Werkschoenen kopen

Wilt u voor uzelf of uw medewerkers werkschoenen kopen? Dan wilt u natuurlijk wel schoenen die aan alle veiligheidseisen voldoen en een maximum aan comfort bieden. Alleen zo kunt u ervan op aan dat de arbeidsomstandigheden zo veilig en aangenaam mogelijk zijn voor u en uw medewerkers. Unishore Bedrijfskleding is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding in alle soorten en maten. Daardoor weten wij precies wat uw bedrijf nodig heeft zodat iedereen zorgeloos aan het werk kan. Daar horen uiteraard ook de beste werkschoenen van merken als Grisport, Atlas, Redbrick en ToWorkFor bij. Ons assortiment bevat meer dan 250 verschillende werkschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wie werkschoenen bestellen wil, vindt bij ons dus wat hij zoekt.

21 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport 803 S3

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Grisport Cross Safety Nordic ..

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm

Grisport Cross Safety Ariel S..

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport 72003 S3

€ 64,10 excl. BTW
€ 77,56 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport Data S3

€ 69,39 excl. BTW
€ 83,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Solid Gear Falcon S3

€ 123,50 excl. BTW
€ 149,44 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Solid Gear Triumph GTX S3

€ 157,50 excl. BTW
€ 190,58 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Atlas Anatomic BAU 500 S3

€ 66,44 excl. BTW
€ 80,39 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Mr. Miles Tasman S3

€ 69,09 excl. BTW
€ 83,60 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Redbrick Bronze S3

€ 59,47 excl. BTW
€ 71,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Redbrick Granite S3

€ 62,48 excl. BTW
€ 75,60 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport Trace S3

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm

Grisport 72457 S3

€ 64,10 excl. BTW
€ 77,56 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Atlas GTX 745 Gore-Tex S3 CI

€ 103,84 excl. BTW
€ 125,64 incl. BTW
Overlay Ribbon Nieuw
 

Dassy Sparta S3

€ 72,90 excl. BTW
€ 88,21 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport Cross Safety Beat S3..

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Grisport Cross Safety Serena ..

€ 66,08 excl. BTW
€ 79,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Redbrick Gold S3

€ 62,48 excl. BTW
€ 75,60 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Redbrick Slate S3

€ 59,47 excl. BTW
€ 71,96 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Sixton Adventure S3 88039-00

€ 118,35 excl. BTW
€ 143,20 incl. BTW
Overlay
 • Veiligheidsnorm
 

Sixton Lugano 82201-04 S3

€ 67,46 excl. BTW
€ 81,62 incl. BTW

Veiligheidsnormeringen werkschoenen

Niet ieder paar werkschoenen voldoet aan dezelfde veiligheidsnormen. Dat is ook logisch, want verschillende werkzaamheden brengen verschillende risico’s en gevaren met zich mee. Wij willen dan ook dat u bij ons in één oogopslag kunt zien aan welke normeringen de schoenen in onze webshop voldoen. U kunt ervan uitgaan dat ieder paar in ons assortiment uit goede werkschoenen met een verstevigd ontwerp bestaat. Normaal gesproken verlangen mensen echter meer van werkschoenen; op zijn minst een stalen of stevige kunststof neus. Werkschoenen met een SB-normering of hoger hebben zo’n verstevigde neus die getest is op een impact van 200 joule. Concreet houdt dat in dat de neus ertegen kan als er een voorwerp met een gewicht van zo’n 20 kilo op valt.

SB staat voor “safety base”. Hebben uw werkschoenen deze normering, dan weet u zeker dat deze aan alle basiseisen voor de veiligheid voldoen. Maar er zijn ook werkzaamheden die meer dan alleen een beschermende neus vereisen. Voor dat werk hebben wij werkschoenen in de aanbieding die voldoen aan de veiligheidsnormeringen S1, S1P, S2 en S3, waarin de S uiteraard voor “safety” staat. Al deze types werkschoenen zijn antistatisch en hebben een gesloten hiel met daaronder een schokabsorberende hak. De S1P voegt daar een antiperforatie tussenzool aan toe. S2 werkschoenen hebben waterafstotend en absorberend bovenmateriaal en een S3 werkschoen bevat al deze eigenschappen in één paar schoenen. Bovendien hebben S3 werkschoenen gegarandeerd een geprofileerde loopzool, waardoor u of uw werknemers letterlijk steviger in hun schoenen staan.

Voordelen soorten werkschoenen

Welke werkschoenen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf hangt dus vooral af van de werkomstandigheden. Wordt er veel met water of andere vloeistoffen gewerkt? Dan raden wij u aan om werkschoenen met een S2-normering of hoger aan te schaffen. S1P en S3 werkschoenen hebben als voordeel dat er geen scherpe voorwerpen doorheen kunnen prikken of snijden. Een tussenzool kan daar extra bescherming tegen bieden. Deze tussenzolen zijn vaak gemaakt van staal of kunstof. Voor de mate van bescherming maakt het niet uit welk materiaal u kiest, want tussenzolen van beide materialen worden op dezelfde criteria getest. Ze moeten namelijk een kracht van minimaal 1100 N aankunnen. Mocht u op zoek zijn naar een iets soepeler bewegende zool dan een stalen exemplaar, dan kunt u dus met een gerust hart een lichtgewicht kunststof variant aanschaffen.

Wij krijgen regelmatig de vraag of een kunststof neus dezelfde bescherming biedt als een stalen neus. Het simpele antwoord is “ja”, maar in werkelijkheid ligt het iets ingewikkelder. Er zijn werkschoenen zonder stalen neuzen die de drager toch heel goed tegen vallende voorwerpen beschermen. Vaak zien deze er iets forser en robuuster uit, omdat er bij een kunststof neus voor dezelfde mate van bescherming een grotere hoeveelheid materiaal nodig is. Als er in uw werkomgeving niet heel veel met scherpe of zeer zware materialen gewerkt wordt, is zo’n werkschoen zeker het overwegen waard. Ze worden door werknemers vaak als comfortabeler ervaren en zijn wat minder gevoelig voor de omgevingstemperatuur. Wie de hele dag in een koude ruimte werkt, zal bij het dragen van kunststof werkschoenen minder snel last hebben van koude voeten.

Wij krijgen regelmatig de vraag of een kunststof neus dezelfde bescherming biedt als een stalen neus. Het simpele antwoord is “ja”! Er zijn werkschoenen met een kunstofneus die drager dezelfde bescherming bieden tegen vallende voorwerpen. Terwijl vroeger deze er iets forser en robuuster uit zagen, omdat er bij kunstof neuzen destijds voor dezelfde maten van bescherming een grotere hoeveelheid materiaal nodig was, is dankzij nieuwere technieken dit niet meer het geval. Schoenen met een kunstof neus en tussenzool zijn lichter van gewicht en soepeler in de zool, hierdoor worden ze vaak als comfortabeler ervaren. Verder zijn ze ook minder gevoelig voor de omgevingstemperatuur. Wie de hele dag in een koude ruimte werkt, zal bij het dragen van kunststof werkschoenen minder snel last hebben van koude voeten.

Online werkschoenen kopen

Voor een ruim en gevarieerd aanbod aan duurzame werkschoenen van verschillende veiligheidsklassen kunt u op de ervaring en de expertise van Unishore Bedrijfskleding vertrouwen. Zodra u alle eisen waaraan de werkschoenen moeten voldoen op een rij heeft staan, kunt u opzoeken welke veiligheidsnormering daarbij past en bij ons eenvoudig zien welke schoenen daar wel en niet aan voldoen. Uw werknemers zullen u hier dankbaar voor zijn, want de veiligheidsschoenen en werkschoenen in ons assortiment zorgen ervoor dat zij zonder onnodige blessures en veiligheidsrisico’s aan de slag kunnen. Voor werknemers die nog wat extra ondersteuning nodig hebben kunt u ook bij ons terecht voor hoge werkschoenen.

Ongeacht welke werkschoenen bij uw werkomgeving passen: u vindt ze bij ons. En omdat wij de werkschoenen bij u thuis of op het bedrijf bezorgen, is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om aan de juiste schoenen voor uw werk te komen. Bovendien weet u bij ons zeker dat u nooit te veel zult betalen voor uw werkschoenen of veiligheidsschoenen.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

 • Persoonlijke- en snelle service
 • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
 • Mogelijkheid achteraf betalen
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden