Werkjassen heren

Een werkjas voor heren vervult een aantal hele belangrijke functies voor mannen die aan het werk moeten. Van oudsher beschermt een jas tegen de kou, maar omdat er op het werk grotere gevaren kunnen zijn dan lage temperaturen, is het belangrijk om daar een passende herenwerkjas bij te vinden. Het aanbod aan werkjassen is groot. Alleen in onze webshop vindt u al meer dan vierhonderd verschillende modellen van de beste merken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld aan Roots, M-Wear, Helly Hansen, Tricorp, Portwest en Mascot denken. De kwaliteit van uw werkjas zit dus wel goed als u hem bij Unishore Bedrijfskleding bestelt. Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken om de juiste herenwerkjas bij uw werkzaamheden te kiezen, hebben wij echter ook veel aandacht besteed aan duidelijke, volledige en overzichtelijke productinformatie.

Filter  
Werkkleding  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Extra's  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Materiaal  

Producten 1-21 van 380

Toon
Korting 15%
Helly Hansen Leon Jacket
€ 80,75 € 97,71
Korting 15%
Helly Hansen Arctic Jacket
€ 152,15 € 184,10
Korting 15%
Helly Hansen Arctic Parka
€ 169,15 € 204,67
Blaklader Fleecejas 4830
€ 39,69 € 48,02
Korting 15%
Tricorp 402005 Pilotjack
€ 59,49 € 71,98
Clique Basic Softshell Jacket 020910
€ 26,96 € 32,62
Korting 15%
Helly Hansen Haag Jacket
€ 89,25 € 107,99
Helly Hansen Haag Jack + Zip In Jack
€ 141,95 € 171,76
Korting 15%
Tricorp 402006 Softshell Jack
€ 61,67 € 74,62
Korting 15%
Helly Hansen Vigo Jacket
€ 68,85 € 83,31
Havep Attitude Softshell 40145
€ 56,18 € 67,98
Havep Attitude Parka 50171
€ 90,46 € 109,46
Nieuw
Korting 15%
Helly Hansen Chelsea Evolution Winter Jacket
€ 170,00 € 205,70
M-Wear Pilotjack
€ 26,96 € 32,62
Korting 15%
Helly Hansen Bergholm Pilot Jacket
€ 63,75 € 77,14
Korting 15%
Helly Hansen Aker Softshell
€ 72,25 € 87,42
Snickers AllroundWork 37.5 Isolerend Jack
€ 116,38 € 140,82
Snickers Craftsmen's Winter Jack Rip stop
€ 83,13 € 100,59
Snickers AllroundWork 37.5 Isolerend Jack
€ 75,95 € 91,90
Jobman 1179 Winter Jacket
€ 76,46 € 92,52
DASSY Classic Chatel Beaver winterjas
€ 60,84 € 73,62

Welke bescherming biedt een werkjas?

Waar een werkjas voor heren precies tegen beschermt verschilt per model. Dat is maar goed ook, want niet iedere functie vraagt om dezelfde beschermende maatregelen. Een lasser heeft baat bij een werkjas die bescherming tegen hitte en vlammen biedt, terwijl het voor iemand die in het donker buiten werkt belangrijk is dat hij goed zichtbaar is. Voor werk in de buitenlucht is het prettig als uw werkjas niet alleen bescherming tegen de kou biedt, maar ook waterdicht is, zodat de werkjas voor de winter geschikt is. Als u in de chemische sector werkt, wilt u daarnaast natuurlijk de zekerheid hebben dat de chemicaliën waarmee u werkt niet door uw jas heen branden om vervolgens schade aan te richten aan uw huid. Voor al deze veiligheidsrisico's kunt u in ons assortiment een passende herenwerkjas vinden. Veel modellen beschermen u zelfs tegen verschillende van deze mogelijke gevaren.

Wilt u snel weten welke bescherming de heren werkjas die u op het oog heeft precies biedt? Dan hoeft u alleen maar op de icoontjes die bij de productfoto's geplaatst zijn te letten. Ziet u bijvoorbeeld een schild met een vlam erin bij de werkjas staan? Dan beschermt deze jas tegen hitte en vlammen. Er zijn ook afbeeldingen voor hoge zichtbaarheid, regenbestendigheid, bescherming tegen vloeibare chemicaliën, bescherming tegen de kou en tegen de thermische gevaren van elektrische warmtebogen. Antistatische werkjassen en werkjassen voor het lassen hebben eveneens hun eigen keurmerk. Als u meer wilt weten over de precieze bescherming die een herenwerkjas uit onze webshop biedt, zoals de materialen waarvan ze gemaakt zijn of aan welke EN- of ISO-normeringen de jassen voldoen, kunt u in de productinformatie meer lezen.

Hoge zichtbaarheid werkjas heren

Voor sommige beroepen is een specifieke werkjas verplicht. Werkt u bijvoorbeeld aan de weg of het spoor? Dan is een High Vis heren werkjas een essentieel onderdeel van uw werkkleding. Zoals de naam van deze jassen al aangeeft – High Vis is immers kort voor "high visibility" – vergroten deze werkjassen uw zichtbaarheid. Overdag helpt de opvallende gele of oranje kleur die deze jassen doorgaans hebben daarbij, terwijl de reflecterende strepen op de jassen ervoor zorgen dat u ook in de avonduren en 's nachts goed gezien wordt. Dit is veiliger voor u en voor de spoorweg- of weggebruikers in uw omgeving en verkleint de kans op vervelende ongelukken aanzienlijk. Er is ruime keuze aan werkjassen die uw zichtbaarheid vergroten. Los van de zichtbaarheid is er bij het ontwerp ook rekening gehouden met comfort en functionaliteit.

De werkjassen in onze webshop zijn niet alleen geschikt voor buitenwerkzaamheden. Is het op uw werk bijvoorbeeld prettig als uw kleding vrij van stof en vuil gehouden wordt, dan kunt u bij ons terecht voor stofjassen in verschillende modellen. Als het u er vooral om gaat dat uw lijf warm blijft bij werkzaamheden op een frisse of zelfs ronduit koude plek, dan heeft u bij ons ook de keuze uit een grote hoeveelheid bodywarmers, isolerende jacks, thermojassen en winterwerkjassen voor heren. Het maakt niet uit hoe de omstandigheden op uw werk zijn: Unishore Bedrijfskleding heeft een kledingstuk in de aanbieding waarmee het werk een stuk aangenamer wordt. Met een herenwerkjas van Unishore heeft u het warmer en voelt u zich een stuk veiliger.

Online werkjas heren bestellen

Al sinds midden jaren tachtig specialiseert Unishore Bedrijfskleding zich in de inkoop en verkoop van beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Door deze ervaring weten wij altijd naar welke heren werkjassen er veel vraag is en daar zullen wij ons aanbod zoveel mogelijk op aanpassen. Zo kunt u gemakkelijk uw werkjas voor heren online bestellen. En niet alleen ons uitgebreide, altijd actuele aanbod helpt u daarbij. Ook de overzichtelijke opzet en het eenvoudige bestelproces zorgen ervoor dat u snel precies die jas kunt bestellen die uw werk prettiger en veiliger maakt. Enkele dagen later wordt de herenwerkjas van uw keuze al thuis of op het werk bezorgd.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.