(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

5% extra korting op alle High Visbility werkkleding met kortingscode: HighVis2021 t/m 31 januari 2021

Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Sluiting
Model
Type
Veiligheidsklasse
Type beschermneus
Eigenschappen

Werkklompen

Werkklompen zijn werkschoenen waar makkelijk in en uit te stappen is. Sommige sectoren kiezen ook voor werkklompen vanuit hygiënisch oogpunt. De horeca en de medische sector zijn daar goede voorbeelden van. Maar ook in de transport en logistiek worden werkklompen steeds populairder. De laatste jaren lijken werkklompen zelfs weer terug van weggeweest.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Werkklompen S2, S3 en non-safety
  • Topmerken waaronder Chaud Devant en Sika
  • Werkklompen voor dames en heren
Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Chaud Devant Klomp Professional
€ 70,49 € 85,29
OP=OP Sika 883 Flex Klomp Zwart S3
€ 52,31 € 63,30
Sika 883 Flex Klomp Zwart S3
€ 69,75 € 84,40

De voordelen van werkklompen

Heeft u een beroep waarbij u vaak uw schoenen uit en weer aan moet trekken? Traditionele werkschoenen met veters kunnen dan wat lastig zijn, omdat u steeds de veters los en weer vast moet maken. Bij hoge werkschoenen of werklaarzen kan dat helemaal problematisch zijn. Werkklompen besparen u daarin flink wat tijd. U kunt gemakkelijk de werkklompen in stappen en ze wanneer u klaar bent binnen een mum van tijd weer van uw voeten af halen. Dat is echter niet de enige reden waarom werkklompen weer aan populariteit winnen. Werkklompen zijn eenvoudig schoon te maken, wat deze veiligheidsschoenen zeer geschikt maakt voor werkplekken met hoge hygiëne-eisen.

Een paar werkklompen is echter meer dan alleen een paar schoenen dat makkelijk schoon te maken en aan te trekken is. Sommige mensen denken misschien eerder aan het soort instappers dat u thuis ook draagt, maar de werkklompen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunnen uw voeten beschermen tegen de risico’s op de werkvloer. Naast comfortabele non-safety werkklompen hebben we namelijk ook S2 werkklompen en S3 werkklompen die uw voeten volgens de EN 20345-norm beschermen tegen de gevaren op het werk. Zo hoeft u dus geen genoegen te nemen met veterschoenen als u op het werk veel van schoeisel wisselt. Onze werkklompen zijn een even veilige als comfortabele oplossing.

Werkklompen met beschermende eigenschappen

De EN 20345-norm gaat over de beschermende eigenschappen van werkschoenen en werklaarzen. Zoals er S2 werkschoenen en S3 werkschoenen zijn, zijn er ook S2 en S3 werkklompen. Deze werkklompen hebben allemaal een beschermneus van metaal of kunststof, zodat uw tenen gespaard blijven bij het stoten of als u er iets op laat vallen. Ook hebben ze een schokabsorberende hak en een brandbestendige zool. Daarnaast hebben al deze werkklompen antistatische eigenschappen, waardoor u de werkklompen ook kunt dragen als u met elektronisch geladen voorwerpen of explosiegevaar te maken heeft op uw werk.

Wat S3 en S2 werkklompen van werkschoenen in een lagere veiligheidsklasse onderscheidt is dat ze waterafstotend zijn. Draagt u een paar dan dit soort werkklompen, dan kunt u maximaal 60 minuten met uw voeten onder water blijven staan en daarbij droge voeten houden. S3 werkklompen hebben daarnaast een tussenzool die tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers of glasscherven op de grond beschermt. Daarbovenop hebben S3 werkklompen een geprofileerde loopzool waarmee u extra grip op de werkplek heeft. Al deze eigenschappen leiden ertoe dat u van uw werkklompen gewoon dezelfde bescherming mag verwachten dan van reguliere werkschoenen en werklaarzen in dezelfde veiligheidsklasse.

Online werkklompen kopen

Trekt u op een gemiddelde werkdag uw werkschoenen een aantal keer uit en weer aan? Bespaar uzelf de moeite van steeds weer veters strikken en kies voor de comfortabele werkklompen uit de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Hier kunt u online werkklompen kopen die uw voeten tegen de mogelijke gevaren van uw werk beschermen. Ook hebben we een ruim assortiment aan werkkleding en PBM’s in de aanbieding, zoals werkjassen, overalls, werkbroeken, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen en veiligheidshelmen. Alles voor een veilige werkomgeving is in onze webshop te koop.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.