NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Sluiting
Stretch-type
Wasinstructie
Geslacht
Materiaal

Koksbroek dames

Dames koksbroeken kopen? De dames koksbroeken in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding bieden optimaal comfort in vaak warme werkomstandigheden waarbij je vrij wilt kunnen bewegen. De dames koksbroeken van het merk Chaud Devant worden gemaakt van de beste materialen en hebben een modern uiterlijk.

  • Best verkochte merk koksbroeken voor dames
  • Koksbroeken voor dames die op hoge temperaturen wasbaar zijn en industrieel wasbaar
  • Dames koksbroeken die in de droger kunnen
  • O.a. jeans, skinny, baggy en klassieke modellen voor dames
Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 5%
Chaud Devant Basix Koksbroek Dames Lady Black
Waardering:
80%
€ 44,51 € 53,86
Korting 5%
Chaud Devant Basix Koksbroek Dames Lady Skinny Stretch Black
Waardering:
100%
€ 57,76 € 69,89
Korting 5%
Chaud Devant Basix Koksbroek Dames Lady Black Stretch
Waardering:
100%
€ 58,05 € 70,24
Korting 10%
Portwest Rachel Koksbroek C071
€ 18,63 € 22,54
Korting 5%
Chaud Devant Pure Denim Koksbroek Dames Lady Skinny Stretch
€ 69,30 € 83,85

Uitstraling & kwaliteit

Dit zijn de twee kernwoorden van horeca kleding. De kokskleding van Chaud Devant voldoet aan de vele eisen die aan kokskleding gesteld wordt. De vaak warme omstandigheden in de keuken, de scherpe voorwerpen waarmee gewerkt wordt, al deze omstandigheden vereisen dat de koksbroek kwalitatief van hoog niveau is. Chaud Devant werkt samen met topkoks. Zij stellen samen het model vast, de kleurcombinaties. Het is erg leuk om te zien dat bijna iedere bekende chef in Nederland zijn eigen lijn bij Chaud Devant heeft. Uitstraling in de open keukens die wij tegenwoordig vaak zien is net zo belangrijk als de kwaliteit.

Assortiment koksbroeken

Een groot deel van onze koksbroeken – en eigenlijk ook van onze kokskleding en serveerkleding in het algemeen – is afkomstig van het Nederlandse merk Chaud Devant. Dat is goed nieuws voor u, want dat houdt in dat u tegen een goede prijs kunt profiteren van hun modieuze en functionele kokskleding. Verschillende topkoks dragen de koksbroeken van Chaud Devant en doordat u deze bij Unishore Bedrijfskleding zo gemakkelijk kunt bestellen, is het ook voor uw keukenpersoneel mogelijk om het uiterlijk en het comfort van Chaud Devant koksbroeken te ervaren. Chaud Devant heeft ook een koksbroek dames in meerdere modellen. Ook de koksmutsen en koksbuizen van Chaud Devant staan bekend om hun goede kwaliteit. Maar ook onze kokskleding van andere fabrikanten is van zeer hoge kwaliteit. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Havep bakkersbroek, die al jaren een veel gedragen klassieker is in de cateringbranche?

Online koksbroek kopen

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u alle goede koksbroeken op één plek. De koksbroek zwart Nero van Chaud Devant is de best verkochte koksbroek. Deze koksbroek wordt vaak ingezet bij koksopleidingen. U kunt deze, of andere koksbroeken eenvoudig online bestellen voor uw personeel, zodat uw koks snel aan de slag kunnen in een broek die op het gebied van comfort en functionaliteit niet te overtreffen is. Wilt u eerst eens zien hoe de koksbroeken eruit zien voordat u besluit welke het best bij uw bedrijf past? Kom dan eens bij ons langs in Den Helder of in Zwaag. Onze showroom is op werkdagen tussen half acht ’s ochtends en vijf uur ’s middags geopend. Maak de look compleet door uw koksbroek te combineren met een koksbuis voor heren of koksbuis dames. Alles voor de keukenbrigade is bij Unishore Workwear te vinden.
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.