(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

5% extra korting op alle High Visbility werkkleding met kortingscode: HighVis2021 t/m 31 januari 2021

Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Kleur
Sluiting
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Tussenzool
Stijl
Eigenschappen
Geslacht

Werkschoenen S3

S3 werkschoenen kopen? Voor een maximum aan veiligheid in uw werkomgeving kiest u voor S3. Dit is namelijk de hoogste veiligheidsnormering voor werkschoenen. S3 werkschoenen beschermen u of uw werknemers tegen de impact van zware voorwerpen, tegen perforatie en tegen lichamelijke ongemakken die zich door herhaalde bewegingen kunnen voordoen. Als er in uw bedrijf met zware en scherpe materialen gewerkt wordt, zijn S3 werkschoenen essentieel voor veilige en aangename werkomstandigheden. 

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Grote merken, waaronder Grisport, Helly Hansen, Redbrick en Elten
  • S3 werkschoenen zonder veters
  • Ultra lichte S3 werkschoenen
  • Super trendy modellen, waaronder werksneakers
Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 206

Toon per pagina
Bestseller
Grisport 803 S3 + Gratis veters
Beoordeling:
100%
€ 69,39 € 83,96
Bestseller
Grisport Cross Safety Nordic S3 Zwart/Grijs + Gratis veters
Beoordeling:
95%
€ 69,39 € 83,96
Bestseller
Grisport Cross Safety Firm Hoog S3 + Gratis veters
Beoordeling:
100%
€ 71,07 € 85,99
Grisport Trace S3
Beoordeling:
100%
€ 69,39 € 83,96
Bestseller
Grisport 72457 S3
€ 67,77 € 82,00
Grisport Camino S3
Beoordeling:
100%
€ 69,39 € 83,96
Redbrick Motion Shade S3 + Gratis veters
€ 78,10 € 94,50
Redbrick Motion Comet 2 Hoog S3 + Gratis veters
€ 82,23 € 99,50
Redbrick Motion Fuse S3 + Gratis veters
€ 78,10 € 94,50
Sixton Auckland S3 ESD Lage Werkschoen 94378-00
€ 82,76 € 100,14
Sixton Auckland High S3 ESD Werkschoen 94405-00
€ 86,36 € 104,50
Sixton Newport Boa S3 ESD Werkschoen 94379-03
Beoordeling:
100%
€ 107,96 € 130,63
Grisport Cross Safety Horizon BOA S3
Beoordeling:
100%
€ 84,30 € 102,00
Base K-Energy BOA Werkschoen S3 HRO SRC B1007
€ 129,00 € 156,09
Grisport Bionik Bender BOA S3
€ 84,30 € 102,00
Best verkocht
Grisport Cross Safety Ariel Dames S3 + Gratis veters
Beoordeling:
100%
€ 69,39 € 83,96
Best verkocht
Sixton Cima S3 ESD Lage Dames Werkschoen 95398-02
€ 80,96 € 97,96
Bestseller
Grisport 70416 S3 + Gratis veters
Beoordeling:
90%
€ 76,00 € 91,96
Grisport 706 S3 + Gratis veters
Beoordeling:
100%
€ 59,47 € 71,96
Grisport 72003 S3 + Gratis veters
Beoordeling:
100%
€ 67,77 € 82,00
Grisport 70216 S3 + Gratis veters
€ 71,07 € 85,99

Gelukkig hoeft u niet lang te zoeken om deze extra veilige werkschoenen te vinden. Online deze werkschoenen bestellen gaat bij Unishore Bedrijfskleding namelijk heel eenvoudig. U kunt in één oogopslag zien welke schoenen aan de S3-normering voldoen, zodat u zeker weet dat de werknemers in uw bedrijf zonder zorgen aan het werk kunnen.

Wat zijn S3 werkschoenen?

Er zijn verschillende veiligheidsnormeringen voor werkschoenen, waaraan u precies kunt zien welke beschermende eigenschappen de schoenen hebben. Iedere schoen met een normering die met een S (voor “safety”) begint heeft een beschermende neus. De neus van de schoen is dus verstevigd, zodat de drager niet meteen zijn tenen breekt als er iets op valt. Het eerste waar mensen dan aan denken is een stalen neus en dat is heel logisch, want een stalen neus is ideaal om op een hele compacte manier voor bescherming tegen impact te zorgen. Staal is echter niet het enige materiaal dat hiervoor gebruikt kan worden. Andere metalen of zelfs kunststoffen neuzen kunnen daar ook voor zorgen. Heeft een werkschoen een normering van SB of hoger? Dan kan de neus gegarandeerd tegen een impact van 200 joule, wat gelijk staat aan een last van zo’n 20 kilo.

Zo’n neus hebben alle werkschoenen met een S-normering, maar uiteraard is er verschil tussen al deze normeringen. Een S1 werkschoen heeft een schokabsorberende hak en een gesloten hiel en een S2 werkschoen is daarbovenop gemaakt met een bovenmateriaal dat waterafstotend is. Een S1P werkschoen heeft dat bovenmateriaal niet, maar heeft wel een kunststof of stalen tussenzool die perforatie tot een kracht van minimaal 1100 N tegengaat. Bovendien zijn werkschoenen met al deze normeringen antistatisch. Heeft een werkschoen de normering S3? Dan hebben de schoenen al deze beschermende eigenschappen, zijn ze volledig bestendig tegen perforatie én hebben ze een geprofileerde loopzool. Een S3 werkschoen biedt dus voldoende bescherming tegen alle mogelijke gevaren op de werkplek: zware objecten, scherpe materialen, koude vloeistoffen en verkeerde houdingen krijgen geen kans.

Uitgebreid aanbod aan werkschoenen S3

Uiteraard wilt u dat de omstandigheden in uw bedrijf zo veilig en verantwoord mogelijk zijn. Niet alleen verkleint u zo de kans op nare ongelukken op de werkvloer aanzienlijk, met de keuze voor de juiste werkkleding kan ook verzuim op een minimaal niveau gehouden worden. Goede werkkleding kan dus in eerste instantie een flinke investering lijken, maar op de lange termijn bespaart het u een hoop geld en misschien nog wel meer tijd. Bovendien hoeft u niet te veel te betalen voor uw werkschoenen. Bestel uw werkkleding online bij Unishore Bedrijfskleding en profiteer op die manier van eerlijke prijzen, een uitstekende service en een zeer uitgebreid productaanbod. Alleen aan werkschoenen hebben wij al zo’n 250 verschillende modellen in ons assortiment, waarvan meer dan de helft aan de S3-normering voldoet.

Over de kwaliteit hoeft u in dat geval ook niet in te zitten. Wij merken dat de Grisport werkschoenen S3 altijd erg in trek zijn en daarom hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan deze fantastische werkschoenen. Maar we verkopen ook werkschoenen van andere kwaliteitsmerken, zoals Atlas, Redbrick, Helly Hansen en Vismo. Bij iedere schoen in onze webshop geven wij u zoveel mogelijk informatie, zodat wij zeker weten dat de werkschoenen die we bij u gaan leveren precies goed zijn voor hoe u ze wilt gaan gebruiken. Het bestelproces is zeer eenvoudig en de producten die u bestelt worden snel bij u geleverd, dus ook bij het bestellen van uw werkschoenen hoeft u geen tijdverlies in te calculeren.

Comfortabele S3 werkschoenen

Omdat mensen bij beschermende schoenen nog altijd vaak aan een stalen neus denken, kan het misschien overkomen alsof S3 werkschoenen door al hun beschermende eigenschappen zoveel stug en onbeweegbaar materiaal hebben dat ze niet lekker zitten. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Allereerst wordt de normering S3 toegekend op basis van de hoeveelheid bescherming en niet het materiaal waarvan de werkschoenen gemaakt zijn. Als een kunststof neus tegen een impact van 200 joule of meer beschermt en kunststof tussenzolen scherpe punten bij een kracht van 1100 N tegenhouden, zijn het gewoon goede S3 werkschoenen. Vaak vallen S3 werkschoenen waarvan de beschermende onderdelen van kunststof zijn iets groter uit, omdat voor dezelfde bescherming meer kunststof nodig is dan staal.

Toch bestaan daar ook uitzonderingen op. De meest opvallende daarvan zijn werksneakers, zoals de Grisport Cross Safety collectie of de meeste werkschoenen van Redbrick. Deze schoenen zijn compact en ontworpen met een maximum aan draagcomfort in het achterhoofd. Veel van de essentiële onderdelen van deze schoenen zijn van kunststof, aangezien kunststof beweeglijker is dan metaal. Toch zijn deze veiligheidssneakers S3 werkschoenen. Een verder voordeel van het gebruik van kunststof in werkschoenen is dat kunststof minder onderhevig is aan de omgevingstemperatuur. Als u voor uw werkzaamheden enkele uren per dag op een koude locatie staat, zoals een tochtige loods zonder verwarming of een koelcel, heeft u met kunststof werkschoenen aanzienlijk minder snel last van koude voeten. Daar staat wel tegenover dat S3 werkschoenen met stalen onderdelen over het algemeen minder kosten.

Online werkschoenen S3 bestellen

Houd er bij het bestellen rekening mee dat niet iedere S3 werkschoen even geschikt is voor iedere medewerker. S3 werkschoenen voor dames hebben vaak een wat kleinere pasvorm dan S3 werkschoenen voor heren, omdat vrouwen gemiddeld kleinere voeten hebben dan mannen. Ook daar hebben we in ons assortiment rekening mee gehouden, zodat u in uw bedrijf iedere medewerker de zekerheid en veiligheid van een paar S3 werkschoenen kunt verzekeren. 

Unishore Bedrijfskleding is al sinds midden jaren tachtig gespecialiseerd in bedrijfskleding. Daar horen werkschoenen en veiligheidsschoenen bij, maar ook persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals geluidskappen, stofmaskers en stevige werkhandschoenen. Voor een werkomgeving die zo veilig en aangenaam mogelijk is voor uw werknemers kunt u dus op onze deskundigheid vertrouwen. Wilt u uw werkkleding uniek maken voor uw bedrijf? Dan kunt u bij ons ook het logo van uw onderneming op de kleding laten drukken of borduren.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.