Werklaarzen S6

S6 werklaarzen kopen? Deze werklaarzen zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen water en andere vloeistoffen. Doordat deze laarzen 80 minuten lang waterproof zijn als ze direct in contact zijn met water. Ze zijn speciaal ontworpen voor omgevingen waar het risico op het morsen van chemische stoffen en andere vloeistoffen hoog is. De S6 werklaarzen worden momenteel geproduceerd, ze worden in de loop van 2023 geintroduceerd. 

Voordelen S6 werklaarzen:

  • Veiligheidsneus (S) bestand tegen 200 Joule (15 kilonewton)
  • Waterbestendig 80 minuten direct watercontact (WR)
  • Slijtvast en duurzame materialen
Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Eigenschappen S6 Werklaarzen

S6 werklaarzen hebben een WR classificatie, dit houdt in dat de werklaarzen bestand zijn tegen water. Deze classificatie wordt aangeven met nummer 0 tot en met 4. Een laars met WR-4 is volledig waterdicht en kan ondergedompeld worden in water. WR-1 bestekend dat de laars bestand is tegen lichte regen en vochtigheid. Hoe hoger het nummer hog beter de laars tegen water kan. Deze laarzen zijn voorzien van een veiligheidsneus en hebben ook antistatische eigenschappen. Naast beschermende functies zijn S6 werklaarzen ook ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Ze hebben een goede pasvorm en zijn voorzien van comfortabele zolen en warme voering. Er zijn ook modellen met extra eigenschappen zoals ademend of een geïsoleerde voering. Wilt u meer informatie over de verschillende S-normeringen? Lees hier meer over de veiligheidsnormeringen van werklaarzen.

Waarom S6 werklaarzen kopen?

S6 werklaarzen hebben een vernieuwde normering, ze bieden goede bescherming tegen verschillende risico's. Zo bieden deze werklaarzen goede bescherming tegen chemische stoffen en andere gevaarlijke vloeistoffen. Werkt u veel in de buurt van water of andere vloeistoffen, dan zijn S6 laarzen een goede keuze. Ze zijn namelijk ook nog eens waterdicht. Zoals alle veiligheidslaarzen met een S-normering hebben ook deze laarzen een veiligheidsneus. Werkt u met stoffen die brandbaar zijn? Dan hoeft u geen zorgen te maken voor explosiegevaar. De laarzen hebben namelijk antistatische eigenschappen. Redenen genoeg om S6 werklaarzen aan te schaffen. Heeft u de juiste werklaars kunnen vinden? Dan kunt u deze gemakkelijk bij ons op de webshop bestellen. Heeft u vragen over de verschillende eigenschappen, neem dan contact met ons op via de mail of het contact formulier.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.