(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Veiligheidsklasse
Eigenschappen

Goedkope werklaarzen

Werklaarzen hoeven niet duur te zijn. Op deze pagina bieden wij al onze goedkope werklaarzen aan. Met kortingen tot 80% en keuze uit diverse merken en soorten bent u verzekerd van een goed paar werklaarzen tegen een scherpe prijs. 

Let op! OP=OP werklaarzen kunnen niet geretourneerd worden!

Lees verder Lees minder

2 producten

Toon per pagina
Safefeet Monza 10-600 S3 Gevoerde Veiligheidslaars
Beoordeling:
93%
€ 37,50 € 45,38
Eurofort 550030 Waterdichte Werklaars S5
Beoordeling:
100%
€ 17,76 € 21,49

Een goede werklaars voor een goede prijs

Goede werklaarzen zijn belangrijk om uw werk goed uit te kunnen voeren. Met de juiste werklaars bent u optimaal beschermd en hoeft u zich geen zorgen te maken over het werken met natte voeten. Het aanschaffen van werklaarzen kan een grote investering zijn. Daarom hebben wij bij Unishore Bedrijfskleding ook een aanbod met daarin goedkope werklaarzen zodat er voor iedereen een goede laars te vinden is.

Werklaarzen aanbieding

De meeste van onze goedkope werklaarzen zijn werklaarzen in de aanbieding. Dit zijn uitlopende modellen vanuit de leverancier of modellen waar we een grote voorraad van hebben. Daarnaast hebben we ook goedkope werkschoenen, goedkope shirts en andere goedkope werkkleding. Let op: omdat deze producten een aanbieding zijn, is retourneren niet meer mogelijk

Goedkope werklaarzen S3

Werklaarzen zijn er in verschillende veiligheidsklasses. Vaak beginnen ze bij S3 tot S5. Hoe hoger het getal, des te meer bescherming biedt de werklaars. S3 werklaarzen hebben een lagere veiligheidsnormering en zijn daardoor automatisch goedkopere werklaarzen dan bijvoorbeeld een S5 werklaars. Ook in deze klasse hebben we natuurlijk een aanbod aan goedkope werklaarzen.

Goedkope werklaarzen bestellen

Op deze pagina vindt u alle goedkope werklaarzen die wij aanbieden bij Unishore Bedrijfskleding. We plaatsen hier regelmatig nieuwe producten op wanneer deze in de sale zijn zodat u altijd een goede keuze kunt maken. Let goed op dat deze producten niet retourneerbaar zijn. Zit de juiste goedkope werklaars er voor u tussen?

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.