(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Vanwege topdrukte bij alle bezorgdiensten, kan de levertijd langer zijn dan normaal. Gebruik de Track & Trace voor meest actuele bezorginformatie. Bedankt voor het begrip.

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Vlamvertragende veiligheidsvesten

Vlamvertragende veiligheidshesjes kopen? Wordt er binnen uw bedrijf bij open vuur of met bepaalde brandbare stoffen gewerkt? Dan kunnen vlamvertragende vesten veel vervelende ongelukken voorkomen. Door de vlamvertragende werking van deze hesjes heeft u namelijk de tijd om in te grijpen wanneer de vlammen onverhoopt naar uw werkkleding overspringen. Daarnaast zijn de veiligheidsvesten bovendien Hi vis voor goede zichtbaarheid.

Waarom uw veiligheidshesjes bestellen bij Unishore Bedrijfskleding?

  • Groot assortiment
  • Veel mogelijkheden tot bedrukken
  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Topmerken zoals Tricorp en Portwest

 

Lees verder Lees minder

7 producten

Toon per pagina
Havep Multi Shield Veiligheidsvest 30180
€ 49,03 € 59,33
Tricorp Veiligheidsvest RWS FR/AS 453018
€ 24,46 € 29,60
Tricorp Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend 453017
€ 15,15 € 18,33
Portwest Hi-Vis FR/AS Veiligheidsvest
€ 20,97 € 25,37
Fristads Flame vest CL.3 5023 FHA 124295
€ 47,46 € 57,43
Portwest FR Hi-Vis Antistatic Jacket FR85
€ 30,06 € 36,37
Portwest Hi-Vis FR Treated Vest FR75
€ 15,21 € 18,40

Vlamvertragende/antistatische veiligheidshesjes

Vlamvertragende veiligheidshesjes kopen? Wordt er binnen uw bedrijf bij open vuur of met bepaalde brandbare stoffen gewerkt? Dan kunnen vlamvertragende vesten veel vervelende ongelukken voorkomen. Door de vlamvertragende werking van deze hesjes heeft u namelijk de tijd om uzelf in veiligheid te brengen en aanvullende maatregelen te treffen wanneer de vlammen onverhoopt naar uw werkkleding overspringen. Hiermee voldoen de vlamvertragende vesten uit het assortiment van Unishore Bedrijfskleding aan de Europese veiligheidsrichtlijn EN 14116, die aangeeft dat vlamverspreiding door de werkkleding beperkt wordt. Daarnaast zijn alle vlamvertragende vesten die u in onze webshop vindt High Vis volgens de norm EN 20471, waardoor men u ook in het donker of bij andere lastig zichtbare situaties goed ziet. Deze veiligheidsvesten zijn in ieder geval met zeer veel zorg ontworpen, want ze zijn gemaakt door Portwest en Tricorp, beide zeer gewaardeerde fabrikanten als het om bedrijfskleding gaat.

Hoe werken vlamvertragende vesten?

Wanneer een veiligheidsvest, een werkjas, een overall of een vergelijkbaar stuk werkkleding als vlamvertragend te boek staat, zijn er twee mogelijkheden. Het kledingstuk is ofwel gemaakt van een stof die van nature al een bepaalde vlamvertragende werking heeft, of het is met een bepaalde coating vlamvertragend gemaakt. Het is niet zo dat de ene optie de verspreiding van vlammen beter tegengaat dan de andere, al is het wel belangrijk om te weten dat het vaak niet met het blote oog zichtbaar is als de vlamwerende finish zijn werking verliest. Vaak is dat soort vlamvertragende werkkleding wel wat goedkoper en als er met zorg mee omgegaan wordt, kunnen ze lang meegaan. Wanneer u de juiste wasmiddelen gebruikt en deze goed uitspoelt, kan zo’n vlamvertragend hesje lang gebruikt worden. Overigens beschermt de meeste vlamvertragende werkkleding ook tegen elektrostatische ontlading.

High Vis hesjes met vlamvertragende werking

Een groot voordeel van een vlamvertragend veiligheidsvest is dat de reflectiebanden die uw zichtbaarheid verhogen vaak ook van brandwerend materiaal gemaakt zijn. Juist als u deze banden nodig heeft om door uw collega’s of langsrijdend verkeer gezien te kunnen worden, is deze combinatie erg handig. Uw veiligheidsvest zal niet alsnog vlam vatten omdat de reflecterende strepen van de verkeerde stof gemaakt zijn. Voor totale bescherming is het uiteraard wel belangrijk dat u dit hesje met andere vlamvertragende werkkleding draagt. U kunt bijvoorbeeld hittebestendige werkhandschoenen en een vlamvertragende werkbroek tegelijk met dit hesje dragen. Wilt u in één keer uw gehele lichaam tegen brandwonden beschermen? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan vlamvertragende overalls.

Vlamvertragende vesten bestellen

Of u nu alleen voor uzelf of voor de hele afdeling op zoek bent naar de ideale combinatie van een verhoogde zichtbaarheid en bescherming tegen brandwonden, bij Unishore Bedrijfskleding vindt u de juiste werkkleding voor uw wensen. Mocht u meer willen weten over hoe de hesjes uit ons assortiment u precies tegen brand, vlammen en hitte beschermen, dan kunt u daar op de productpagina’s meer over lezen. Het is mogelijk om de vlamvertragende vesten te bedrukken met een bedrijfslogo of tekst. Bekijk onze bedrukkingen voor de mogelijkheden. Eventuele vragen kunt u natuurlijk ook aan onze vriendelijke klantenservice stellen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.