Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Veiligheidsvesten & -hesjes
Categorie
Prijs
Merk
 1. Tricorp
 2. M-Wear
 3. Plot-bedrukking
Maat
Kleur
Sluiting
 1. Rits
 2. Klittenband
 3. Knopen
 4. Verdekte sluiting
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
 3. Overige materialen
 4. Cooldry
 5. Stretch (bv. elastan, spandex)
Eigenschappen
 1. Waterdicht (plastic)
 2. Waterafstotend (EN 343)
 3. Ademend / GoreTex
 4. Winddicht
 5. High Visibility (EN 20471)
Extra's
 1. GSM-zak
 2. Verstelbare manchetten
 3. Uitlegbare zoom (+ 5cm)
 4. Afneembare capuchon
 5. Inritsbare voering

Verkeersregelaarskleding

Verkeersregelaarskleding kopen? De nieuwe norm voor verkeersregelaarsvesten, kleding en hesjes houdt in dat de kleding tweekleurig moet zijn. Fluorescerend geel aan de bovenkant en fluorescerend oranje aan de onkderkant. De scheiding tussen deze twee kleuren ligt onder de armgaten. Ook moeten de verschillende reflecterende banden doorlopend zijn (ook over de mouwen), er mag wel een rits of drukknopen in het kledingstuk zitten maar die moet verdekt zijn achter het reflecterende oppervlakte. Aan de voor- en achterkant zitten reflectiestrepen in de vorm van een driehoek. Wij voeren verkeersregelaarsvesten van M-Wear en Tricorp, zodat u zeker weet dat u voor kwaliteit kiest.

Waarom uw veiligheidskleding bestellen bij Unishore Bedrijfskleding?

 • Groot assortiment
 • Veel mogelijkheden tot bedrukken
 • Zeer scherpe prijzen

Lees verder Lees minder

10 producten

Toon per pagina
Tekst bedrukken 1 kleur
€ 7,00 € 8,47
Best verkocht
Tricorp Verkeersregelaarsvest 453011 CASTOR
€ 9,95 € 12,04
Korting 25%
Best verkocht
M-Wear 0125 Verkeersregelaarsvest POLLUX
€ 6,99 € 8,46
Tricorp Verkeersregelaarssoftshell 403002
€ 100,90 € 122,09
Best verkocht
M-Wear Verkeersregelaarsparka
€ 55,58 € 67,25
Tricorp Parka Verkeersregelaar 403001
€ 134,55 € 162,81
Tricorp 503003 Worker RWS
€ 51,14 € 61,88
Tricorp Regenbroek RWS 503001
€ 38,40 € 46,46
Tricorp 653001 Cap Verkeersregelaar
€ 7,30 € 8,83
Tricorp Poloshirt Verkeersregelaar L/S 203002
€ 33,24 € 40,22

Aan welke richtlijnen voldoet een verkeersregelaarsvest?

Alle verkeersregelaarsvesten in onze webshop voldoen aan de nieuwste regels die in de regeling verkeersregelaar beschreven zijn. Het is belangrijk dat de verkeersregelaarsvesten in ons aanbod op de actuele richtlijnen gebaseerd zijn, want de oude regeling uit 2009 is eind 2017 aangepast. Bestelt u nu een verkeersregelaarsvest bij Unishore Bedrijfskleding, dan is deze conform de richtlijnen uit de versie van 2017.

Het grootste verschil tussen een RWS-vest en de veiligheidsvesten die u op deze pagina vindt zit in de grotere hoeveelheid reflecterend materiaal die gebruikt is. Naast de strepen die het licht van voorbijrijdend verkeer zullen weerkaatsen vindt u op een verkeersregelaarsvest namelijk ook een grote, 5 centimeter brede driehoek. Ook deze zal licht reflecteren. Deze driehoek mag niet door een rits of andere sluiting onderbroken worden. Dat betekent overigens niet dat alle hesjes die u hier vindt overgooiers zijn. Onze verkeersregelaarsparka’s hebben weliswaar een ritssluiting, maar deze is wel zo in dit type werkjas verwerkt, dat de driehoek ononderbroken doorloopt. Ook wordt in dit type High Vis bedrijfskleding zowel fluorescerend oranje als fluorescerend geel gebruikt in plaats van slechts een van de twee kleuren.

Verkeersregelaarskleding bedrukken

Het is mogelijk om een logo van uw bedrijf op een verkeersregelaarsvest te drukken. Er zijn alleen wel wat restricties die bij andere hesjes niet gelden. Dit heeft ermee te maken dat veiligheidsvesten voor verkeersregelaars aan de voor- en achterkant exact hetzelfde ontwerp hebben. Alleen de V-hals ziet er voor anders uit dan achter. Daardoor is er aan de achterzijde niet veel ruimte voor een bedrukking. Heeft u een logo dat links op de borst past en een grootte van maximaal 11x11 centimeter heeft? Dan mag deze op het verkeersregelaarsvest gedrukt worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Online verkeersregelaarskleding bestellen

Een verkeersregelaarsvest is een kledingstuk dat bestaat om u veilig te houden. Wanneer u op uw werk met verkeer – en gemotoriseerd vervoer in het bijzonder – te maken krijgt, bent u met een verkeersregelaarsvest altijd goed te zien. En gezien worden is natuurlijk de eerste stap op weg naar het voorkomen van ongelukken. Heeft u zo’n veiligheidsvest voor verkeersregelaars nodig? Dan kunt u deze bij Unishore Bedrijfskleding snel en moeiteloos voor een eerlijke prijs online bestellen. Ons assortiment aan andere soorten hesjes en werkjassen is eveneens zeer uitgebreid.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.