Werkklompen S3

Werkklompen S3 kopen? Werkklompen zijn makkelijk schoon te maken en u kunt er eenvoudig in- en uitstappen. De S3 werkklomp is vooral geschikt voor beroepen in de horeca, magazijnen, industrie, bouw, agrarische sector, metaal, voedselproductie en transport. De laatste jaren lijken werkklompen weer terug van weggeweest en worden steeds populairder.

  • Met veiligheidsneus en gesloten hiel
  • Antistatisch 
  • Waterafstotend
  • Antislipprofiel 
  • Antipenetratie tussenzool
Lees verder Lees minder

1 product

Korting 20%
Sika 883 Flex Klomp Zwart S3 + Gratis Sokken
€ 84,30 € 102,00

Veilig werken met S3 werkklompen

Werkklompen bieden verschillende voordelen. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te doen, ze zitten comfortabel én zijn gemakkelijk schoon te maken. Maar daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de schoenen veilig zijn. Dat is immers de reden dat u werkklompen draagt. S3 werkklompen zijn speciaal getest en S3 genormeerd. Dat betekent:

  • een veiligheidsneus om uw tenen te beschermen
  • een gesloten hak om uw hak te beschermen
  • een speciale zool om penetratie van voorwerpen te voorkomen
  • de klompen zijn waterafstotend

Hierdoor is het voor u mogelijk om de hele dag op klompen te lopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid. Bovendien kunnen ook instappers, S3 werkschoenen of lichte werkschoenen een goede optie voor u zijn.

Werkklompen schoonmaken

S3 werkklompen hebben als groot voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en dus ook langer mooi blijven. Er is geen groot stappenplan wat u moet volgen bij het schoonmaken. U kunt vuil gemakkelijk van de klomp afborstelen. Is nog niet al het vuil eraf? Dan kunt u er eventueel nog een doekje langs halen. Vervolgens smeert u de S3 werkklomp in met ledervet en laat u dit intrekken. Wilt u nog wat extra aandacht aan uw werkklompen geven? Dan kunt u ze ook nog polijsten.

S3 werkklompen voor uw bedrijf

Heeft u veel medewerkers die vraag hebben naar werkklompen? Dan is het belangrijk dat u op zoek gaat naar een juist model dat voor iedereen geschikt is en natuurlijk een passende prijs. Bij Unishore Bedrijfskleding vraagt u gemakkelijk een offerte aan en kunt u direct schakelen met een van onze specialisten op het gebied van werkkleding en werkschoenen. Kijk ook rond op onze website voor bijvoorbeeld overalls of werkjassen

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.