Werkschoenen heren

Wanneer de werkomstandigheden in uw bedrijf potentieel gevaarlijk zijn, nemen goede werkschoenen voor heren flink wat zorgen weg. Met de juiste beschermende kleding en veiligheidsschoenen of werkschoenen kunnen u en uw werknemers ervan op aan dat vallende voorwerpen niet direct tot botbreuken leiden. Bovendien leiden werkschoenen in de juiste afmetingen tot een aanzienlijke verlaging in het aantal lichamelijke klachten dat door herhalende bewegingen veroorzaakt wordt. 

Filter  
Werkschoenen  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Tussenzool  
Stijl  
Type  
Type beschermneus  
Materiaal bovenwerk  
Model  
Type Zool  
Veiligheidsklasse  

Producten 1-21 van 215

Toon
Best verkocht
Grisport 803 S3
€ 66,08 € 79,96
Grisport Cross Safety Nordic S3 Zwart/Grijs
€ 66,08 € 79,96
Korting 10%
Redbrick Motion Agile S1P
€ 66,91 € 80,96
Korting 10%
Redbrick Motion Comet S3
€ 66,91 € 80,96
Grisport Cross Safety Horizon BOA S3 Zwart/Grijs
€ 82,61 € 99,96
Grisport Trace S3
€ 66,08 € 79,96
Grisport 72003 S3
€ 64,10 € 77,56
Grisport 70416 S3
€ 73,35 € 88,75
Nieuw
Grisport Cross Safety Firm Hoog S3 Zwart/Grijs
€ 79,96 € 96,75
Grisport 801 S3
€ 63,44 € 76,76
Grisport 70070 S2
€ 56,17 € 67,97
Grisport 706 S3
€ 56,17 € 67,97
Grisport 72457 S3
€ 64,10 € 77,56
Grisport Cross Safety Beat S3 Zwart/Oranje
€ 66,08 € 79,96
Grisport Cross Safety Enduro S3 Zwart/Blauw
€ 66,08 € 79,96
Grisport Cross Safety Xtrail S3 Zwart/Lime
€ 66,08 € 79,96
Grisport Lago S3
€ 66,08 € 79,96
Grisport Data S3
€ 69,39 € 83,96
Korting 20%
Grisport 71607 S3
€ 67,77 € 82,00
Grisport Helios S3
€ 69,39 € 83,96
Grisport Ultron S3
€ 66,08 € 79,96

Tijdswinst en lagere kosten door goede werkschoenen

De aanschaf van goede werkschoenen leidt dus tot tijdwinst en lagere kosten op de lange termijn. Omdat wij bij Unishore Bedrijfskleding al jaren met allerlei soorten beschermende kleding werken, weten wij exact welke werkschoenen het meest geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden en omstandigheden. Bovendien kunt u op onze service vertrouwen, waardoor werkschoenen bestellen bij ons geen lastige klus is.

Stalen of kunststof neus in de werkschoen?

Wie aan werkschoenen denkt, denkt in eerste instantie aan stalen neuzen. Niet iedereen weet dat ook een kunststof neus dezelfde bescherming kan bieden tegen de impact van een vallend voorwerp. Vroeger was om de neus van een schoen tegen een voorwerp van een gelijk gewicht te beschermen een dikkere laag kunstof nodig dan bij staal, tegenwoordig dankzij de modernste technieken is dit niet meer zo. Daar staat wel tegenover dat kunststof minder gevoelig voor temperatuurverschillen is dan metaal, wat een voordeel kan zijn bij werkzaamheden in een koelcel of een andere relatief koude omgeving een voordeel. Staal kan afkoelen door de kou. Hierdoor zouden uw werknemers kou kunnen vatten en het ziekteverzuim op kunnen lopen.

Kunststof is wordt ook gebruikt voor de tussenzool die in sommige soorten werkschoenen zit. Deze zool dient om perforatie van scherpe materialen tegen te gaan. In eerste instantie klinkt het misschien alsof staal daar geschikter voor is, maar de eisen die aan de tussenzolen gesteld wordt zijn in beide gevallen gelijk. Een werkschoen met een tussenzool wordt namelijk pas voorzien van de veiligheidsnormering S1P of S3 als scherpe voorwerpen bij een kracht van minimaal 1100 N door het materiaal worden tegengehouden. Een kunststof tussenzool is tegenwoordig dezelfde prijs als een stalen, een bijpassend voordeel is dat je met een kunstof neus en tussenzool makkelijker door staaldetectiepoortjes kan. Vaak wordt een werkschoen met een kunststof tussenzool en neus als prettiger ervaren dan een werkschoen met stalen neus en tussenzool. Het materiaal waarvan deze zolen gemaakt worden is namelijk flexibeler en buigzamer dan staal, waardoor de schoenen comfortabeler zitten.

S-normeringen werkschoenen

Afhankelijk van de werkzaamheden die in uw bedrijf uitgevoerd worden kan het noodzakelijk zijn om werkschoenen met een bepaalde veiligheidsnormering te dragen. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat u in onze webshop makkelijk kunt zien aan welke normeringen de schoenen in ons assortiment voldoen. Alleen zo weet u snel of de werkschoenen die u op het oog heeft ook echt geschikt zijn voor gebruik in uw bedrijf. Voor sommige bedrijfstakken is het bijvoorbeeld voldoende om werkschoenen te dragen die alleen aan de essentiële basiseisen voor bescherming tegen de impact van vallende objecten voldoen (SB), terwijl sommige werkomstandigheden om de hoogst mogelijke bescherming vragen (S3). Wij leggen u graag uit wat het verschil tussen al deze “veiligheidsklassen” precies inhoudt.

De S in al deze aanduidingen staat voor “safety”, veiligheid dus. Begint de normering van een werkschoen met deze letter, dan kunt u er in ieder geval van uitgaan dat de schoen in kwestie een beschermende neus heeft. Deze neus beschermt de drager gegarandeerd tegen de impact van een vallend object van zo’n 20 kilo. Als er na de S een getal volgt, hebben de werkschoenen een dichte hiel en een schokabsorberende hak. Bovendien zijn al deze modellen antistatisch. Zorgt water in uw bedrijf daarnaast voor gezondheidsrisico’s? Schaf dan S2 of S3 werkschoenen aan, omdat het bovenmateriaal van deze schoenen water tegenhoudt. S1P en S3 werkschoenen bieden ook nog bescherming tegen perforatie van scherpe objecten en ze hebben een loopzool met profiel.

Online werkschoenen heren bestellen

Als u op zoek bent naar de beste herenwerkschoenen, dan bent u naar de juiste webshop gekomen. Wij verkopen namelijk alleen schoenen die de veiligheid van uw werknemers waarborgen. Bovendien hebben de merken in ons assortiment bewezen dat zij voor kwaliteit staan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Helly Hansen, Grisport, Redbrick en 2Work4. Daarnaast is de verscheidenheid aan modellen groot. Lage en hoge werkschoenen, werklaarzen, zelfs werksokken: ze voldoen gegarandeerd aan de laatste veiligheidseisen. Deze producten kunt u bij ons snel voor een aantrekkelijke prijs bestellen en omdat wij ze bij u thuis of op het werk leveren, is werkschoenen bestellen nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Unishore Bedrijfskleding zet zich al decennialang in voor een veilige werkomgeving. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor werkschoenen; ook beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals werkhandschoenen, stofmaskers, gehoorkappen en helmen zijn in onze online winkel te koop. Indien gewenst kunt u bij ons zelfs uw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met het logo van uw onderneming. Of u nu particulier bent of onderdeel van een groot bedrijf: bij ons vindt u wat u nodig heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.