(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Kleur
Geslacht
Model
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Veiligheidsklasse
Tussenzool
Eigenschappen

Werklaarzen dames

Werklaarzen voor dames kopen? Gedurende lange tijd waren bijna alle standaard werklaarzen van één leest gemaakt voor zowel dames als heren. Hieronder vindt je dames werklaarzen en werklaarzen waarvan ook damesmaten (36 t/m 39) zijn.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Werklaarzen S3, S4, S5 en non-safety
  • Topmerken waaronder Jallatte, Helly Hansen, Portwest, Sixton, Bekina, Dunlop
Lees verder Lees minder

5 producten

Toon per pagina
Best verkocht
Jallatte Jalaska SAS S3
€ 95,52 € 115,58
Best verkocht
Jallatte Jalartic SAS S3
€ 93,76 € 113,45
Eurofort 550030 Waterdichte Werklaars S5
Beoordeling:
100%
€ 16,10 € 19,48
Emma Merula Veiligheidslaars S3
€ 151,34 € 183,12
Portwest FW75 Steelite Neptune Rigger Laars S5
Beoordeling:
80%
€ 24,72 € 29,91

De voordelen van dameswerklaarzen

Met het oog op bescherming lijkt het misschien niet zo’n groot probleem dat dames en heren vroeger dezelfde modellen werkschoenen en werklaarzen droegen. Mannelijke en vrouwelijke werknemers moeten immers tegen dezelfde veiligheidsrisico’s beschermd worden. Toch maakt het voor het comfort heel veel verschil. Damesschoeisel vraagt om een aanzienlijk kleinere pasvorm dan herenschoenen. En zeker als u uw werklaarzen acht uur per dag op het werk draagt, wilt u uiteraard wel werklaarzen die zo comfortabel mogelijk zijn. Gelukkig voor u is dat precies wat u van de werklaarzen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt verwachten. En ook van onze dameswerkschoenen natuurlijk.

Omdat de beste fabrikanten tegenwoordig ook gewoon damesmodellen aanbieden, kunnen de vrouwelijke werknemers binnen uw bedrijf ook volop profiteren van de voordelen van werklaarzen. Dat komt in de praktijk vaak op waterdichtheid neer, omdat veel werklaarzen van kunststof of rubber zijn en daarom absoluut geen water doorlaten. Dat is bijvoorbeeld zo bij de dameslaarzen van Bekina, Helly Hansen en Portwest. Ideaal voor in de offshore of een andere werkplek met veel water en nattigheid. Er zijn echter ook dameswerklaarzen die speciaal voor een droge, koude werkomgeving gemaakt zijn, zoals de S3 werklaarzen van Jallatte en Sixton. Deze hebben een warme voering.

Veiligheidsnormeringen werklaarzen dames

We noemden al de S3 werklaarzen. Werklaarzen hebben namelijk net als werkschoenen een veiligheidsnormering die aangeeft welke bescherming ze precies bieden. In tegenstelling tot de normeringen voor werkschoenen is het bij werklaarzen echter niet zo dat een hoger cijfer na de S (voor “safety”) automatisch meer beschermende eigenschappen betekent. We leggen u daarom graag het verschil tussen de normeringen uit, zodat u eenvoudig kunt besluiten welke werklaarzen geschikt zijn om in uw bedrijf te dragen. Deze normering ziet u bij alle genormeerde laarzen in een schildje bij de productfoto’s staan. Zo helpen we u snel de meest passende dameswerklaarzen te vinden.

Staat u het grootste deel van de dag met uw voeten in de nattigheid? Dan heeft u werklaarzen met de normering S4 of S5 nodig. Deze werklaarzen zijn namelijk volledig waterdicht, terwijl S3 werklaarzen slechts tot 60 minuten water afstoten. Dit heeft met het materiaal waarvan de laarzen gemaakt zijn te maken. Het grote verschil tussen S4 werklaarzen en S5 werklaarzen is dat modellen met de normering S5 een geprofileerde loopzool en een anti-perforatiezool hebben. S4 werklaarzen hebben deze niet en zijn dus alleen geschikt als er geen spijkers of andere scherpe voorwerpen op de grond liggen. S3 werklaarzen hebben overigens wel zulke zolen.

Online werklaarzen dames kopen

Vragen de omstandigheden op uw werkplek om werklaarzen? Kies dan voor het bestelgemak van de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Bij ons vindt u snel de dameswerklaarzen die u nodig heeft. Omdat we graag samenwerken met fabrikanten die een uitgebreide lijn dameswerkkleding hebben, is bij ons ook voor vrouwelijke werknemers de meest comfortabele bedrijfskleding te vinden. Dat mag u dus ook verwachten van onze werkjassen, werkschoenen, overalls en werkbroeken. U kunt bij ons altijd rekenen op de beste merken voor een aantrekkelijke prijs.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.