Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Executive hesjes

Veiligheidshesjes voor onder meer sporten in de buitenlucht, motorrijden of uw hond kopen? In deze categorie veiligheidshesjes vindt u speciale vesten en hesjes die u kunt gebruiken in veelvoorkomende situaties die vaak ook extra veiligheid en zichtbaarheid vragen. Denkt u hierbij o.a. aan het uitlaten van uw hond in het donker (zowel u als de hond zijn extra zichtbaar als u allebei een veiligheidshesje draagt), het rijden op de motor tijdens regenachtige, grijze weersomstandigheden en/of in het donker en het beoefenen van buitensporten zoals hardlopen of voetbaltraining. Bent u op zoek naar andere hesjes? Bekijk dan ons aanbod, bijvoorbeeld voor verkeersregelaars, kinderen of professioneel gebruik.

Waarom uw veiligheidshesjes bestellen bij Unishore Bedrijfskleding?

  • Groot assortiment
  • Veel mogelijkheden tot bedrukken
  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Specialist in werkkleding sinds 1985

 

Lees verder Lees minder

14 producten

Korting 25%
Portwest Berlin Executive Vest
Waardering:
100%
€ 9,75 € 11,80
Korting 25%
Portwest Iona Executive Vest F476
€ 10,05 € 12,16
Korting 25%
Portwest Madrid Executive Mesh Vest C496
€ 9,75 € 11,80
Korting 25%
Portwest Warsaw Executive Vest CL.2 C476
€ 8,78 € 10,62
Korting 25%
Portwest Paris Executive Vest
Waardering:
100%
€ 9,23 € 11,17
Korting 25%
Portwest Praque Executive Vest
€ 10,43 € 12,62
Korting 10%
Portwest Athens MeshAir Executive Vest CL.2 C376
Waardering:
100%
€ 11,70 € 14,16
Korting 25%
Portwest Triple Technologie Vest
€ 12,30 € 14,88
Korting 10%
Blaklader Signalisatievest 3023
€ 21,87 € 26,46
Korting 5%
Hydrowear Iphofen Glow Veiligheidsvest 131020
€ 16,10 € 19,48
Korting 10%
Portwest HI-VIS Two Band & Brace
€ 7,38 € 8,93
Korting 15%
Uni Transfer Logo bedrukken 1 Kleur (50 C wasbaar)
€ 5,95 € 7,20
Korting 40%
Uni Transfer Logo bedrukken full color (50 C wasbaar)
€ 5,95 € 7,20
Korting 15%
Jobman Functional 7586 Vest CL.2
Waardering:
60%
€ 7,14 € 8,64

Speciale veiligheidsvesten

Onder de categorie speciale hesjes vindt u de hesjes die niet onder een van onze andere categorieën vallen, maar toch te bijzonder zijn om niet apart te vermelden. Deze speciale hesjes verhogen uw zichtbaarheid in hele specifieke situaties. Daarom zijn er niet veel verschillende modellen van op de markt, maar zijn ze vaak wel precies wat u in zo’n situatie nodig heeft. Uiteraard is “speciaal” een ruim begrip en daarom komt u ook de meest uiteenlopende hesjes tegen op deze pagina. Zo zijn er bijvoorbeeld glow-in-the-dark veiligheidsvesten, High Vis T-shirts, veiligheidsvesten voor op de motor, hesjes met ledlampjes en hesjes met speciale zakken voor gereedschappen. Dit zijn met recht speciale hesjes en we vinden bij Unishore Bedrijfskleding dan ook dat deze veiligheidsvesten dit extra beetje aandacht meer dan verdiend hebben.

Soorten speciale hesjes

Als u midden in het verkeer werkt, heeft u een verkeersregelaarsvest nodig. Wie met brandbare materialen werkt, bestelt een vlamvertragend vest. Maar wat als u een hesje nodig heeft waar genoeg zakken in zitten om uw gereedschappen in kwijt te kunnen? Of een vest dat zelfs aan blijft als u op de motor zit die met hoge snelheid over de weg raast? Dan is het een goede zaak dat bekende merken als Portwest, Araco en Tricorp ook veiligheidsvesten ontworpen hebben die rekening houden met deze iets minder gangbare situaties. Sommige van deze speciale hesjes hebben korte mouwen of een ritssluiting in plaats van de gebruikelijke klittenbandsluiting. Zo bewijzen deze fabrikanten dat zij echt aan iedere situatie denken waarin uw veiligheid in het geding kan komen en daar ook een oplossing voor bieden.

Hesjes met Glowtex Triple Technologie

High Vis werkkleding met de veiligheidsnormering EN ISO 20471 is ontworpen met het idee dat u zichtbaar moet kunnen zijn als het donker is of het zicht om een andere reden verminderd wordt. In al die situaties wordt er echter van uitgegaan dat er nog wel wat licht is dat de reflectiebanden kunnen terugkaatsen. Dat gaat echter niet helpen als er helemaal geen licht is. Daar heeft het Ierse bedrijf Portwest iets op gevonden. In onze webshop vindt u verschillende Portwest veiligheidsvesten die uitgerust zijn met de Glowtex Triple Technologie. De reflectiebanden op deze hesjes zijn al van hoge kwaliteit, maar er zitten ook strepen op die glow-in-the-dark zijn. Deze strepen laden op door het UV-licht dat ze overdag opvangen en zullen in het donker nog tot zes uur lang blijven nagloeien. De eerste 30 minuten daarvan geven ze zelfs behoorlijk helder licht.

Speciale hesjes online bestellen

Naast bovengenoemde hesjes maakt Portwest ook het LED Vest, waar ledlampjes in geïntegreerd zijn. Deze vesten tillen het verhogen van uw zichtbaarheid naar een heel nieuw niveau. Wilt u dit ook? Dan kunt u bij de webshops van Unishore Bedrijfskleding B.V. terecht. Tussen ons assortiment hebben wij namelijk een speciale plek voor deze bijzondere veiligheidsvesten vrijgemaakt, zodat u deze speciale hesjes met groot gemak online kunt bestellen. Wilt u ze in het echt zien? Kom ze dan eens bekijken in onze showroom in Den Helder.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.