Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Sluiting
Model
Materiaal bovenwerk
Type Zool
Stijl
Schoenbreedte / Leest
Eigenschappen
Voeringstype

Waterdichte werkschoenen

Waterdichte werkschoenen kopen? Niets zo vervelend als werken met natte voeten en sokken. Velen verwarren waterafstotend en waterdicht met elkaar, terwijl hier wel degelijk een verschil tussen zit. Waterafstotend betekent spat waterdicht, loopt u door een regenbuitje heen dan blijven uw voeten droog. Loopt u door plassen of staan uw schoenen langdurige bloot aan water en vocht? Dan raden wij waterdichte werkschoenen aan. Bekijk hieronder onze collectie waterdichte werkschoenen.

  • Volledig waterdicht
  • Slipbestendige zool
  • Comfort en veiligheid in één
Lees verder Lees minder

6 producten

Korting 20%
Grisport Cross Safety GTX Line Werkschoen S3 + Gratis Sokken
Waardering:
93%
€ 116,70 € 141,21
Korting 10%
Sixton Adventure Werkschoen S3 88039-00 + Gratis Sokken
€ 145,76 € 176,37
Korting 10%
Helly Hansen Chelsea Evolution 2 Mid S3 Ht 78392 + Gratis Sokken
€ 135,00 € 163,35
Korting 10%
Helly Hansen Chelsea Evo 2 Low Boa S3 HT W 78382 + Gratis Sokken
€ 148,50 € 179,69
Korting 20%
Grisport Ranger Motor GoreTex Werkschoen S3 + Gratis Sokken
Waardering:
100%
€ 122,28 € 147,96
Korting 40%
OP=OP Grisport Cross Safety GTX Line Werkschoen S3
Waardering:
100%
€ 83,80 € 101,40

Waterdichte werkschoenen

Niets is zo vervelend als natte voeten. Zeker als u aan het werk bent. Daarnaast worden uw voeten ook nog eens koud als ze nat zijn. In dat geval zijn waterdichte werkschoenen een ideale oplossing. Waar u ook bent, u houdt droge voeten. Het is niet per se nodig waterdichte werklaarzen te hebben om droge voeten te houden. Bovendien hebben deze werkschoenen dezelfde beschermende werkingen als andere. Zo hoeft u niet bang te zijn als u bijvoorbeeld per ongeluk een pan laat vallen. Een waterdichte werkschoen houdt uw voet dus droog én veilig.

Waterdicht of waterafstotend

Iets wat wij vaak zien is dat men waterafstotende en waterdichte schoenen door elkaar halen. Toch zijn het twee verschillende begrippen. Waterafstotend is geschikt voor lopen door de regen bijvoorbeeld. Maar gaat u met een waterafstotende schoen in een plas staan? Dan worden uw voeten toch nat. Wilt u helemaal verzekerd zijn van droge voeten? Dan moet u specifiek op zoek naar waterdichte werkschoenen. Hiermee stapt u gemakkelijk door plassen en andere natte oppervlaktes heen.

Opties werkschoenen waterdicht

Waterdichte werkschoenen zijn voor veel verschillende beroepsgroepen relevant. Toch heeft iedere beroepsgroep eigen extra wensen aan een schoen. Unishore Bedrijfskleding heeft een uitgebreid assortiment met schoenen met verschillende eigenschappen. Zo kunt u behoefte hebben aan waterdichte en hittebestendige schoenen voor als u bijvoorbeeld veel met ovens werkt in een keuken. Ook kunt u kiezen voor penetratiebestendige schoenen voor als u werkt op de bouw. Een andere belangrijke optie is een antislipzool. Hierdoor glijdt u niet zomaar uit wanneer u in een plas stapt. Dit is een belangrijke extra toevoeging aan de schoenen die de comfort en veiligheid voor u vergroten.

Ademende waterdichte werkschoen

Als u op een zomerse werkdag buiten werkt, is niets fijner dan een ademende waterdichte werkschoen. U zou denken dat waterdicht schoeisel niet ademend kan zijn, maar dat klopt niet. Schoenen met een GORE-TEX membraan zorgen ervoor dat uw voeten beschermd blijven tegen water, maar tegelijkertijd dat uw voeten zweet kwijt kunnen. Dat komt doordat de poriën van een GORE-TEX membraan 20.000 keer kleiner zijn dan een waterdruppel, maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul. 

Schoenonderhoud

Wilt u uw schoenen perfect onderhouden? Loop dan eens onze pagina met schoenaccessoires langs. Daar bieden we alles wat u nodig hebt aan, zoals schoenborstels of schoenvet, om lang van uw schoenen te kunnen genieten.

Online waterdichte werkschoenen kopen

Unishore heeft een uitgebreid aanbod aan waterdichte werkschoenen van verschillende merken. Bekende merken die wij verkopen zijn Atlas en Grisport. Al onze veiligheidsschoenen bevatten verschillende reviews die u helpen om de juiste keuze te maken. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag verder! Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld waterdichte regenjassen en regenbroeken. Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.