Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Type beschermneus
Tussenzool
Eigenschappen
Geslacht

Werklaarzen S5

S5 werklaarzen kopen? De S5 werklaarzen in onze webshop voldoen aan de norm EN 20345. Dit houdt in dat deze werklaarzen gemaakt zijn van rubber of kunststof materialen waardoor ze volledig waterdicht zijn en dus uitermate geschikt om te dragen in natte werkomstandigheden. Daarnaast zijn S5 werklaarzen voorzien van een veiligheidsneus, ondoordringbare zool, geprofileerde loopzool, energie-absorberende hak en hebben de laarzen antistatische eigenschappen.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Topmerken waaronder Helly Hansen, Bekina, Portwest en Dunlop
  • S5 werklaarzen voor dames en heren
Lees verder Lees minder

6 producten

Korting 10%
Walkmate Aqua Master Rigger Werklaars S5
€ 56,66 € 68,56
Dunlop C662933 Purofort Thermo safetylaars S5
€ 168,13 € 203,44
Korting 10%
Walkmate Aqua Master Plus Werklaars S5
€ 52,16 € 63,11
Korting 10%
Walkmate Aqua Master Werklaars S5
€ 47,66 € 57,67
Dunlop A442631 Acifort Heavy Duty Full Safety S5
€ 40,97 € 49,57
Eurofort 550030 Waterdichte Werklaars S5
Waardering:
100%
€ 22,00 € 26,62

De maximale bescherming van S5 werklaarzen

In zekere zin zijn S5 werklaarzen het meest beschermende veiligheidsschoeisel dat er bestaat. Deze laarzen combineren namelijk de bescherming die S3 werklaarzen of S3 werkschoenen bieden met volledig waterdicht materiaal aan de buitenkant, meestal rubber of kunststof. Dat wil dus zeggen dat S5 werklaarzen niet alleen antistatisch zijn en een veiligheidsneus en schokabsorberende hak hebben. Ze zijn ook nog eens uitgerust met een geprofileerde loopzool en een tussenzool die perforatie vanaf de onderzijde van de laars tegengaat. Kortom: tegen elk risico waar uw voeten op het werk mee te maken kunnen krijgen heeft u betrouwbare bescherming wanneer u S5 werklaarzen draagt.

Bescherming is natuurlijk niet het enige waar we bij Unishore Bedrijfskleding naar kijken als we op zoek gaan naar de beste werkschoenen en werklaarzen. U moet prettig kunnen bewegen en werken met dit veiligheidsschoeisel aan uw voeten en daarom is draagcomfort eveneens een belangrijke factor. Daarom kunt u ervan uitgaan dat u met deze werklaarzen niet alleen alle benodigde bescherming krijgt, maar ook een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid ervaart. Daarin profiteert u ook van de mogelijkheden van kunststof, dat het tegenwoordig mogelijk maakt om werkschoenen en werklaarzen te maken die u alle bescherming bieden die u verlangt en toch flexibel bewegen.

Hoogwaardige S5 werklaarzen van betrouwbare fabrikanten

Om u te kunnen garanderen dat uw werklaarzen u de gehoopte combinatie van comfort en veiligheid gaan brengen, werken we bij Unishore Bedrijfskleding samen met de beste merken op het gebied van beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. U kunt bij ons dus S5 werklaarzen kopen van de beste merken. Al deze fabrikanten besteden zeer veel zorg aan de ontwerpen van hun werklaarzen, zodat bij de zoektocht naar een comfortabelere werklaars nooit beschermende eigenschappen opzij geschoven worden. Alleen zo kunnen wij en onze leveranciers u garanderen dat uw bescherming en het draagcomfort maximaal zullen zijn.

Wanneer uw werklaarzen de normering S5 meekrijgen kunt u erop vertrouwen dat alle bescherming zo is als in de Europese norm EN 20345 onder “S5” is vastgelegd. Daar zijn de laarzen op getest voordat zij de normering kregen die we bij de productfoto’s gezet hebben. U kunt daardoor in één oogopslag zien welke bescherming het paar werklaarzen dat u op het oog heeft biedt. We verkopen namelijk ook werklaarzen met de normeringen S3. S3 werklaarzen zijn bijna gelijk aan S5 werklaarzen, maar slechts tot 60 minuten waterafstotend.

Online S5 werklaarzen kopen

S5 werklaarzen kopen gaat nergens eenvoudiger dan in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. U vindt bij ons moeiteloos de werklaarzen die aan uw voorkeuren voldoen en kunt ze daarna snel en veilig online bestellen. En dat houdt natuurlijk niet op bij onze werklaarzen en veiligheidsschoenen. Ook al u op zoek bent naar werkkleding, zoals werkbroeken, overalls en werkjassen, bieden wij de scherpste prijzen, de beste bescherming en de meest comfortabele kleding. Bovendien sluit ons online aanbod altijd aan op de vraag die er vanuit het bedrijfsleven bestaat, omdat we goed naar onze klanten luisteren.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.