(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Goedkope werkschoenen

Werkschoenen hoeven niet duur te zijn. Op deze pagina bieden wij al onze goedkope werkschoenen aan. Met kortingen tot 80% en keuze uit diverse merken en modellen bent u verzekerd van een goed paar werkschoenen tegen een scherpe prijs.

Let op! OP=OP werkschoenen kunnen niet geretourneerd worden!

Lees verder Lees minder

12 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Aker Low WW Werkschoen S3 78217
Beoordeling:
0%
€ 54,00 € 65,34
OP=OP Grisport Active Pro Disc BOA Werkschoen ESD S1P
Beoordeling:
0%
€ 61,96 € 74,97
OP=OP Grisport Ranger Motor GoreTex S3
Beoordeling:
0%
€ 80,58 € 97,50
Redbrick Ladies Lena Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 57,19 € 69,20
OP=OP Atlas SL 9845 XP BOA blue 2.0 ESD S3 59300
Beoordeling:
0%
€ 72,40 € 87,60
OP=OP Red Wing Petroking XT Oxford Lage Werkschoen S3
Beoordeling:
0%
€ 81,00 € 98,01
OP=OP Vismo EK-67 Turn S1P
Beoordeling:
0%
€ 63,22 € 76,50
OP=OP Bata Bickz 204 S3
Beoordeling:
0%
€ 62,76 € 75,94
Safefeet Askim 20-400 Werkschoen S1P Lage Veiligheidsneaker
Beoordeling:
0%
€ 38,50 € 46,59
Sixton Peak Venezia Instapper S2 86203-01 (Zwart)
Beoordeling:
0%
€ 53,96 € 65,29
Sixton Peak Venezia Instapper S2 86203-00 (Wit)
Beoordeling:
100%
€ 53,96 € 65,29
OP=OP ARO 381 Klomp S2
Beoordeling:
0%
€ 20,00 € 24,20

Goedkope werkschoenen

Goedkope werkschoenen en werklaarzen kopen betekent niet automatisch genoegen nemen met werkschoenen of werklaarzen die niet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Bij Unishore Bedrijfskleding koopt u namelijk de beste werkschoenen in de aanbieding. Ons assortiment bestaat uit werkschoenen van gerenommeerde merken, maar wij hebben ook budgetschoenen in het assortiment. Aan de normering die de werkschoenen meekrijgen kunt u eenvoudig zien aan welke eigenschappen deze schoenen voldoen. De veiligheidsnormering van werkschoenen is voor iedere prijscategorie hetzelfde. Daardoor kunt u bij ons in één oogopslag zien waartegen de schoenen in onze online winkel u beschermen. Zo kunt u gemakkelijk en voordelig precies de juiste veiligheidsschoenen bestellen voor de omstandigheden in uw bedrijf.

Soorten werkschoenen en werklaarzen outlet

Niet iedereen zal zich realiseren hoeveel verschillende soorten werkschoenen en werklaarzen er zijn. Iedereen denkt wel aan de stalen neus of misschien zelfs een beschermend plaatje boven de zool, maar er zijn nog veel meer opties. Verschillende branches vragen nu eenmaal om bescherming tegen verschillende veiligheidsrisico’s. Toch hoeft zelfs een paar werkschoenen van de hoogste veiligheidsklasse, de zogeheten S3 werkschoenen, niet te veel te kosten. Unishore Bedrijfskleding heeft er daarom voor gekozen om het productaanbod zo op te zetten dat u meteen kunt zien wat de desbetreffende schoenen voor beschermingsopties bieden. Wij worden daarmee geholpen door de richtlijnen die er wettelijk voor werkschoenen bestaan. Deze worden aangegeven door een normering die altijd met een S begint. Deze S staat dan ook voor “safety”.

Als er in uw bedrijf veel met zware voorwerpen gewerkt wordt en de omstandigheden vooral droog zijn, dan heeft u voldoende aan werkschoenen met de normering SB of S1P. Deze modellen hebben een verstevigde neus. Dat kan de welbekende stalen neus zijn, maar ook kunststof neuzen kunnen bescherming bieden tegen een zwaar object dat op de voeten valt. In dat opzicht maakt het niet uit van welk materiaal de neus is, want een schoen met een van deze normeringen heeft een neus die gegarandeerd tegen een impact van 200 joule kan. Als er een voorwerp van tot zo’n 20 kilo op de neus valt, zal dit dus geen letsel opleveren. Een S1P werkschoen heeft daarbovenop ook nog een kunststof of stalen tussenzool die perforatie tot een kracht van minimaal 1100 N tegenhoudt. Al deze goedkope werkschoenen zijn wisselend te vinden op deze pagina.

Online goedkope werkschoenen in aanbieding

Omdat u bij ons snel kunt zien aan welke veiligheidseisen de schoenen voldoen, kunt u rustig de andere eigenschappen met elkaar vergelijken. Neemt u bijvoorbeeld een neus en een tussenzool van staal of van kunststof? Het grootste voordeel van staal is dat het vrij compact is; bij kunststof is er meer materiaal nodig om dezelfde bescherming te kunnen bieden. Toch kiezen veel mensen voor kunststof, omdat het makkelijker buigt en dus ook prettiger is om in te bewegen. Bovendien is het materiaal ongevoelig voor de omgevingstemperatuur. Ook dit is handig als u op een koude plek werkt.

Goedkope werkschoenen kopen doet u het beste bij Unishore Bedrijfskleding. Het maakt namelijk niet uit wat uw specifieke wensen voor de schoenen zijn, wij hebben een oplossing voor ieder bedrijf. Wij zijn namelijk al tientallen jaren gespecialiseerd in bedrijfskleding. Wij weten daarom exact welke werkschoenen het meest geschikt zijn voor gebruik in de moderne industrie. We hebben zelfs werksneakers. Profiteer dus vandaag nog van onze aantrekkelijke prijzen en onze snelle levering.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.