Roots werklaarzen

Ideale veiligheidslaarzen en ultieme werklaarzen voor zware werkomstandigheden

Alle veiligheidslaarzen van Roots voldoen aan de hoge eisen die zware beroepsgroepen als olie & gasindustrie (offshore markt), petrochemie, constructie, las-en slijpwerk aan hun werklaarzen stellen. Zo voldoen de duurzame en kwalitatief hoogwaardige veiligheidslaarzen van Roots bij Unishore Bedrijfskleding aan de extreem hoge eisen die door de drager worden gesteld. Daarnaast blijven de robuuste werklaarzen ook nog erg licht en comfortabel voelen aan uw voeten.

3 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
  • Veiligheidsnorm
Ribbon Opisop
 

Roots Cherokee Basic Veterlaa..

€ 93,20 excl. BTW
€ 112,78 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
Ribbon Tip
 

Roots Iowa veterlaars S3 RO60..

€ 124,80 excl. BTW
€ 151,01 incl. BTW
Overlay
  • Veiligheidsnorm
 

Roots Cheyenne Laslaars S3 RO..

€ 124,80 excl. BTW
€ 151,01 incl. BTW

Roots: Perfecte werklaarzen voor veeleisende drager

De veiligheidslaarzen van Roots blinken uit als het gaat om veiligheid en comfort onder zware werkomstandigheden en voldoen daarmee aan de extreem hoge eisen van de zware beroepsgroepen. Via Unishore Bedrijfskleding kunt u online kiezen uit verschillende werklaarzen: Er zit altijd een ideale veiligheidslaars voor u bij!

Roots Cheyenne: Ultieme veiligheidslaars voor lassers

De Roots Cheyenne kan de ultieme laslaars genoemd worden. De positionering van de lederen delen op deze werklaars is omgekeerd waardoor gesmolten metalen druppels gemakkelijker van de laars afvallen. Alle stiksels van deze veiligheidslaars zijn van Kevlar. De voordelen hiervan tegenover de gangbare 100% polyester garen zijn: Kevlar smelt niet, is resistent tegen de meeste zuren en basen en heeft een superieure schuurweerstand.

Roots Iowa en Cherokee: Dé beste veterlaarzen voor de offshore

Door haar jarenlange ervaring in de offshore-markt weet Roots precies waar werkkleding aan moet voldoen. De robuuste veiligheidsboots van het merk voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen zonder aan draagcomfort in te leveren. De veiligheid en gezondheid van de drager staan centraal. De werkschoenen zijn geïnspireerd op de offshore maar zijn natuurlijk ook uiterst geschikt voor werkzaamheden in andere branches.

Toepassingen Roots werklaarzen en werkschoenen

De veiligheidslaarzen en -schoenen van Roots worden veel gebruikt in industriële omgevingen, offshore, constructie, bouw en metaal, maar zijn natuurlijk ook uiterst geschikt voor werkzaamheden in andere branches waarbij u lang moet staan en/of veel moet lopen.
Combineer uw werklaarzen met de kwalitatief hoogwaardige werkkleding in ons ruime assortiment of vlamvertragende werkjassen en werkbroeken van Roots en andere topmerken die u bij Unishore Bedrijfskleding online kan bestellen.

Toonaangevend in werkkleding, veiligheidsschoenen en werklaarzen

Roots is een trendsettende, toonaangevende en betrouwbare fabrikant van brandvertragende werkkleding, werkschoenen en werklaarzen. Door permanent te innoveren en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren wil Roots de persoonlijke veiligheid en gezondheid van de drager te allen tijde, in alle onderdelen van het arbeidsproces en onder alle werkomstandigheden waarborgen. De missie van Roots productie is streven naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Om hierop aan te sturen is Roots gecertificeerd volgens de twee belangrijkste milieu- en kwaliteitsstandaarden ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1409 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden