Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Type
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Stijl
Schoenbreedte / Leest
Eigenschappen
Geslacht
Voeringstype

Werklaarzen dames

Werklaarzen voor dames kopen? Hier vindt u ons assortiment aan dames werklaarzen. Het is heel belangrijk dat uw werklaarzen perfect passen bij uw voeten. Gedurende lange tijd waren bijna alle standaard werklaarzen van één leest gemaakt, voor zowel dames als heren. Tegenwoordig zijn er speciale dameslaarzen met een smallere leest en werklaarzen waarvan ook damesmaten (36 t/m 39) verkrijgbaar zijn. Kies uw nieuwe paar dames werklaarzen uit een van onze topmerken.

Lees verder Lees minder

10 producten

Korting 30%
Jallatte Jalaska SAS Werklaars S3 + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 98,84 € 119,60
Eurofort 550030 Waterdichte Werklaars S5
Waardering:
100%
€ 22,00 € 26,62
Korting 15%
Helly Hansen Aker Winterboot WW Werklaars S3 78313
Waardering:
93%
€ 76,50 € 92,57
Korting 30%
Jallatte Jalartic SAS Werklaars S3 + Gratis Sokken
Waardering:
95%
€ 100,95 € 122,15
Korting 10%
Emma Merula Gevoerde Veiligheidslaars S3 + Gratis Sokken
€ 134,82 € 163,13
Korting 10%
Roots Iowa veterlaars S3 ESD RO60303 + Gratis Sokken
Waardering:
97%
€ 149,40 € 180,77
Korting 15%
Helly Hansen Magni BOA Winterlaars SBH 78317
Waardering:
100%
€ 204,00 € 246,84
Korting 10%
Solid Gear Sparta Werklaars S3 + Gratis Sokken
€ 201,56 € 243,89
Korting 15%
Helly Hansen Magni Evo Winter Tall Boa S7L Ht 78345
€ 229,50 € 277,70
Korting 10%
Emma Galus S3 Werklaars Gevoerd Extra Breed + Gratis Sokken
€ 127,17 € 153,88

De voordelen van dameswerklaarzen

Met het oog op bescherming lijkt het misschien niet zo’n groot probleem dat dames en heren vroeger dezelfde modellen werkschoenen en werklaarzen droegen. Mannelijke en vrouwelijke werknemers moeten immers tegen dezelfde veiligheidsrisico’s beschermd worden. Toch maakt het voor het comfort heel veel verschil. Damesschoeisel vraagt om een aanzienlijk kleinere pasvorm dan herenschoenen. En zeker als u uw werklaarzen acht uur per dag op het werk draagt, wilt u uiteraard wel werklaarzen die zo comfortabel mogelijk zijn. Gelukkig voor u is dat precies wat u van de werklaarzen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt verwachten. En ook van onze dameswerkschoenen natuurlijk.

Omdat de beste fabrikanten tegenwoordig ook gewoon damesmodellen aanbieden, kunnen de vrouwelijke werknemers binnen uw bedrijf ook volop profiteren van de voordelen van werklaarzen. Dat komt in de praktijk vaak op waterdichtheid neer, omdat veel werklaarzen van kunststof of rubber zijn en daarom absoluut geen water doorlaten. Dat is bijvoorbeeld zo bij de dames werklaarzen van Bekina, Helly Hansen en Portwest. Ideaal voor in de offshore of een andere werkplek met veel water en nattigheid. Er zijn echter ook dames werklaarzen die speciaal voor een droge, koude werkomgeving gemaakt zijn, zoals de S3 werklaarzen van Jallatte en Sixton. Deze hebben een warme voering.

Veiligheidsnormeringen werklaarzen dames

We noemden al de S3 werklaarzen. Werklaarzen hebben namelijk net als werkschoenen een veiligheidsnormering die aangeeft welke bescherming ze precies bieden. In tegenstelling tot de normeringen voor werkschoenen is het bij werklaarzen echter niet zo dat een hoger cijfer na de S (voor “safety”) automatisch meer beschermende eigenschappen betekent. We leggen u daarom graag het verschil tussen de normeringen uit, zodat u eenvoudig kunt besluiten welke werklaarzen geschikt zijn om in uw bedrijf te dragen. Deze normering ziet u bij alle genormeerde laarzen in een schildje bij de productfoto’s staan. Zo helpen we u snel de meest passende dames werklaarzen te vinden.

Waterdichte werklaarzen voor vrouwen

Staat u het grootste deel van de dag met uw voeten in de nattigheid? Dan heeft u dames werklaarzen met de normering S4 of S5 nodig. Deze werklaarzen zijn namelijk volledig waterdicht, terwijl S3 werklaarzen slechts tot 60 minuten water afstoten. Dit heeft met het materiaal waarvan de laarzen gemaakt zijn te maken. Het grote verschil tussen S4 werklaarzen en S5 werklaarzen is dat modellen met de normering S5 een geprofileerde loopzool en een anti-perforatiezool hebben. S4 werklaarzen hebben deze niet en zijn dus alleen geschikt als er geen spijkers of andere scherpe voorwerpen op de grond liggen. S3 werklaarzen hebben overigens wel zulke zolen.

Online werklaarzen dames kopen

Vragen de omstandigheden op uw werkplek om werklaarzen? Kies dan voor het bestelgemak van de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Bij ons vindt u snel de dames werklaarzen die u nodig heeft. Omdat we graag samenwerken met fabrikanten die een uitgebreide lijn dameswerkkleding hebben, is bij ons ook voor vrouwelijke werknemers de meest comfortabele bedrijfskleding te vinden. Dat mag u dus ook verwachten van onze werkjassenwerkschoenenoveralls en werkbroeken. U kunt bij ons altijd rekenen op de beste merken voor een aantrekkelijke prijs.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.