Werkjassen

Werkjas kopen? Werkjassen bieden bescherming die onmisbaar is op de werkvloer. Er zijn verschillende soorten werkjassen voor elke situatie, van vlamvertragende multinorm werkjassen tot weerbestendige werkjassen voor alle weersomstandigheden. Omdat een werkjas gemaakt is om te werken is het belangrijk altijd de juiste werkjas te zoeken voor de werkomstandigheden, wij helpen u graag een goede keuze te maken.

Of u nu zoekt naar een werkjas met bedrukking, een werkjas met hoge zichtbaarheid, bescherming tegen kou en regen of een multinorm werkjas, wij bieden in ons uitgebreide assortiment werkjassen voor elke situatie.

Lees verder Lees minder

Werkjassen voor alle weersomstandigheden

Als u veel buiten werkt dan is het belangrijk om u te weren tegen het weer of het nou wind, regen of sneeuw is de juiste jas biedt u bescherming. Waar veel werkjassen tegen een buitje kunnen bieden ze niet altijd bescherming tegen een lange werkdag vol met regen of sneeuw, voor deze omstandigheden raden wij een regenjas, doorwerkjas of shelljas aan.

Voor de koudere periodes is het belangrijk een gevoerde winterjas, winterparka of doorwerkjas te hebben. Deze gecombineerd met de juiste werkkleding eronder bieden extra bescherming gedurende de koude periodes, maar ook als u bijvoorbeeld in een koelcel werkt. Veel van deze jassen voldoen aan EN 14058 of EN 343 bescherming tegen koude.

Voor de winderige maar zonnige maanden is het belangrijk dat u zich beschermd tegen de wind, dit kan door middel van een winddichte en ademende softshell of shelljas, maar er zijn ook genoeg ongevoerde winddichte jassen om keuze uit te maken.

Specialistische werkjassen voor in de bouw nodig?

Als u in de bouw werkt of andere industrieën waar veel gewerkt wordt met gereedschappen in vuile of stoffige omgevingen, dan is een stevige werkjas belangrijk. Denk hierbij aan canvas of cordura versterkte jassen, deze zijn slijtvaster en gaan langer mee.

Als u werkt in een omgeving waar u zichtbaar moet zijn zoals bij de wegenbouw maar ook in de haven of in een magazijn waar containers verscheept worden is alle extra zichtbaarheid meegenomen. Dan kunt het beste kiezen voor een hoge zichtbaarheid werkjas die door middel van reflecterende materialen de drager extra opvallend maken.

Voor dragers die werken in olie, gas en offshore sector waar veel met vlamvertragende materialen gewerkt wordt is het ook belangrijk dat de drager bescherming heeft tegen vlammen en elektrische vlambogen. Voor deze groep mensen is er een uitgebreide selectie aan multinorm werkjassen.

Werkjassen laten bedrukken of borduren

Als bedrijf is zorgt het aanbrengen van logo’s voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van het personeel. Wij kunnen werkjassen bedrukken maar ook werkjassen borduren, afhankelijk van het soort jas en de uistraling die u wenst kunt u de keuze maken tussen borduren of bedrukken van uw logo. Een ander belangrijk voordeel is dat werkkleding met logo veelal belasting aftrekbaar is.

Groot assortiment werkjassen, direct leverbaar

Onze uitgebreide collectie werkjassen biedt genoeg opties voor alle werkzaamheden, doordat onze leveranciers snel leveren kunnen wij altijd de juiste werkjas op tijd leveren. De best verkopende werkjassen verkopen wij direct uit voorraad. Kijk voor aanvullende werkkleding verder in onze werkkleding collectie.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.