(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)

Werkschoenen S1

S1 Werkschoenen kopen? S1 veiligheidsschoenen zijn vrij basic met niet te veel bijzonderheden. Daarmee zijn S1 werkschoenen bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor werk in een magazijn. Werkt u echter in een omgeving waar uw zolen geperforeerd kunnen worden door spijkers of andere scherpe voorwerpen, dan kiest u liever schoenen met een antiperforatiezool zoals S1P werkschoenen of S3 werkschoenen. In een natte omgeving, bijvoorbeeld in een keuken, de horeca of een carwash, is het fijn als het bovenmateriaal waterbestendig is, deze eigenschap heeft een S1 werkschoen ook niet.

Eigenschappen S1 werkschoenen:

  • Brandbestendige zool met antislip
  • Veiligheidsneus en gesloten en energie-absorberende hiel
  • Antistatisch
Lees verder Lees minder

1 product

Toon per pagina
Emma Daytona Laag S1
€ 106,81 € 129,24

De basisbescherming van S1 werkschoenen

In een professionele omgeving beschermen werkschoenen u tegen situaties die gevaarlijk kunnen zijn. De eerste eigenschap waar vaak aan gedacht wordt is de veiligheidsneus. Vroeger waren er alleen maar werkschoenen met stalen neuzen om uw tenen tegen letsel te beschermen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er iets op valt of wanneer u uw tenen stoot. Tegenwoordig zijn er voldoende mogelijkheden om met kunststof dezelfde bescherming te bieden als een stalen neus. Bij het vaststellen van de veiligheidsnormering S1 is het materiaal dus niet van belang; alleen of de schoenen niet indeuken bij een impact tot 200 J.

S1 veiligheidsschoenen moeten voldoen aan de minimale eisen voor EN ISO 20345 klasse S1. Daaronder valt die beschermende neus, maar ook de gesloten hiel en de hak die energie kan absorberen. Bovendien zijn alle werkschoenen met een normering van S1 of hoger volledig antistatisch. Dit is wel zo prettig als u werkt met elektrische componenten of in een omgeving waar een verhoogde kans op explosies is. Heeft u voor het uitvoeren van uw werkzaamheden meer bescherming nodig? Bekijk dan ook eens de andere soorten werkschoenen in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding.

Andere soorten werkschoenen

Onze S1 werkschoenen zijn allemaal veilig en comfortabel, maar bij sommige bedrijven vragen de omstandigheden om meer bescherming. Werkt u bijvoorbeeld in een omgeving waar uw zolen geperforeerd kunnen worden door spijkers of andere scherpe voorwerpen? Dan heeft u meer baat bij schoenen met een antiperforatiezool, zoals S1P werkschoenen of S3 werkschoenen. In een natte omgeving, zoals de horeca of een autowasstraat, is het ook fijn als het bovenmateriaal waterbestendig is. Dit zijn eigenschappen die u allemaal terugvindt bij S3 en S2 werkschoenen.

Daarnaast is ons aanbod aan modellen werkschoenen zeer gevarieerd. Het beeld dat mensen bij veiligheidsschoenen hebben is vaak een hoge schoen met veel verstevigde plekken. Dit soort schoenen is bij ons ook zeker te bestellen, maar daarnaast hebben we bijvoorbeeld werkklompen waar makkelijk in te stappen is en werksneakers. Die laatste groep oogt weliswaar modieus en is vaak lichter van gewicht dan grotere werkschoenen, maar ze zullen uw voeten goed beschermen. Sommige werkschoenen zijn uitgerust met het Boa®-systeem, waardoor u geen veters hoeft te strikken.

Een verder voordeel voor u is dat wij alleen werkschoenen van de beste merken in ons assortiment opnemen. Bij onze S1 werkschoenen gaat dat vooral om Atlas en ToWorkFor. In andere veiligheidsklassen vindt u echter ook werkschoenen van Bata, Grisport, Emma, Helly Hansen, Redbrick, Roots en nog veel meer topmerken.

Online S1 werkschoenen kopen

Bieden S1 werkschoenen voldoende bescherming tegen de omstandigheden binnen uw bedrijf? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding de veiligste en meest comfortabele S1 werkschoenen kopen voor uw werknemers. Maar ook voor goede werkschoenen in andere veiligheidsklassen zit u hier goed. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan werkjassen, overalls, werkbroeken, reflecterende hesjes en nog veel meer werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ons assortiment is afgestemd op de vraag vanuit het bedrijfsleven en daarom kunnen wij de meeste S1 werkschoenen snel leveren. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, dan mag u uw vragen natuurlijk altijd voorleggen aan onze klantenservice.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.