(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Vanwege topdrukte bij alle bezorgdiensten, kan de levertijd langer zijn dan normaal. Gebruik de Track & Trace voor meest actuele bezorginformatie. Bedankt voor het begrip.

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Kleur
Sluiting
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Tussenzool
Stijl
Schoenbreedte
Eigenschappen
Geslacht

Werkschoenen

Werkschoenen met de juiste eigenschappen beschermen u tegen de mogelijke risico’s van uw werkomgeving. Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u een ruim aanbod aan werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen voor een goede prijs. Zo is er voor elk budget een paar veiligheidsschoenen te vinden dat perfect bij het risicoprofiel van uw bedrijf past.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Werkschoenen S3, S2, S1, S1P, ESD
  • Topmerken waaronder Grisport, Redbrick, Helly Hansen, Reebok en Emma
  • Werkschoenen zonder veters
  • Ultra lichte werkschoenen
  • Werkschoenen voor dames en heren
Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 328

Toon per pagina
Grisport 803 Werkschoen S3
Beoordeling:
100%
€ 69,39 € 83,96
Grisport 70416 Werkschoen S3
Beoordeling:
88%
€ 76,00 € 91,96
Grisport 801 Werkschoen S3
Beoordeling:
80%
€ 66,08 € 79,96
Reebok Excel Light 1030 S1P Werkschoen
€ 110,70 € 133,95
Grisport Cross Safety Firm Hoog Werkschoen S3
Beoordeling:
100%
€ 71,07 € 85,99
Grisport Cross Safety Nordic Werkschoen S3
Beoordeling:
93%
€ 69,39 € 83,96
Grisport Cross Safety Horizon BOA Werkschoen S3
Beoordeling:
100%
€ 84,30 € 102,00
Reebok Fusion Flexweave Work Formidable 1081 S3 Werkschoen
€ 132,19 € 159,95
Grisport Active Pro Dusk Werkschoen ESD S1P
€ 67,77 € 82,00
Grisport Active Pro Dash Werkschoen ESD S1P
€ 67,77 € 82,00
Grisport Active Pro Disc BOA Werkschoen ESD S1P
€ 82,61 € 99,96
Helly Hansen Chelsea Evolution BOA Werkschoen S1P 78230
Beoordeling:
90%
€ 119,00 € 143,99
Helly Hansen Chelsea Evolution Low Werkschoen S3 78224
Beoordeling:
100%
€ 102,00 € 123,42
Helly Hansen Chelsea Evolution Mid Werkschoen S3 78262
Beoordeling:
100%
€ 119,00 € 143,99
Reebok Fusion Flexweave Work 1076 S1P Werkschoen
€ 120,62 € 145,95
Reebok Fusion Flexweave Formidable 1080 ESD S3 Werkschoen
€ 130,54 € 157,95
Grisport Ranger Motor GoreTex Werkschoen S3
Beoordeling:
100%
€ 107,44 € 130,00
Grisport Cross Safety GTX Line Werkschoen S3
Beoordeling:
100%
€ 105,12 € 127,20
Grisport Trace Werkschoen S3
Beoordeling:
100%
€ 69,39 € 83,96
Grisport Camino Werkschoen S3
Beoordeling:
100%
€ 69,39 € 83,96
Grisport 72009 lage instapper S1P
Beoordeling:
100%
€ 61,16 € 74,00

Werkschoenen kopen?

Werkschoenen bieden comfort en bescherming op de werkplek. Omdat werk in de industriële sector niet zonder veiligheidsrisico’s is, is het voor sommige beroepen zelfs wettelijk verplicht om werkschoenen te dragen. Wordt er in uw bedrijf gewerkt met zware materialen, vloeistoffen of gereedschappen met scherpe punten? Dan is het belangrijk dat u in goede werkschoenen investeert. Dat klinkt misschien als een enorme kostenpost, maar dat hoeft het niet te zijn. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u namelijk goedkope werkschoenen kopen die aan alle belangrijke veiligheidseisen voldoen. U kunt bij ons kiezen uit de beste werkschoenen van grote merken als Grisport, Atlas, Redbrick, Helly Hansen en Blåklader. Zo beschermt u uzelf of uw werknemers voor een aantrekkelijke prijs tegen alle mogelijke risico’s van uw werkomgeving. Voor werkschoenen geldt de EN ISO 20345 normering.

Waartegen beschermen werkschoenen?

Omdat niet ieder beroep dezelfde veiligheidsrisico’s heeft, zijn er uiteenlopende werkschoenen voor verschillende werkzaamheden. U kunt natuurlijk extra geld uitgeven aan waterdichte werkschoenen, maar als de werkomstandigheden in uw bedrijf vrijwel altijd droog zijn, volstaan werkschoenen met een beschermende neus misschien al. Wij vinden het daarom belangrijk om u een productoverzicht te bieden waarin u heel gemakkelijk kunt zien waar de werkschoen precies bescherming tegen biedt. Zo kunt u gemakkelijk de afweging maken welk paar veiligheidsschoenen het beste bij de werkzaamheden die u verricht passen. En natuurlijk komen daar ook nog factoren als comfort bij kijken. Uiteraard is de belangrijkste functie van een paar werkschoenen om zijn drager te beschermen tegen de mogelijke gevaren op het werk, maar het komt de werksfeer zeker ten goede als ze ook gewoon lekker zitten.

Gelukkig worden wij bij het overzichtelijk weergeven van de eigenschappen geholpen door de wettelijke veiligheidsnormeringen die er in Nederland bestaan. Werkschoenen zijn ingedeeld in een soort veiligheidsklassen die aangeven hoeveel bescherming de schoenen bieden en waartegen precies. Als een schoen aan bepaalde eisen voldoet, krijgt hij een soort van keurmerk mee die te herkennen is aan de letter S, die voor het Engelse woord “safety” staat. Hebben de werkschoenen die u op het oog heeft zo’n S-normering? Dan kunt u er in ieder geval van uitgaan dat de schoenen een beschermende neus hebben. Vaak zijn dat werkschoenen met een stalen neus, maar ook een kunststof neus beschermt tegen de impact van objecten die per ongeluk op de schoen vallen. De normering geeft aan dat ze een impact van minimaal 200 joule aankunnen. Simpeler gezegd: als er een voorwerp van 20 kilo of minder op valt, is er niets aan de hand.

Werkschoenen: veiligheid en comfort

Niet alleen de voorkant van de voet kan schade oplopen bij gevaarlijke werkomstandigheden. Bovendien zijn niet alleen vallende voorwerpen een potentieel probleem; ook perforatie of het doordringen van vloeistoffen kunnen gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Daarom is het altijd belangrijk de voordelen van een specifiek paar werkschoenen naast de werkomstandigheden in uw bedrijf te leggen. S2 werkschoenen zijn waterdicht en S3 werkschoenen zijn daarbovenop zelfs volledig perforatiebestendig. In het laatste geval komt dat niet alleen door het materiaal aan de buitenkant van de schoen, maar ook door de tussenzool. Deze is gemaakt van staal of kunststof en houdt bij een kracht tot minimaal 1100 N gegarandeerd perforatie tegen. Deze tussenzool zit ook in S1P werkschoenen

Veilig zijn alle schoenen in ons assortiment. Maar wilt u naast een maximum aan veiligheid ook een zo groot mogelijk draagcomfort? Dan loont het de moeite om ook eens naar ons assortiment aan werksneakers te kijken. Deze categorie heeft verschillende modellen die er niet alleen heel hip uitzien, maar ook heerlijk zitten en toch voldoende tegen de veiligheidsrisico’s op de werkvloer beschermen. Een andere goede optie is de lichtgewicht werkschoen. Deze schoenen bewegen lekker en wegen ook nog eens een paar ons minder dan reguliere werkschoenen. Voor zoveel mogelijk comfort is het ook de moeite waard om naar het materiaal waarvan de werkschoenen gemaakt zijn te kijken. Werkschoenen met stalen neuzen en stalen tussenzolen zijn vaak compacter en betaalbaarder, maar kunststof schoenen bewegen makkelijker en reageren minder op de temperatuur in de omgeving.

Werkschoenen online bestellen

Wie op zoek is naar een groot en gevarieerd aanbod aan werkschoenen voor een eerlijke, goede prijs kan dus rekenen op Unishore Bedrijfskleding. Bij ons kunt u eenvoudig de werkschoenen bestellen die u voor uw werk nodig heeft en bovendien worden ze al binnen een paar dagen bij u thuis geleverd. Desgewenst kunt u ze natuurlijk ook op het werk laten bezorgen. Mocht u daarnaast op zoek zijn naar andere beschermende kleding of persoonlijke beschermingsmiddelen, ook dan kunt u bij de webshop van Unishore Bedrijfskleding terecht. Wij houden ons al tientallen jaren bezig met de meest uiteenlopende bedrijfskleding. Voor een veilige en prettige werkomgeving vindt u bij Unishore Bedrijfskleding dus precies wat u nodig heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.