Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Huidige filters
 1. Geslacht Unisex x

Veiligheidsvesten & -hesjes
Categorie
Prijs
Sluiting
 1. Klittenband
 2. Verdekte sluiting
Kleur
Maat
Merk
 1. Tricorp
 2. Araco
 3. M-Wear
 4. Portwest
Eigenschappen
 1. Lichtgewicht
 2. High Visibility (EN 20471)

Bedrukte hesjes

Een bedrukt hesje geeft u een professionele uitstraling zonder dat u daar meteen de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Wij doen al onze bedrukkingen zelf, zodat u met een paar muisklikken en het doorgeven van de tekst of logo uw veiligheidsvest kunt bestellen en laten bedrukken. Wilt u grotere aantallen schoolhesjes, sportteamhesjes of evenementenhesjes laten bedrukken voor een zeer aantrekkelijke prijs? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Vraag een offerte aan voor grote aantallen bedrukte hesjes of wanneer u specifieke wensen heeft.

Waarom uw veiligheidshesjes bestellen bij Unishore Bedrijfskleding?

 • Groot assortiment
 • Veel mogelijkheden tot bedrukken
 • Zeer scherpe prijzen
 • Topmerken zoals Tricorp en M-Wear

 

Lees verder Lees minder

11 producten

Toon per pagina
Tricorp Veiligheidsvest RWS BHV 453016
€ 14,04 € 16,99
M-Wear Verkeersvest Incl. Bedrukking
€ 10,76 € 13,02
Tricorp Security Vest 453004
€ 12,38 € 14,98
M-Wear 0175 BHV-hesje RWS
€ 9,95 € 12,04
Portwest Hi-Vis Vest Visitor C405
€ 4,05 € 4,90
Overgooiers 4750 incl 1 kleur Borstopdruk vanaf 50 stuks
€ 269,00 € 325,49
Overgooiers 4750 incl 1 kleur Rugopdruk vanaf 50 stuks
€ 269,00 € 325,49
Overgooiers incl 1 kleur borst/rugopdruk vanaf 50 stuks
€ 318,00 € 384,78
Budgethesjes incl 1 kleur borstbedrukking vanaf 50 stuks
€ 270,77 € 327,63
Budgethesjes 4700 incl 1 kleur rugbedrukking vanaf 50 stuks
€ 270,77 € 327,63
Budgethesjes incl 1 kleur borst+rugbedrukking vanaf 50 stuks
€ 308,46 € 373,24

Veiligheidshesjes laten bedrukken?

Veiligheidsvesten zijn ideale kledingstukken om te bedrukken. Om die reden kunt u bij ons ook verschillende bedrukkingen bestellen. Wij bedrukken uw hesjes in eigen beheer met een tekst of afbeelding die u bij ons aanlevert. Maar we hebben door de jaren ook gezien dat verschillende bedrukkingen vaker besteld worden dan andere. Hierbij kunt u bijvoorbeeld aan de opdrukken “BHV” en “Security” denken. Om deze opdrukken voor u zo voordelig mogelijk te maken, kunt u deze meteen bij uw bestelling op het gewenste hesje laten drukken. Ook het bekende V-logo voorbeveiligers is op uw bedrijfskleding te drukken. Daarnaast heeft u in onze webshop de keuze om een tekstdruk op de borst of de rug van uw veiligheidsvest te laten drukken. Wat u ook nodig heeft om uw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen, Unishore Bedrijfskleding B.V. helpt u uw doel te behalen.

Voordelen van bedrukte hesjes

Natuurlijk kunt u uw hesjes ook op één plek kopen en later door een drukkerij van een tekst of een eventueel een bedrijfslogo laten voorzien. Dat is alleen wel een optie die vaak meer tijd en meer geld kost dan Unishore Bedrijfskleding uw hesjes bedrukt en wel te laten bezorgen. Een ander groot voordeel van deze methode is dat u direct contact heeft met de partij die de opdrukken op uw hesjes verzorgt. De lijnen zijn kort en wij kunnen u daarom ook snel en duidelijk adviseren over de juiste keuzes bij uw wensen. Zeker als u speciale wensen heeft kunnen zo snel de beste beslissingen gemaakt worden. Bovendien weten wij door al onze ervaring met de in- en verkoop van bedrijfskleding precies wat de wetten en richtlijnen zijn met betrekking tot de bedrukkingen op de rug of borst van veiligheidsvesten. Dat is natuurlijk niet bij iedere zeefdrukkerij het geval.

Veel bedrukte hesjes tegelijk nodig?

Vaak is het zo dat u niet maar één of een klein aantal hesjes nodig heeft. Voor bouwbedrijven of evenementen als de Avondvierdaagse zijn er meestal veel mensen die tegelijk een bedrukt hesje nodig hebben. Is dat bij u het geval? Dan is het een goede zaak dat u bij Unishore Bedrijfskleding grote hoeveelheden hesjes kunt bestellen die pas bij ons de deur uit gaan op het moment dat de gewenste bedrukking er al op staat. Zo bent u voordelig uit als u op korte termijn 50, 100, 250 of misschien zelfs 500 bedrukte hesjes nodig heeft. Er is van alles mogelijk: de bedrukking kan in het klein op de borst of in het groot op de rug komen. Ook kunt u uw hesjes met beide bedrukkingsopties bestellen. Bij deze voordeelverpakkingen ziet u in ons overzicht al welke bedrukking erop komt. Een stap verder kunt u de tekst al doorgeven.

Online bedrukte hesjes bestellen

Waarom zou u nog verschillende bedrijven inschakelen voor de levering en de bedrukking van uw bedrukte hesjes als Unishore Bedrijfskleding het allebei voor u kan doen? Ook als u liever een werkjas, overall, polo, T-shirt of sweater laat bedrukken, kan Unishore Bedrijfskleding dat in eigen beheer voor u doen. Zo is het gemakkelijker dan ooit om online bedrukte hesjes te bestellen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.