Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Werkschoenen
Categorie
 • Werkschoenen heren
 • Werkschoenen dames
 • Werkschoenen S3
 • Werkschoenen S2
 • Werkschoenen S1
 • Werkschoenen S1P
 • ESD-werkschoenen
 • Sneaker werkschoenen
 • Lichte werkschoenen
Prijs
Type beschermneus
 1. Metalen neus
 2. Metaalvrije neus
Veiligheidsklasse
 1. S1P
 2. S3
 3. Non Safety
Type Zool
 1. Nitrilrubber
 2. EVA / Rubber
 3. TPU
 4. PU
 5. Overig
Materiaal bovenwerk
 1. Leer
 2. Nubuck leder
 3. Polyester
 4. Overige materialen
Type
 1. Werkschoen
 2. Instapper
 3. Winter
Model
 1. Laag model
 2. Hoog model
 3. Instapper
 4. Dichte hiel
 5. Inlegzool
Sluiting
 1. Veters
 2. BOA
 3. Elastiek
 4. Instapper
Kleur
Maat
Merk
 1. Helly Hansen
 2. Grisport werkschoenen/-laarzen
 3. Redbrick
 4. Elten
 5. Emma
 6. Solid Gear
 7. Vismo
 8. OP=OP
Eigenschappen
 1. Waterafstotend (EN 343)
 2. Ademend
 3. ESD
 4. Antistatisch
 5. Lichtgewicht
 6. Goretex
 7. Hittebestendig
 8. Penetratiebestendig
 9. Oliebestendig
 10. Antislip
 11. Geheel metaalvrij
 12. Damesmaten verkrijgbaar

Sneaker werkschoenen

Sneaker werkschoenen kopen? Veel mensen stellen zich bij werkschoenen een heel functioneel, maar ook ietwat log ontwerp voor, maar dat hoeft allang niet meer. Zelfs de veiligste werkschoenen zijn tegenwoordig als sneaker verkrijgbaar. Deze sportieve werkschoenen zijn over het algemeen lichter in gewicht dan de meeste andere werkschoenen en zien er bovendien trendy uit.

Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 82

Toon per pagina
Actie
Helly Hansen Add Vis Mid S3
Waardering:
100%
€ 81,00 € 98,01
Actie
Helly Hansen Add Vis Low S3
€ 72,00 € 87,12
Grisport Cross Safety Firm Hoog S3 Zwart/Grijs
Waardering:
100%
€ 71,07 € 85,99
Grisport Cross Safety Horizon BOA S3 Zwart/Grijs
€ 82,61 € 99,96
Best verkocht
Grisport Cross Safety Nordic S3 Zwart/Grijs
Waardering:
100%
€ 67,77 € 82,00
Helly Hansen Chelsea Evolution BOA S1P
€ 126,00 € 152,46
Best verkocht
Helly Hansen Chelsea Evolution Low S3
€ 108,00 € 130,68
Helly Hansen Chelsea Evolution Mid S3
€ 121,50 € 147,02
Vismo EB-22 Drift S1P
€ 95,00 € 114,95
Vismo ER-80 Strike S1P
€ 95,00 € 114,95
Vismo EK-67 Turn S1P
€ 103,26 € 124,94
Redbrick Motion Sierra S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Comet S3
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Agile S1P
€ 66,91 € 80,96
Korting 20%
Best verkocht
Redbrick Onyx S3
€ 63,80 € 77,20
Korting 20%
Redbrick Ruby S3
€ 61,16 € 74,00
Korting 20%
Redbrick Gold S3
€ 63,80 € 77,20
Redbrick Motion Enigma S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Infinity S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Dream S1P
€ 66,91 € 80,96
Redbrick Motion Moon S1P
€ 66,91 € 80,96

Kunnen werkschoenen sneakers zijn? Het zal u misschien verbazen, maar: ja, dat kan. Veel mensen stellen zich bij werkschoenen een heel functioneel, maar ook ietwat log ontwerp voor, maar dat hoeft allang niet meer. Zelfs de veiligste werkschoenen, namelijk die met een S3-normering, zijn als sneaker verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld de Grisport Cross Safety collectie en verschillende modellen van Redbrick en Helly Hansen. Deze werkschoenen in sneakervorm zijn lichter in gewicht dan de meeste andere werkschoenen en zien er bovendien uit als sportieve, kleurrijke sneakers. U hoeft zich geen zorgen te maken dat deze werkschoenen door hun compactere verschijning minder veilig zijn dan de meer traditioneel ogende veiligheidsschoenen; zolang ze de normering S3 hebben, beschermen deze werkschoenen gegarandeerd tegen de gevaren die op een bouwplaats of industriële werkplaats kunnen voorkomen.

Bescherming en comfort

Werksneakers zijn uitstekende werkschoenen voor dames. Omdat vrouwen gemiddeld genomen kleinere voeten hebben dan mannen, was het jarenlang problematisch dat vrouwelijke werknemers dezelfde werkschoenen moesten dragen als de heren. Deze vielen namelijk vrij groot uit, wat problemen kan opleveren met grip en het aannemen van een goede werkhouding. De kleine pasvorm van een werksneaker past uitstekend bij de groeiende behoefte aan werkschoenen die ook dames een maximum aan bescherming en comfort bieden. Dat betekent niet dat heren niet kunnen genieten van het draagcomfort en de beschermende kwaliteiten van een werksneaker. Vooral het relatief beperkte gewicht van deze schoenen is een groot voordeel: afhankelijk van de maat kan een werksneaker al snel een paar honderd gram lichter zijn dan een vergelijkbare werkschoen.

De aanwezigheid van werksneakers in ons assortiment bewijst dat er heel veel verschillende opties zijn op het gebied van beschermende schoenen. De voorgenoemde Cross Safety werkschoenen van Grisport zijn bijvoorbeeld zo modieus dat ze ook buiten werktijd gedragen kunnen worden. Daarnaast hoeven ze niet veel te kosten. Bij ons kunt u goedkope werkschoenen bestellen die ondanks hun lage aanschafprijs toch aan de meest strenge veiligheidsvoorschriften voldoen. U kunt de werksneakers uit onze webshop aantrekken zonder dat u zich druk hoeft te maken dat uw voeten schade oplopen bij het werk. Als werkschoenen aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, kunt u dat zien aan de veiligheidsnormering die de schoen meekrijgt. Deze is te herkennen aan een label dat met de letter S (“safety”) begint. Deze normering is niet afhankelijk van het formaat of de prijs van het paar werkschoenen.

Veilige werksneakers

De meeste veiligheidssneakers in ons assortiment voldoen aan de allerhoogste normering S3. Dit is bijvoorbeeld de normering waar werkschoenen aan moeten voldoen als u in de bouw werkt. Deze schoenen hebben, net als alle andere veiligheidsschoenen met een S-normering, een beschermende neus, maar er is veel meer waarmee een S3 veiligheidsschoen uw voeten beschermt. Zo zijn ze antistatisch en hebben ze een schokabsorberende hak, een tussenzool die perforatie tegengaat, een gesloten hiel en een geprofileerde loopzool. Bovendien zijn deze werkschoenen gemaakt van een materiaal waar geen water of scherpe voorwerpen doorheen komen. Bij een S3 werksneaker beschermt dus tegen alle veiligheidsrisico’s die op een moderne werkomgeving, zeker in de industriële sector, aanwezig kunnen zijn.

Het klinkt misschien alsof kunststof niet de bescherming biedt die staal kan bieden, maar dat is maar gedeeltelijk waar. Het is wel zo dat een stalen neus normaal gesproken wat compacter gehouden kan worden dan een kunststof neus, omdat er minder staal nodig is voor een bescherming tegen een impact van 200 joule. Maar als uw werksneakers een S-normering hebben, kunnen ze zo’n impact gegarandeerd aan, ongeacht het materiaal waarvan de neus gemaakt is. U kunt er dus voor kiezen om vanwege comfortredenen werkschoenen met kunststof neuzen aan de schaffen. Dat geldt ook voor de tussenzolen: S1P of S3 werkschoenen hebben een tussenzool waarvan bewezen is dat hij bij een kracht tot minstens 1100 N perforatie tegenhoudt. Dat geldt zowel voor de stalen als voor de kunststof variant.

Online werkschoenen sneakers kopen

Veiligheidssneakers zult u niet in iedere online werkschoenenwinkel tegenkomen, maar als u naar dit type veiligheidsschoenen op zoek bent, zit u bij Unishore Bedrijfskleding goed. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan deze lichtgewicht werkschoenen, zodat u zo comfortabel en veilig mogelijk uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Zware objecten die per ongeluk op uw voet vallen, scherpe punten die uitsteken, blessures door herhaaldelijk uitgevoerde bewegingen en vocht op de werkvloer: wanneer u de juiste werkschoenen draagt, zullen deze omstandigheden geen probleem voor u zijn. En met werksneakers doet u uw werk met een zo groot mogelijk draagcomfort.

Veiligheid en comfort op de werkplaats is al enkele decennia het belangrijkste doel van Unishore Bedrijfskleding. Bij ons kunt u niet alleen de beste werkschoenen kopen, maar ook de meest betrouwbare bedrijfskleding en de belangrijkste persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, helmen en stofmaskers. Wij weten precies hoe wij u kunnen helpen om uw werkomgeving zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Daarom maken wij de middelen die daarvoor nodig zijn graag voor iedereen bereikbaar.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.