Wegens onderhoud kan het zijn dat artikelen niet worden getoond. Excuses voor het ongemak.

Waterdicht (plastic)

Met de waterdichte plastic regenbroeken uit onze webshop weet u zeker dat uw benen droog blijven als u in een regenbui buiten aan het werk moet. Zelfs na enkele uren is er geen water door deze regenbroeken heen gedrongen. Dat maakt de regenbroeken geschikt voor buitenwerkzaamheden, maar ook voor werk waarbij u met uw benen onder water staat. Sommige modellen hebben ook andere eigenschappen die de veiligheid op uw werkplek verhogen.

  • Regenbroeken van plastic of met plastic coating voor volledige waterdichtheid
  • Ook antistatische, vlamvertragende en Hi-Vis regenbroeken verkrijgbaar
  • Ook regenbroeken met normering voor bescherming tegen kou verkrijgbaar
Lees verder Lees minder
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Waterdichte regenbroeken voor op het werk

Bijna iedere Nederlander heeft wel een regenbroek in zijn bezit. Met het onvoorspelbare weer dat we hier hebben is de kans dat u er vroeg of laat een nodig heeft groot. Bent u voor uw werk ook enkele uren per dag buiten? Dan heeft u wel een regenbroek met hele specifieke eigenschappen nodig. Bij Unishore Bedrijfskleding weten we dat en daarom hebben we een ruim assortiment aan regenbroeken die als werkbroeken ingezet kunnen worden. Fabrikanten als Helly Hansen, Tricorp, Roots, Blåkläder, OXXA en Hydrowear hebben ervaring met de productie van beschermende kleding. De regenbroeken van deze merken kunt u dus zonder zorgen als werkkleding gebruiken.

Deze plastic regenbroeken hebben een belangrijk voordeel ten opzichte van de regenbroeken die u voor weinig in het winkelcentrum koopt. Alle regenbroeken in dit gedeelte van onze webshop zijn ofwel geheel gemaakt van kunststof (plastic) of ze hebben een kunststof coating op de stof. Polyurethaan wordt bijvoorbeeld veel gebruik voor zo’n coating. Als gevolg van deze materiaalkeuze zijn alle regenbroeken in dit deel van ons assortiment volledig waterdicht. Ook als u uw hele werkdag in de regen bezig bent. Combineer deze regenbroeken met een waterdichte plastic regenjas om uw hele lichaam tegen slecht weer te beschermen.

Genormeerde bescherming tegen regen en meer risico’s

We noemden al de EN 343-norm. Hiermee wordt aangegeven hoe goed een stuk werkkleding u tegen de regen beschermt. Achter de norm staan twee cijfers, waarvan het eerste in deze categorie altijd “3” zal zijn. Dit is namelijk het cijfer dat de waterdichtheid van de regenbroeken aangeeft en klasse 3 is de hoogst mogelijke klasse, waar alleen artikelen die helemaal waterdicht zijn onder vallen. Zijn uw werkzaamheden bovengemiddeld actief? Dan loont het ook de moeite om het tweede cijfer in de gaten te houden. Dit cijfer geeft namelijk aan hoe goed de werkkleding ademt. Hoe hoger dat cijfer is, hoe beter de regenbroek zweet afvoert.

Sommige regenbroeken combineren verschillende andere beschermende eigenschappen met de waterdichte stoffen. Er zijn bijvoorbeeld high vis werkbroeken die niet alleen waterdicht zijn, maar ook uw zichtbaarheid vergroten. We verkopen zelfs multinorm werkbroeken die naast regen ook beschermen tegen veiligheidsrisico’s als vuur, elektrostatische ontlading of de kou.

Online waterdichte plastic regenbroeken kopen

In de regen werken is nooit prettig, maar met de waterdichte plastic regenbroeken uit de webshop van Unishore Bedrijfskleding beperkt u de ongemakken wel tot een minimum. U kunt bij ons uitsluitend regenbroeken van de beste merken online kopen, waardoor voor een goede prijs een topkwaliteit gegarandeerd is. Ook kunt u bij ons terecht voor werkschoenen, regenjassen, regenoveralls en nog veel meer professionele regenkleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.