Verkeersregelaars

Verkeersregelaars hesjeVerkeersregelaarsvesten zijn een essentieel onderdeel van de werkkleding van iedereen die in het verkeer werkt. Niet alleen verkeersregelaars zelf profiteren van deze High Vis werkkleding. Ook als u ’s nachts of in de avonduren werkzaamheden aan de weg of het spoor verricht, zult u dankbaar zijn voor de verhoogde zichtbaarheid die een verkeersregelaarsvest u biedt. Onze RWS-vesten kunnen uw aanwezigheid al goed visueel benadrukken wanneer u in de buurt van verkeer aan het werk bent, maar als u echt direct met verkeer te maken heeft, raden wij u toch aan om voor een verkeersregelaarsvest te kiezen. Kiest u voor een van de verkeersregelaarsvesten van M-Wear of Tricorp die bij Unishore Bedrijfskleding verkrijgbaar zijn? Dan weet u in ieder geval zeker dat u voor kwaliteit kiest.

Filter  
Werkkleding  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Materiaal  

4 producten

Toon
Naam bedrukken 1 kleur
€ 7,00 € 8,47
Korting 20%
M-Wear 0125 Verkeersregelaarsvest POLLUX
€ 6,99 € 8,46
OP=OP
Tricorp Verkeersregelaarsvest 453001 CASTOR
€ 6,95 € 8,41
Korting 20%
Tricorp Verkeersregelaarsvest 453011 CASTOR
€ 9,95 € 12,04

Aan welke richtlijnen voldoet een verkeersregelaarsvest?

Alle verkeersregelaarsvesten in onze webshop voldoen aan de nieuwste regels die in de regeling verkeersregelaar beschreven zijn. Het is belangrijk dat de verkeersregelaarsvesten in ons aanbod op de actuele richtlijnen gebaseerd zijn, want de oude regeling uit 2009 is eind 2017 aangepast. Bestelt u nu een verkeersregelaarsvest bij Unishore Bedrijfskleding, dan is deze conform de richtlijnen uit de versie van 2017.

Het grootste verschil tussen een RWS-vest en de veiligheidsvesten die u op deze pagina vindt zit in de grotere hoeveelheid reflecterend materiaal die gebruikt is. Naast de strepen die het licht van voorbijrijdend verkeer zullen weerkaatsen vindt u op een verkeersregelaarsvest namelijk ook een grote, 5 centimeter brede driehoek. Ook deze zal licht reflecteren. Deze driehoek mag niet door een rits of andere sluiting onderbroken worden. Dat betekent overigens niet dat alle hesjes die u hier vindt overgooiers zijn. Onze verkeersregelaarsparka’s hebben weliswaar een ritssluiting, maar deze is wel zo in dit type werkjas verwerkt, dat de driehoek ononderbroken doorloopt. Ook wordt in dit type High Vis bedrijfskleding zowel fluorescerend oranje als fluorescerend geel gebruikt in plaats van slechts een van de twee kleuren.

Verkeersregelaarsvest bedrukken

Het is mogelijk om een logo van uw bedrijf op een verkeersregelaarsvest te drukken. Er zijn alleen wel wat restricties die bij andere hesjes niet gelden. Dit heeft ermee te maken dat veiligheidsvesten voor verkeersregelaars aan de voor- en achterkant exact hetzelfde ontwerp hebben. Alleen de V-hals ziet er voor anders uit dan achter. Daardoor is er aan de achterzijde niet veel ruimte voor een bedrukking. Heeft u een logo dat links op de borst past en een grootte van maximaal 11x11 centimeter heeft? Dan mag deze op het verkeersregelaarsvest gedrukt worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Online verkeersregelaarsvesten bestellen

Een verkeersregelaarsvest is een kledingstuk dat bestaat om u veilig te houden. Wanneer u op uw werk met verkeer – en gemotoriseerd vervoer in het bijzonder – te maken krijgt, bent u met een verkeersregelaarsvest altijd goed te zien. En gezien worden is natuurlijk de eerste stap op weg naar het voorkomen van ongelukken. Heeft u zo’n veiligheidsvest voor verkeersregelaars nodig? Dan kunt u deze bij Unishore Bedrijfskleding snel en moeiteloos voor een eerlijke prijs online bestellen. Ons assortiment aan andere soorten hesjes en werkjassen is eveneens zeer uitgebreid.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.