Winkelwagen
Offerte(s)

Werklaarzen S4

S4 Werklaarzen kopen? S4 werklaarzen op onze webshop voldoen aan de norm EN 20345. Dit houdt in dat deze werklaarzen gemaakt zijn van rubber of kunststof materialen waardoor ze volledig waterdicht zijn en dus uitermate geschikt om te dragen in natte werkomstandigheden. Daarnaast zijn S4 werklaarzen voorzien van een veiligheidsneus, energie-absorberende hak en hebben de laarzen antistatische eigenschappen.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Topmerk Bekina
  • S4 werklaarzen voor dames en heren
Lees verder Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sommige werkschoenen, zoals S2 werkschoenen of S3 werkschoenen, zijn beperkt waterafstotend en daarmee geschikt om in een vochtige, maar niet al te natte omgeving te dragen. Staat u een groot deel van uw werkdag met uw voeten onder water, dan heeft u meer aan werklaarzen die volledig waterafstotend zijn. S4 werklaarzen bieden deze algehele bescherming tegen het doordringen van water, omdat ze van rubber of kunststof gemaakt zijn. Draagt u deze samen met een regenjas en een regenbroek of een overall met de normering EN 343, dan weet u zeker dat u goed beschermd wordt tegen nattigheid om u heen.

Toch is bescherming tegen water niet de enige reden waarom veel mensen voor S4 werklaarzen kiezen. Werklaarzen met deze veiligheidsnormering zijn namelijk ook nog uitgerust met andere beschermende onderdelen. De stalen of composiet veiligheidsneus bijvoorbeeld, die uw tenen tegen een impact tot 200 J beschermen. Aan de achterkant vindt u een gesloten hiel met daaronder een energie-absorberende hak. Bovendien zijn S4 werklaarzen volledig antistatisch, waardoor ze een uitstekend onderdeel zijn van een elektrisch geleidende werkoutfit.

Als u op een plek werkt die niet alleen nat is, maar waar ook scherpe spullen op de grond kunnen liggen, dan raden we u S5 werklaarzen aan. Deze zijn niet alleen waterdicht, maar hebben ook een tussenzool die uw voeten tegen perforatie van onderaf beschermen. Ook hebben werklaarzen met die normering een loopzool met profiel.

Bekina S4 werklaarzen

Momenteel bestaat het grootste deel van ons assortiment aan S4 werklaarzen uit laarzen van de Belgische fabrikant Bekina. We zijn bij Unishore Bedrijfskleding trots dat we deze hoogwaardige werklaarzen mogen aanbieden, want de kwaliteit van Bekina S4 werklaarzen is uitstekend te noemen. Dit komt niet alleen door de mate van bescherming, want die is wettelijk vastgelegd en moet voor alle S4 werklaarzen hetzelfde zijn. Het comfort is echter ook zeer relevant voor de kwaliteit van Bekina S4 werklaarzen. Ze zijn sterk en robuust, maar tegelijkertijd licht en daardoor prettig om mee te lopen.

Dit komt onder meer door de Neotane®-technologie die Bekina in zijn productieproces toepast. Deze technologie slaat niet alleen op de machines en technieken die de Belgische fabrikant gebruikt, maar ook op het hoogwaardige polyurethaan waar de werklaarzen van gemaakt zijn. Omdat Neotane® uit een grote hoeveelheid kleine luchtbelletjes bestaat, zijn de werklaarzen van Bekina licht en flexibel, wat natuurlijk ideaal is als u een aantal uur per dag op de laarzen moet staan of lopen. Ondanks dit lichte gewicht isoleren de laarzen sterk, waardoor uw voeten ook bij lage temperaturen lekker warm blijven.

Online S4 werklaarzen kopen

Bent u op zoek naar werklaarzen die niet allen waterdicht, maar ook licht en comfortabel zijn? Bekijk dan eens de S4 werklaarzen in het online aanbod van Unishore Bedrijfskleding. Deze laarzen zullen u gegarandeerd tegen de ongemakken van uw werkzaamheden beschermen. Ook als u daar verdere werkkleding bij nodig heeft, zoals werkjassen, overalls of werkbroeken, kunnen wij u daarmee helpen. Net als onze S4 werklaarzen is ook al onze andere bedrijfskleding uitgezocht op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.