Werklaarzen Haix

Unieke orthopedische ondersteuning in veiligheidslaars Haix

Haix heeft al meer dan 65 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van innovatieve, functionele veiligheidslaarzen en-schoenen voor uiteenlopende bedrijfstakken zoals industrie, brandweer, defensie, politie, bouw, landbouw en bosbouw. Elke veiligheidslaars en -schoen van Haix is een perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid en comfort.

Haix bij Unishore Bedrijfskleding: functie, veiligheid en comfort

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de ideale werkschoen en -laars? Een perfecte veiligheidslaars blinkt uit in functionaliteit, veiligheid en comfort. Iedere drager verwacht en wenst hierin de beste kwaliteit. Met een reeks aan innovaties voldoen Haix veiligheidsschoenen en –laarzen aan alle aspecten op het gebied van comfort, veiligheid en functionaliteit. Zo beschikken Haix werklaarzen en -schoenen o.a. over:

Micro Soft-Light systeem: de tussenzone tussen de zool en de (werk)schoen is gevuld met een schokabsorberend schuim ingekapseld in een rubberen omhulsel. Samen met de rubberen zool beschermt dit u aan de buitenkant van de veiligheidsschoen tegen vuur en hitte. De schuimlaag zorgt daarnaast voor uitstekende functionaliteit en kwaliteit aan de binnenkant.
Arch Support System: dit systeem ondersteunt de natuurlijke voetboog in het midden van de voet. Het Arch Support systeem zorgt ervoor dat zowel de tenen als de bal van de voet genoeg ruimte hebben. Het is een effectieve manier om foutieve uitlijning van de voeten te voorkomen en neemt spanning weg uit uw gehele bewegingsapparaat
Sun-Reflect System: de speciale pigmenten die direct in het leer zijn verwerkt zorgen ervoor dat de werkschoenen tot 40% minder straling van de zon absorberen dan conventionele veiligheidslaarzen en veiligheidsschoenen. Dit systeem zorgt voor een aangenaam koel klimaat in uw werkschoenen en voorkomt daarmee oververhitting van uw voeten.

Voorkom rugpijn, hoofdpijn of kniepijn, draag Haix werklaarzen

Haix gaat zelfs nog een stap verder op het gebied van functionaliteit, comfort en veiligheid door de ontwikkeling van een orthopedische inlegzool die bestaande voetafwijkingen corrigeert en zorgt voor een optimale voetsteun en spierbalans in de voeten en daarmee ook in de rest van uw bewegingsapparaat. Door het dragen van veiligheidsschoenen en –laarzen van Haix doet u uw voeten een gunst!

Haix werklaarzen voldoen aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De norm voor veiligheidsschoeisel is de EN ISO 20345. De codes voor veiligheidsschoenen zijn SB, S1, S1P, S2 en S3. Leren werklaarzen voldoen aan de S3 norm. Voor rubberen, waterdichte veiligheidslaarzen gelden de codes S4 en S5. De Haix werklaarzen voldoen aan de S3 norm waardoor deze geschikt zijn voor uiteenlopende branches.

Combineer uw Haix veiligheidslaars met werkkleding uit het ruime assortiment van Unishore Bedrijfskleding

Maak uw veilige, functionele werkuitrusting compleet met werkjassen, werkbroeken, overalls, T-shirts, polo’s en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) van een van de topmerken die Unishore Bedrijfskleding u biedt via de webwinkel of in onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Neem gerust contact op met ons via webwinkel@unishorebedrijfskleding.nl of bel naar 0223-661300.

Koop uw werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkschoenen bij Unishore Bedrijfskleding en ervaar elke dag opnieuw de veiligheid en het comfort van onze gerenommeerde merken!
 

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1409 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden