NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Werkbroeken

Werkbroek kopen? Dit is voor iedere branche of bedrijfstak anders. Iedereen heeft specifieke eisen als het om kwalitatief hoogwaardige werkbroeken gaat. Uitgangspunt is dat een werkbroek u niet mag belemmeren in uw bewegingen tijdens uw werk.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

Werkbroek kopen? Dit is voor iedere branche of bedrijfstak anders. Iedereen heeft specifieke eisen als het om kwalitatief hoogwaardige werkbroeken gaat. Uitgangspunt is dat een werkbroek u niet mag belemmeren in uw bewegingen tijdens uw werk.

Bij Unishore Bedrijfskleding vindt u onder meer:

  • Lange of korte werkbroek voor dames en heren
  • High Vis werkbroeken & Multinormbroeken
  • werkspijkerbroeken,  regenbroeken en thermobroeken
  • Werkbroeken van topmerken als Helly Hansen, Jobman, Tricorp, Blåkläder, Hydrowear en Havep
  • Maak uw werkbroek compleet met een riem of kniestukken
Lees verder Lees minder

Werkbroeken van de beste merken

Omdat u ervan moet kunnen uitgaan dat u in onze webshop alleen de beste werkbroeken kopen kunt, moeten onze werkbroeken aan strenge eisen voldoen. Dit bereiken wij onder meer door samen te werken met alleen de allerbeste merken op het gebied van bedrijfskleding. Het gaat om fabrikanten die jarenlang ervaring hebben met de productie van werkbroeken en in de meeste gevallen zelf de werkbroeken dagelijks dragen. Zij hebben bij het ontwerp dus al gelet op belangrijke zaken als de pasvorm, het uiterlijk en de functionaliteit van uw werkbroek en blijven hun ontwerpen verbeteren. Tussen de werkbroeken in ons assortiment vindt u onder meer werkbroeken van

Kwaliteit is bij al deze fabrikanten gegarandeerd, maar ze hebben natuurlijk wel allemaal hun eigen specialiteiten. Zo staat Roots bekend om haar brandwerende werkkleding en Helly Hansen verwerkt al zijn kennis uit de sportwereld in hun workwear lijn, denk aan de 4-way stretch werkbroek. Havep is een grote naam op het gebied van duurzame werkkleding. Tricorp heeft naast de functionele Twill lijn, een moderne multinorm lijn.

Functionele werkbroeken voor elk beroep

Afhankelijk van uw werkomgeving biedt Unishore Bedrijfskleding u een ruime keuze aan werkbroeken met verschillende kenmerken en eigenschappen. Of u nu een schildersbroek, werkspijkerbroek, korte werkbroek, werkbroek heren, werkbroek dames of goedkope werkbroeken zoekt: bij Unishore Bedrijfskleding koopt u een werkbroek die perfect bij uw beroep past en de eisen die uw beroep stelt aan een werkbroek.

De juiste werkbroek is heel divers. Bent u kok, schilder, werkt u in de bouw of buiten? Een goede werkbroek kan u beschermen tegen kou, vochtigheid, wind, hitte, vlammen, statische elektriciteit, lasvonken, gevolgen van kortsluiting en/of vloeibare chemicaliën. Bij de aanschaf van uw werkbroek is het belangrijk om te letten op functionaliteit, comfort en uitstraling.

Comfortabele, functionele werkbroeken

Met functionaliteit bedoelen we: kunt u uw spullen, gereedschappen en andere zaken om uw werk goed te doen allemaal gemakkelijk opbergen en snel weer pakken? En hoe zijn de zakken precies geplaatst op uw werkbroek? Kies bijvoorbeeld service werkbroek met alleen dijzakken,  een werkbroek met kniezakken of een holsterzakken werkbroek voor maximale opbergruimte.

Comfort spreekt voor zich: u moet een werkbroek de hele dag met plezier kunnen dragen. Dit ligt aan de bewegingsvrijheid, maar ook aan de pasvorm. Hierbij zijn de dikte van de stof, de stevigheid en flexibiliteit van belang, denk bijvoorbeeld aan een werkbroek met stretch. Bovendien is het belangrijk dat de werkbroek de juiste kleur en uitstraling heeft voor het bedrijf. Wat u met uw bedrijf wilt uitstralen moet ook in uw werkkleding terug te zien zijn.

Beschermende werkbroeken

Wat uw beroep precies is heeft een grote invloed op welke werkbroek u nodig heeft. Er zijn namelijk veel verschillende soorten werkbroeken met allemaal hun eigen beschermende eigenschappen. Als beschermende kleding verplicht is, zoals in de offshore, kunt u het beste kiezen voor multinorm werkbroek. Bent u op zoek naar specifieke bescherming, zoals een verhoogde zichtbaarheid in het donker? Dan bent u meestal voordeliger uit met de combinatie van een high vis werkbroek en een high vis werkjas of een high vis overall.

Werkbroeken voor alle weersomstandigheden

Ook de weersomstandigheden kunnen invloed hebben op het soort werkbroek dat u het beste kunt dragen. Is het buiten warm en zonnig? Dan biedt een korte werkbroek meer comfort dan een lange werkbroek, zeker als u buiten aan het werk bent. In de winter is dit natuurlijk niet het geval en heeft u meer aan een gevoerde winterwerkbroek. Eventueel zou u in dat geval ook een van onze thermobroeken onder uw gewone werkbroek aan kunnen trekken voor wat extra warmte. Ook vindt u in onze webshop een groot assortiment aan regenbroeken die speciaal voor op de werkvloer ontworpen zijn. Als de werkbroeken aan bepaalde veiligheidsnormeringen voldoen, ziet u dit aan de icoontjes bij de productfoto’s

Online werkbroeken kopen

In ons assortiment vindt u altijd wel een werkbroek of andere werkkleding die helemaal voldoet aan uw wensen. Heeft u de perfecte werkbroek voor op uw werk gevonden? Dan kunt u deze gemakkelijk bij ons bestellen en zullen wij de broek snel naar u versturen. Dat doen wij natuurlijk ook als u werkschoenen, overalls, werkjassen, hesjes of andere representatieve bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen nodig heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.