Kinderhesjes

Kinder Veiligheidshesjes

Ook de allerkleinsten hebben recht op bescherming. Daarom kunt u bij Unishore Bedrijfskleding verschillende kinderhesjes bestellen. Deze kinderhesjes zijn weliswaar kleiner dan de veiligheidsvesten die volwassenen aantrekken, maar ze verhogen de zichtbaarheid van uw kind net zo effectief als de grotere hesjes doen. Dat is immers waarom een hesje gedagen wordt: om gezien te worden. Voor uw kinderen kan dit een enorm voordeel zijn als zij ’s ochtends in het donker naar school moeten, verkeerslessen volgen als het zonlicht nog niet op volle sterkte is of meedoen aan evenementen als de vierdaagse of een sportdag. Met een van de High Vis hesjes uit ons aanbod zal het verkeer uw kinderen gegarandeerd opmerken. De kans op ongelukken is daarmee meteen een stuk kleiner.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat maakt kinderhesjes zo veilig?

Wat is dat nu precies, een hesje? Ze worden ook wel veiligheidsvesten genoemd. De veiligheid waar ze voor zorgen komt vooral voort uit het feit dat hesjes de zichtbaarheid van de drager verhogen. Het is dus een voorbeeld van High Vis werkkleding. Dit doen de hesjes door de reflecterende banden die op de kleding zitten. Deze weerkaatsen al het licht dat erop schijnt, wat in een situatie met weinig licht aanzienlijk kan helpen. Ook de kleuren van een hesje zijn erop gericht de drager zo zichtbaar mogelijk te maken. Daarom zijn ze standaardkleuren van veiligheidsvesten fluorescerend oranje en geel. Denkt u dat uw kind deze kleuren niet aan wil, maar heeft u wel het liefst dat hij of zij in het donker gezien wordt? Dan kunt u bij ons ook blauwe, witte, rode, groene en zelfs roze hesjes met reflectiestrepen bestellen.

Hesjes zijn niet alleen geliefd vanwege hun beschermende eigenschappen. Ze zijn ook erg gemakkelijk aan en uit te trekken. Ook een kinderhesje gaat makkelijk over de rest van de kleding heen, zelfs als er nog een jas onder gedragen wordt. Alle kinderhesjes in ons assortiment gaan dicht met een klittenbandsluiting aan de voorkant. Heeft u liever dat het hesje over het hoofd aan gaat? Kijk dan ook eens naar de overgooiers in ons assortiment aan hesjes voor volwassenen en kies voor een kleine maat. De kwaliteit van onze kinderhesjes staat in ieder geval niet ter discussie. Ze worden namelijk gemaakt door de fabrikanten Tricorp en Portwest, waarvan ook de volwassen modellen tot de beste hesjes uit ons assortiment behoren.

Online kinderhesjes bestellen

Is uw kind tijdens de donkerste uren van de dag buiten en wilt u hem of haar dan wat extra bescherming bieden? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding verschillende kinderhesjes bestellen die ervoor zorgen dat auto’s en fietsers uw kind makkelijk zien. Dat is overigens niet de enige werkkleding in ons assortiment die speciaal voor kinderen ontwikkeld is. Zo vindt u bij ons onder meer kinderoveralls, kindertuinbroeken en gehoorbescherming voor kinderen.

Wilt u het kinderhesje nog specialer maken voor uw kind? Dan kan Unishore Bedrijfskleding uw kinderhesje bedrukken voor u. Met de naam van uw kind bijvoorbeeld. Of een leuke afbeelding. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.