.

Groot assortiment bedrijfskleding

Als topdealer van Helly Hansen workwear in de Noordkop hebben wij een grote collectie van Helly Hansen in de showroom in Zwaag. Maar naast het aanbod van dit topmerk bestaat ons assortiment onder andere ook uit Tricorp, Blåkläder, Mascot,  Havep, Roots, Clique, Majestic, Vismo, Jallatte en Grisport. Als veiligheidsadviseurs op de werkvloer hebben we natuurlijk in onze showroom alles ruim opgezet voor een fijne en veilige shopervaring. Met meer dan 50.000 artikelen voorzien wij in veel behoeftes.

Veiligheidsschoenen Zwaag

Een van de redenen dat we in Zwaag zijn begonnen is dat mensen graag veiligheidsschoenen willen passen. Zwaag is centraal gelegen, we hebben een grote collectie veiligheidsschoenen op voorraad. Laat u adviseren in de winkel welke veiligheidsschoen het beste bij uw werkzaamheden passen en kies uit de vele modellen.

Kleding Management Systeem (KMS)

Unishore Bedrijfskleding heeft een nieuw online ordersysteem voor klanten die regelmatig bestellen en meer dan 5 medewerkers hebben. Het KMS kunt u zien als een privé website voor uw bedrijf. Op deze website staat alleen uw eigen samengestelde kleding- en PBM-pakket. Dit maakt het bestellen een stuk gemakkelijker, kost veel minder tijd en voorkomt miscommunicatie. Met het KMS houdt u altijd zelf het overzicht, vanaf het bestellen tot en met het bewaken van het budget. Neem eens een bezoek in onze showroom in Zwaag en vraag naar de vele voordelen van deze gebruiksvriendelijke manier van bestellen.

Snel advies op maat

Wilt u graag informatie, advies of een offerte van ons ontvangen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om snel contact met ons te krijgen. U kunt op onze website het contactformulier invullen, ons een mail sturen of bellen naar +31 (0) 85 222 15 40. Wij staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 7.30 – 17.00 uur en streven ernaar uw mail nog op dezelfde werkdag te beantwoorden. In de regio Zwaag kunt u een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers. Dit kan op locatie of bij ons in de showroom.

Bedrijfskleding bedrukken of borduren?

In Zwaag kunnen wij u helpen met het juiste advies voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Een logo op uw  bedrijfskleding geeft een professionele uitstraling, is herkenbaar, representatief en draagt bij aan uw corporate identity en creëert teamgevoel. Wij hebben onze eigen borduur- en bedruk afdeling met ervaren personeel, waarmee u als klant direct contact heeft. Bij ons is het mogelijk om vanaf 1 stuks al te bestellen zonder instelkosten!

Onze kennis

Sinds 1985 levert Unishore Bedrijfskleding aan diverse beroepsgroepen werkkleding en PBM’s. Bij ons ervaren team kunt u terecht met al uw vragen. Wij adviseren u graag wat het beste bij uw werkzaamheden en bedrijfsimago past.

Onze service

Onze klanten beoordelen ons via Trusted Shops met een 4.8 op een schaal van 5! Al jarenlang heeft onze webwinkel het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Bij ons zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot de bestellingen. U kiezen of u het laat afleveren op uw huis- of bedrijfsadres, het ophalen in de showroom of laten afleveren bij een PostNL punt of een DHL ServicePoint.

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.