Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Geslacht
Materiaal
Wasinstructie

Koksbroek jeans / denim

Jeans koksbroeken kopen? De jeans koksbroeken in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding zijn van het merk Chaud Devant dat een optimaal comfort biedt in vaak warme werkomstandigheden waarbij je vrij wilt kunnen bewegen. De jeans koksbroeken worden gemaakt van hoogstaande materialen en hebben een super hip uiterlijk.

  • Best verkochte merk jeans koksbroeken
  • Jeans koksbroeken die industrieel wasbaar zijn en op hoge temperaturen
  • De koksjeans kunnen in de droger
  • Koksjeans voor zowel dames als heren
Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 10%
Chaud Devant Pure Denim Skinny REG Jogg Black Stretch
Waardering:
100%
€ 75,56 € 91,43
Korting 10%
Chaud Devant Pure Denim Koksbroek Dames Lady Skinny Stretch
€ 65,66 € 79,45
Korting 10%
Chaud Devant Pure Denim Jeans Blue Stretch
€ 73,76 € 89,25

Jeans koksbroeken van de beste kwaliteit

Een jeans koksbroek kopen? Dat doe je bij Unishore Bedrijfskleding. Wij bieden een ruim assortiment koksbroeken aan voor zowel de consumenten als de zakelijke klanten. De jeans koksbroeken bij Unishore Bedrijfskleding zijn gemaakt van hoogstaande materialen die optimaal comfort bieden. Onze jeans koksbroeken zijn van het merk Chaud Devant

Bedrukken van jouw jeans koksbroek

Wil jij je jeans koksbroeken laten bedrukken? Goede keuze! In de horeca is er representatief uitzien een must. Door jouw horecakleding te laten bedrukken krijg je direct een mooie en professionele uitstraling naar je gasten toe. Doordat wij in eigen huis bedrukken heeft dit alleen maar voordelen voor je! Namelijk:

  • Altijd de beste prijzen
  • Erg snelle leveringen
  • Mogelijk tot bedrukken al vanaf 1 stuk!
  • De mooiste bedrukkingen voor de laagste prijs

Offerte aanvragen

Wil jij graag een offerte aanvragen voor jouw jeans koksbroeken? Wij hebben dit proces erg makkelijk voor je gemaakt. Selecteer hierboven de artikelen en eventueel de soort bedrukking die u wenst. Binnen een werkdag heb je hier een reactie van in de mailbox. Toch nog ergens hulp bij nodig? Wij helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of contactformulier.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.