IN SEPTEMBER 5% EXTRA KORTING OP TRICORP, CLIQUE & JOBMAN

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Werkjassen

Werkjas kopen? Werkjassen bieden bescherming die onmisbaar is op de werkvloer. Er zijn namelijk ook werkjassen die juist tegen de hitte, tegen de wind, tegen onderkoeling door water of tegen de gevaren van vloeibare chemicaliën beschermen. Ook zijn er werkjassen verkrijgbaar die ervoor zorgen dat u goed zichtbaar bent in een omgeving met weinig licht. Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u meer dan vierhonderd verschillende werkjassen met uiteenlopende beschermende eigenschappen voor een goede prijs.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jassen te bedrukken. Een bedrukte werkjas met logo of tekst zorgt voor herkenbaarheid, een professionele uitstraling en draagt bij aan uw corporate identity. Bekijk vandaag nog de gehele collectie werkjassen online! 

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • High-Visibility, vlamvertragende en antistatische werkjassen
  • Multinormjassen, regenjassen en thermojassen
  • Werkjassen met stretch en Cordura versterkingen
  • Waterdichte, winddichte, ademende en lichtgewicht werkjassen
  • Jassen met UV-bescherming en winter werkjassen
  • Lange werkjassen en korte werkjassen.

 

Lees verder Lees minder

Werkjassen voor verschillende werkomgevingen

Niet iedere werkomgeving is hetzelfde en daarom vinden wij het ook belangrijk om in ons assortiment rekening te houden met de meest uiteenlopende omstandigheden. Als u veel aan de weg werkt, heeft u natuurlijk vooral behoefte aan een warme werkjas waarmee u goed zichtbaar bent voor het langsrijdende verkeer, terwijl het in de chemische industrie belangrijk is dat de stoffen waarmee u werkt niet door de jas heen weten te dringen. Antistatische werkjassen zijn onmisbaar als er in uw werkomgeving een risico op brand door ontlading bestaat. En op een werkplek waar met open vuur of rondvliegende vonken wordt gewerkt – denk bijvoorbeeld aan laswerkzaamheden – heeft u natuurlijk wel een brandwerende werkjas nodig. Al deze jassen vindt u terug in onze webshop. En natuurlijk horen waterdichte werkjassen en regenpakken ook in ons assortiment thuis. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u met al het gemak een nieuwe werkjas kopen.

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor een bedrijfsjas, maar ook dat u heel snel en gemakkelijk kunt zien welke jas precies past bij de risico’s en gevaren op uw werkplek. Op de productpagina’s vindt u dus niet alleen een uitgebreide omschrijving van de eigenschappen van de werkjas, maar ook icoontjes waarmee u in één oogopslag kunt zien welke bescherming de werkjas die u op het oog heeft u gaat bieden. Dit kan uiteenlopen van een simpele waterdichte jas of thermojack tot een bodywarmer of werkjas met antistatische eigenschappen, hoge zichtbaarheid en bescherming tegen hitte, chemicaliën, vlammen en de thermische gevaren van een elektrische boog. Zo maken wij het zo makkelijk mogelijk om voor uzelf of uw werknemers de ideale beschermende kleding te vinden, zodat iedereen zich prettig en veilig voelt op het werk.

Verschillende soorten werkjassen

Veel van de werkjassen in ons assortiment zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op die manier maken wij het mogelijk om uw keuze niet alleen af te laten hangen van de beschermende eigenschappen van de werkjas, maar ook van het uiterlijk van de jas. Dit kan natuurlijk een stijlkeuze zijn, maar ook een keuze die uw zichtbaarheid vergroot. Jassen met hoge zichtbaarheid zijn hoe dan ook uitgerust met onderdelen waarmee u in het donker goed te zien bent, zoals fluorescerende strepen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u door omstandigheden beter zichtbaar bent in een gele werkjas dan in een oranje jas. Ook hardwerkende dames kunnen kiezen voor een werkjas die goed bij ze past: naast verschillende unisex- en herenmodellen hebben we ook gevoerde werkjassen voor dames in de aanbieding.

Bovendien hebben wij niet alleen standaard werkjassen in ons assortiment. Voor een stofjas die stof en vuil aan de buitenkant van uw jas houdt of een thermojack of thermo overhemd voor extra warmte op een koele werkplek kunt u eveneens bij ons terecht. Wilt u de werkjacks eens in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk. In onze showroom in Den Helder kunt u op uw gemak bekijken hoe de werkjassen uit ons assortiment eruit zien en aanvoelen. Misschien kunt u ter plekke ook beter oordelen of de zakken in de werkjassen voldoende opslagruimte bieden voor uw gereedschappen en op plekken zitten die u prettig vindt. Wij beloven u in ieder geval dat de werkjassen in onze webshop zijn ontworpen met een maximum aan comfort en functionaliteit in gedachten.

Online werkjas bestellen

Ook als u ervoor kiest om uw nieuwe werkjas op te laten sturen, kunt u rekenen op de expertise en de goede service van Unishore Bedrijfskleding. Door enkele decennia aan ervaring in de in- en verkoop van beschermende kleding weten wij als geen ander welke werkjassen het beste bij de huidige omstandigheden op het werk passen. Wij zorgen er dan ook voor dat ons aanbod altijd up-to-date is. Zo kunt u eenvoudig uw werkjas bestellen of uw werkleding laten bedrukken. Nadat u de juiste jas voor uw werkzaamheden gevonden heeft en de bestelling afgesloten heeft, wordt uw nieuwe werkjas binnen enkele dagen al bij u thuis bezorgd. Als het u beter uitkomt, kunnen wij ook op het werk leveren. Bent u op zoek naar werkschoenen, werkbroeken of persoonlijke beschermingsmiddelen? Ook dan kunt u op ons vertrouwen.

Alle werkjassen in heel veel verschillende kleuren

Een werkjas is er natuurlijk in heel veel verschillende merken, modellen en maten. Maar wist u dat kleur ook een steeds belangrijkere rol speelt bij de keuze van een jas? Bij ons kunt werkjassen kopen in de meer standaard kleuren zoals zwart en blauw. Naast deze kleuren dragen bijvoorbeeld oranje werkjassen en gele werkjassen bij aan uw zichtbaarheid tijdens het werk. Naast deze kleuren shopt u online ook gemakkelijk witte werkjassen, groene werkjassen, blauwe werkjassen en rode werkjassen.

Bij Unishore koopt u jassen in heel veel verschillende kleuren. Als u bijvoorbeeld een regenjas nodig heeft kiest u uit: zwarte regenjassen, rode regenjassen, groene regenjassen, grijze regenjassen, blauwe regenjassen, oranje regenjassen en gele regenjassen.

 

 

Werkjassen voor verschillende werkomgevingen

Niet iedere werkomgeving is hetzelfde en daarom vinden wij het ook belangrijk om in ons assortiment rekening te houden met de meest uiteenlopende omstandigheden. Als u veel aan de weg werkt, heeft u natuurlijk vooral behoefte aan een warme werkjas waarmee u goed zichtbaar bent voor het langsrijdende verkeer, terwijl het in de chemische industrie belangrijk is dat de stoffen waarmee u werkt niet door de jas heen weten te dringen. Antistatische werkjassen zijn onmisbaar als er in uw werkomgeving een risico op brand door ontlading bestaat. En op een werkplek waar met open vuur of rondvliegende vonken wordt gewerkt – denk bijvoorbeeld aan laswerkzaamheden – heeft u natuurlijk wel een brandwerende werkjas nodig. Al deze jassen vindt u terug in onze webshop. En natuurlijk horen waterdichte werkjassen en regenpakken ook in ons assortiment thuis. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u met al het gemak een nieuwe werkjas kopen.

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor een bedrijfsjas, maar ook dat u heel snel en gemakkelijk kunt zien welke jas precies past bij de risico’s en gevaren op uw werkplek. Op de productpagina’s vindt u dus niet alleen een uitgebreide omschrijving van de eigenschappen van de werkjas, maar ook icoontjes waarmee u in één oogopslag kunt zien welke bescherming de werkjas die u op het oog heeft u gaat bieden. Dit kan uiteenlopen van een simpele waterdichte jas of thermojack tot een bodywarmer of werkjas met antistatische eigenschappen, hoge zichtbaarheid en bescherming tegen hitte, chemicaliën, vlammen en de thermische gevaren van een elektrische boog. Zo maken wij het zo makkelijk mogelijk om voor uzelf of uw werknemers de ideale beschermende kleding te vinden, zodat iedereen zich prettig en veilig voelt op het werk.

Verschillende soorten werkjassen

Veel van de werkjassen in ons assortiment zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op die manier maken wij het mogelijk om uw keuze niet alleen af te laten hangen van de beschermende eigenschappen van de werkjas, maar ook van het uiterlijk van de jas. Dit kan natuurlijk een stijlkeuze zijn, maar ook een keuze die uw zichtbaarheid vergroot. Jassen met hoge zichtbaarheid zijn hoe dan ook uitgerust met onderdelen waarmee u in het donker goed te zien bent, zoals fluorescerende strepen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u door omstandigheden beter zichtbaar bent in een gele werkjas dan in een oranje jas. Ook hardwerkende dames kunnen kiezen voor een werkjas die goed bij ze past: naast verschillende unisex- en herenmodellen hebben we ook gevoerde werkjassen voor dames in de aanbieding.

Bovendien hebben wij niet alleen standaard werkjassen in ons assortiment. Voor een stofjas die stof en vuil aan de buitenkant van uw jas houdt of een thermojack of thermo overhemd voor extra warmte op een koele werkplek kunt u eveneens bij ons terecht. Wilt u de werkjacks eens in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk. In onze showroom in Den Helder kunt u op uw gemak bekijken hoe de werkjassen uit ons assortiment eruit zien en aanvoelen. Misschien kunt u ter plekke ook beter oordelen of de zakken in de werkjassen voldoende opslagruimte bieden voor uw gereedschappen en op plekken zitten die u prettig vindt. Wij beloven u in ieder geval dat de werkjassen in onze webshop zijn ontworpen met een maximum aan comfort en functionaliteit in gedachten.

Alle werkjassen in heel veel verschillende kleuren

Een werkjas is er natuurlijk in heel veel verschillende merken, modellen en maten. Maar wist u dat kleur ook een steeds belangrijkere rol speelt bij de keuze van een jas? Bij ons kunt werkjassen kopen in de meer standaard kleuren zoals zwart en blauw. Naast deze kleuren dragen bijvoorbeeld oranje werkjassen en gele werkjassen bij aan uw zichtbaarheid tijdens het werk. Naast deze kleuren shopt u online ook gemakkelijk witte werkjassen, groene werkjassen, blauwe werkjassen en rode werkjassen.

Bij Unishore koopt u jassen in heel veel verschillende kleuren. Als u bijvoorbeeld een regenjas nodig heeft kiest u uit: zwarte regenjassen, rode regenjassen, groene regenjassen, grijze regenjassen, blauwe regenjassen, oranje regenjassen en gele regenjassen.

Online werkjas bestellen

Ook als u ervoor kiest om uw nieuwe werkjas op te laten sturen, kunt u rekenen op de expertise en de goede service van Unishore Bedrijfskleding. Door enkele decennia aan ervaring in de in- en verkoop van beschermende kleding weten wij als geen ander welke werkjassen het beste bij de huidige omstandigheden op het werk passen. Wij zorgen er dan ook voor dat ons aanbod altijd up-to-date is. Zo kunt u eenvoudig uw werkjas bestellen of uw werkleding laten bedrukken. Nadat u de juiste jas voor uw werkzaamheden gevonden heeft en de bestelling afgesloten heeft, wordt uw nieuwe werkjas binnen enkele dagen al bij u thuis bezorgd. Als het u beter uitkomt, kunnen wij ook op het werk leveren. Bent u op zoek naar werkschoenenwerkbroeken of persoonlijke beschermingsmiddelen? Ook dan kunt u op ons vertrouwen.

JOHAN TEST, VOOR LIVEGANG WEGHALEN ANDERS ONTZICHTBAAR MAKEN

Verschillende soorten werkjassen

Veel van de werkjassen in ons assortiment zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op die manier maken wij het mogelijk om uw keuze niet alleen af te laten hangen van de beschermende eigenschappen van de werkjas, maar ook van het uiterlijk van de jas. Dit kan natuurlijk een stijlkeuze zijn, maar ook een keuze die uw zichtbaarheid vergroot. Jassen met hoge zichtbaarheid zijn hoe dan ook uitgerust met onderdelen waarmee u in het donker goed te zien bent, zoals fluorescerende strepen. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u door omstandigheden beter zichtbaar bent in een gele werkjas dan in een oranje jas. Ook hardwerkende dames kunnen kiezen voor een werkjas die goed bij ze past: naast verschillende unisex- en herenmodellen hebben we ook gevoerde werkjassen voor dames in de aanbieding.

Werkjassen voor binnengebruik

Bovendien hebben wij niet alleen standaard werkjassen in ons assortiment. Voor een stofjas die stof en vuil aan de buitenkant van uw jas houdt. Maar ook werkjacks voor op de werkplaats voldoende bescherming tegen stof en vuil maar wel flexibel genoeg voor alle werkzaamheden? Wilt u liever een werkjas bekijken, in onze showroom in Den Helder kunt u op uw gemak bekijken hoe de werkjassen uit ons assortiment eruit zien en aanvoelen.

Kleding voor verschillende weersomstandigheden

Waar de meeste werkjassen allround geschikt zijn, is het belangrijk om de juiste werkjas te hebben voor de juiste situatie. Werkt u op een plek met veel wind en af en toe een bui, dan is een winddichte en waterafstotende softshell jas een geschikte optie, regent het regelmatiger dan is het mogelijk om een waterdichte shelljas met binnenvoering of een regenjas te nemen. De meeste shelljassen en regenjassen voldoen aan EN 343 Bescherming tegen regen.

Voor de echte wintermaanden is een winterjas of doorwerkjas belangrijk om warm te blijven, sommige van deze jassen voldoen aan EN 14058 of EN 343 bescherming tegen koude. Wat voor werkjas u ook nodig heeft, wij bieden alle opties aan.

Beschermende werkjassen voor verschillende werkomgevingen

Niet iedere werkomgeving is hetzelfde en daarom vinden wij het ook belangrijk om in ons assortiment rekening te houden met uiteenlopende omstandigheden. Als u veel aan de weg werkt, heeft u natuurlijk vooral behoefte aan een warme werkjas waarmee u goed zichtbaar bent voor het langsrijdende verkeer. Terwijl in de chemische industrie en de olie-industrie belangrijk is dat de stoffen niet door de jas heen dringen, vaak is het in deze omgevingen net als de elektrotechniek belangrijk dat de jas geen vonken kan creeëren en dus een brandwerende en antistatische jas is, ook wel een multinorm werkjas genoemd. BInnen ons assortiment hebben wij een expertise in werkkleding voor in de energiesector met bijvoorbeeld offshore werkkleding.

Zichtbare brandwerende bescherming door middel van icoontjes.

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor een bedrijfsjas, maar ook dat u heel snel en gemakkelijk kunt zien welke jas precies past bij de risico’s en gevaren op uw werkplek. Op de productpagina’s vindt u dus niet alleen een uitgebreide omschrijving van de eigenschappen van de werkjas, maar ook icoontjes waarmee u in één oogopslag kunt zien welke bescherming de werkjas die u op het oog heeft u gaat bieden. Zo maken wij het zo makkelijk mogelijk om voor uzelf of uw werknemers de ideale beschermende kleding te vinden, zodat iedereen zich prettig en veilig voelt op het werk.

Zichtbare high visibility werkjassen

Als u werkt in een omgeving waar zichtbaar zijn belangrijk is zoals langs de weg, een andere plek met veel bewegende voertuigen of in een donkere omgeving, dan is een high visibility werkjas een belangrijk onderdeel van uw werkoutfit. Afhankelijk van de locatie waar u werkt is het belangrijk te weten welke eisen u aan voldoet.

Werkjassen in heel veel verschillende kleuren

Een werkjas is er natuurlijk in heel veel verschillende merken, modellen en maten. Maar wist u dat kleur ook een steeds belangrijkere rol speelt bij de keuze van een jas? Bij ons kunt werkjassen kopen in de meer standaard kleuren zoals zwart en blauw. Naast deze kleuren dragen bijvoorbeeld oranje werkjassen en gele werkjassen bij aan uw zichtbaarheid tijdens het werk. Naast deze kleuren shopt u online ook gemakkelijk witte werkjassen, groene werkjassen, blauwe werkjassen en rode werkjassen.

Bij Unishore koopt u jassen in heel veel verschillende kleuren. Als u bijvoorbeeld een regenjas nodig heeft kiest u uit: zwarte regenjassen, rode regenjassen, groene regenjassen, grijze regenjassen, blauwe regenjassen, oranje regenjassen en gele regenjassen.

Online werkjas bestellen

Ook als u ervoor kiest om uw nieuwe werkjas op te laten sturen, kunt u rekenen op de expertise en de goede service van Unishore Bedrijfskleding. Door enkele decennia aan ervaring in de in- en verkoop van beschermende kleding weten wij als geen ander welke werkjassen het beste bij de huidige omstandigheden op het werk passen. Wij zorgen er dan ook voor dat ons aanbod altijd up-to-date is. Zo kunt u eenvoudig uw werkjas bestellen of uw werkleding laten bedrukken. Nadat u de juiste jas voor uw werkzaamheden gevonden heeft en de bestelling afgesloten heeft, wordt uw nieuwe werkjas binnen enkele dagen al bij u thuis bezorgd. Als het u beter uitkomt, kunnen wij ook op het werk leveren. Bent u op zoek naar werkschoenenwerkbroeken of persoonlijke beschermingsmiddelen? Ook dan kunt u op ons vertrouwen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite