NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Model
Type beschermneus
Eigenschappen
Geslacht

Inlegzolen werkschoenen

Inlegzolen voor werkschoenen en wandelschoenen kunnen net het verschil maken waar u naar zoekt. Soms is de standaard inlegzool in het product niet perfect voor uw voeten, dit is namelijk persoonlijk. Of het voetbed is na enige tijd aan vervanging toe, ook dan is het fijn om een nieuwe inlegzool aan te kunnen schaffen. De inlegzolen in ons assortiment zijn van de beste merken en kwaliteit. U kunt kiezen uit verschillende typen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Lees verder Lees minder

9 producten

Korting 20%
Grisport inlegzolen Low
€ 12,90 € 15,61
Korting 20%
Grisport inlegzolen Medium
Waardering:
100%
€ 12,90 € 15,61
Korting 20%
Grisport inlegzolen High
€ 12,90 € 15,61
Reebok Memory Massage Insole
€ 19,79 € 23,95
Korting 25%
Redbrick Motion inlegzolen High
€ 12,09 € 14,63
Korting 25%
Redbrick Motion inlegzolen Medium
€ 12,09 € 14,63
Korting 25%
Redbrick Motion inlegzolen Low
€ 12,09 € 14,63
Korting 40%
OP=OP Grisport inlegzolen High
€ 9,17 € 11,10
Korting 40%
OP=OP Grisport inlegzolen Low
€ 9,17 € 11,10

Voordelen inlegzolen werkschoenen

Wanneer uw werkschoen niet helemaal lekker (meer) loopt, is het goed om te kijken of inlegzolen je kunnen helpen je loopgenot weer terug te krijgen. We raden je aan meteen naar oplossingen te zoeken op het moment dat je niet lekker wandelt. Te lang rondlopen met een verkeerde zool kan namelijk tot vervelende blessures leiden. Wat u reden ook is, voor iedereen is een inlegzool het overwegen waard. Er zijn namelijk inlegzolen die lichte steun bieden, maar ook zolen die veel steun bieden. Daarnaast kunnen inlegzolen ook hulp bieden bij zweetvoeten. 

Soorten inlegzolen

Er zijn inlegzolen die veel steun bieden, maar ook die minder steun bieden. Welke zool voor u de beste keuze is, is afhankelijk van uw situatie. Bovendien is ook de soort schoen die u heeft belangrijk. Zo zijn er voor werksneakers andere zolen beschikbaar dan voor S3 werkschoenen. Bovendien zijn vrijwel al onze inlegzolen ademend en sneldrogend, zijn ze beschikbaar in hoog en laag formaat en kunt u de perfecte zool kopen aan de hand van de maat van uw schoen.

Wilt u meer info over welke inlegzool de beste optie voor u is? Neem dan contact op met onze klantenservice

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.