Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Model
Type
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Werkklompen

Werkklompen zijn werkschoenen waar makkelijk in en uit te stappen is. Sommige sectoren kiezen ook voor werkklompen vanuit hygiënisch oogpunt. De horeca en de medische sector zijn daar goede voorbeelden van. Maar ook in de transport en logistiek worden werkklompen steeds populairder. De laatste jaren lijken werkklompen zelfs weer terug van weggeweest.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Werkklompen S2, S3 en non-safety
  • Topmerken waaronder Chaud Devant en Sika
  • Werkklompen voor dames en heren
Lees verder Lees minder

3 producten

Sika 8985 Flex LBS Klomp Open Hak met Strap SB
€ 114,04 € 137,99
Korting 5%
Chaud Devant Basix Klomp Professional
€ 95,00 € 114,95
Korting 20%
Sika 883 Flex Klomp Zwart S3 + Gratis Sokken
€ 84,30 € 102,00

De voordelen van werkklompen

Heeft u een beroep waarbij u vaak uw schoenen uit en weer aan moet trekken? Traditionele werkschoenen met veters kunnen dan wat lastig zijn, omdat u steeds de veters los en weer vast moet maken. Bij hoge werkschoenen of werklaarzen kan dat helemaal problematisch zijn. Werkklompen besparen u daarin flink wat tijd. U kunt gemakkelijk de werkklompen instappen en ze wanneer u klaar bent binnen een mum van tijd weer van uw voeten af halen. Dat is echter niet de enige reden waarom werkklompen weer aan populariteit winnen. Werkklompen zijn eenvoudig schoon te maken, wat deze veiligheidsschoenen zeer geschikt maakt voor werkplekken met hoge hygiëne-eisen.

Een paar werkklompen is echter meer dan alleen een paar schoenen dat makkelijk schoon te maken en aan te trekken is. Sommige mensen denken misschien eerder aan het soort instappers dat u thuis ook draagt, maar de werkklompen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunnen uw voeten beschermen tegen de risico’s op de werkvloer. Naast comfortabele non-safety werkklompen hebben we namelijk ook S3 werkklompen die uw voeten volgens de EN 20345-norm beschermen tegen de gevaren op het werk. Zo hoeft u dus geen genoegen te nemen met veterschoenen als u op het werk veel van schoeisel wisselt. Onze werkklompen zijn een even veilige als comfortabele oplossing.

Werkklompen met beschermende eigenschappen

De EN 20345-norm gaat over de beschermende eigenschappen van werkschoenen en werklaarzen. Zoals er S3 werkschoenen zijn, zijn er ook S3 werkklompen. Deze werkklompen hebben allemaal een beschermneus van metaal of kunststof, zodat uw tenen gespaard blijven bij het stoten of als u er iets op laat vallen. Ook hebben ze een schokabsorberende hak en een brandbestendige zool. Daarnaast hebben al deze werkklompen antistatische eigenschappen, waardoor u de werkklompen ook kunt dragen als u met elektronisch geladen voorwerpen of explosiegevaar te maken heeft op uw werk.

S3 werkklompen hebben een geprofileerde loopzool waarmee u extra grip op de werkplek heeft. Deze en andere eigenschappen leiden ertoe dat u van uw werkklompen gewoon dezelfde bescherming mag verwachten dan van reguliere werkschoenen en werklaarzen in dezelfde veiligheidsklasse.

Online werkklompen kopen

Trekt u op een gemiddelde werkdag uw werkschoenen een aantal keer uit en weer aan? Bespaar uzelf de moeite van steeds weer veters strikken en kies voor de comfortabele werkklompen uit de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Hier kunt u online werkklompen kopen die uw voeten tegen de mogelijke gevaren van uw werk beschermen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.