(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren

Huidige filters

  • Maat 60
Selectie verfijnen

Veiligheidsvesten & -hesjes

Veiligheidshesjes & Veiligheidsvesten kopen? Met een veiligheidsvest bent u ervan verzekerd dat u goed zichtbaar bent voor uw omgeving! Onze veiligheidsvesten/hesjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, hebben hoog draagcomfort en voldoen aan alle Europese eisen en normeringen. Ons ruime assortiment veiligheidsvesten en veiligheidshesjes is leverbaar in veel verschillende kleuren en maten.

Waarom uw veiligheidshesjes bestellen bij Unishore Bedrijfskleding?

  • Groot assortiment
  • Veel mogelijkheden tot bedrukken
  • Snelle levering
  • Specialist in werkkleding sinds 1985

 

Lees verder Lees minder

1 product

Toon per pagina
Tricorp Werkbroek RWS 503003
Beoordeling:
100%
€ 52,43 € 63,44

Een voordelige manier om gemakkelijk uw zichtbaarheid te vergroten is het dragen van een hesje. Als het van belang is dat u goed zichtbaar bent, maar u niet meteen de totale bescherming nodig heeft van een High Vis werkjas of overall, zijn hesjes of veiligheidsvesten een bijzonder betaalbaar alternatief dat wel aan al uw wensen op het gebied van zichtbaarheid voldoet. Bovendien zijn hesjes geschikt voor ieder seizoen; in de zomer trekt u deze makkelijke werkkleding net zo gemakkelijk over uw T-shirt aan als u dat ’s winters over uw winterjas doet. Ondanks de lage aanschafprijs kunt u vertrouwen op de kwaliteit van de hesjes in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding. Deze zijn namelijk allemaal gemaakt door uiterst betrouwbare producenten van beschermende bedrijfskleding, zoals Helly Hansen, Jobman, M-Wear, Tricorp, Portwest en Blåkläder.

Hesjes voor verhoogde zichtbaarheid

Het eerste beroep waar veel mensen aan denken als het over hesjes gaat is verkeersregelaar. Dat is heel goed te begrijpen, want het risico op aanrijdingen is groot als er veel verkeer op uw werkplek rijdt en u vermindert de kans daarop aanzienlijk als u aan een vorm van High Vis werkkleding denkt. Bovendien wordt het op die manier ook een stuk gemakkelijker voor de automobilisten om de instructies van een verkeersregelaar ook daadwerkelijk te zien. Ook in de vroege ochtenduren of ’s avonds laat, als er nog niet zoveel zonlicht is. Er zijn in onze webshop daarom ook verschillende RWS veiligheidsvesten en verkeersregelaarshesjes te vinden, die aan alle belangrijke richtlijnen voldoen die Rijkswaterstaat aan zijn verkeersregelaars stelt. Zo weet u zeker dat een goede zichtbaarheid gegarandeerd is, ook als u niet meteen een waterafstotende verkeersregelaarsparka aan wilt schaffen.

Uiteraard komt de verhoogde zichtbaarheid ook van pas op andere werkplekken waar het zicht door de aanwezige omstandigheden verslechterd wordt. Bij het ontwerp van de veiligheidsvesten en hesjes in onze webshop is rekening gehouden met alle omstandigheden die tot verminderd zicht kunnen leiden. Komt dat vooral doordat er bij uw werkzaamheden weinig licht is? Dan bieden de reflecterende banden op de kleding een goede oplossing. Wanneer daar ook maar een beetje licht op schijnt, wordt dat namelijk meteen teruggekaatst. Het kan ook voorkomen dat het werken met water- en gasdampen of dat weersomstandigheden als dichte mist het zicht minder dan optimaal maken. In dat geval valt de gele of oranje kleur ongetwijfeld op, zodat uw collega’s of andere omstanders u niet onbedoeld in gevaar brengen. Overigens heeft u bij Unishore Bedrijfskleding ook de keuze uit andere mooie kleuren.

Voordelige hesjes

Omdat de kledingmaten door het loszittende karakter van de kledingstukken bij hesjes een veel minder belangrijke factor zijn dan bij bijvoorbeeld overalls of werkschoenen heeft u bij ons ook de mogelijkheid om voor een zeer aantrekkelijke prijs in één keer een groot deel van uw werknemers in High Vis hesjes te kleden. Wij hebben namelijk verschillende grootverpakkingen, variërend in inhoud van vijftig tot maar liefst vijfhonderd hesjes. Deze budgethesjes zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en types. Zo vindt u voordeelverpakkingen met daarin de welbekende hesjes met een sluiting aan de voorkant, maar als u het prettiger vindt om de werkkleding over het hoofd aan te trekken, kunt u ook met de overgooiers uit ons assortiment uit de voeten. In beide gevallen is het aanbod even gevarieerd.

Bij veel van onze grootverpakkingen budgethesjes is het bedrukken van de hesjes inbegrepen. Hesjes zijn namelijk misschien wel de meest geschikte bedrijfskleding om te bedrukken met een logo of tekst. Zo is de professionele uitstraling van uw bedrijf gegarandeerd en weten passanten meteen met welk bedrijf zij te maken hebben. Kiest u ervoor om uw hesjes door ons te laten bedrukken? Dan hebben wij goed nieuws voor u: dat hoeft u niet veel geld en moeite te kosten. De teksten kunnen tijdens het bestelproces aan ons doorgegeven worden en afbeeldingen per mail naar ons gestuurd worden. De bedrukking kan zowel op de borst als op de rug van de hesjes gezet worden. Voor kleine ondernemers en ZZP’ers bestaat er bij Unishore Bedrijfskleding zelfs de mogelijkheid om hesjes per stuk te laten bedrukken. Zo heeft u al vanaf één exemplaar een betaalbaar hesje dat bij de uitstraling van uw bedrijf past. Dit doet u door de tekstdruk apart bij uw bestelling te voegen.

Online hesjes kopen

Een hesje is een vrij eenvoudig stuk beschermende kleding en ons bestelproces sluit daar goed op aan. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding bestelt u online het hesje dat u goed zichtbaar gaat maken met het grootste gemak. Vervolgens wordt het hesje snel bij u geleverd, soms zelfs al binnen enkele dagen. Bedrukte hesjes hebben vaak een iets langere levertijd, zeker als het om grote hoeveelheden gaat, maar ook die zijn binnen enkele weken in uw bezit. Mocht u toch op zoek zijn naar bedrijfskleding met meer beschermende eigenschappen, dan kunnen wij ook werkjassen en overalls bedrukken voor u.

Veiligheidshesjes van de hoogste kwaliteit

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie veiligheidsvesten en veiligheidshesjes van een basismodel tot revolutionaire 'executive' modellen in zomer- en winteruitvoering. Naast bescherming en hoge zichtbaarheid kan een veiligheidshes ook zeer comfortabel en warm (gevoerde veiligheidshes met fleece) of juist verkoelend (gemaakt van ademend mesh doek) werken. Wij leveren veiligheidsvesten/hesjes voor meerdere doeleinden:

Ons ruime assortiment veiligheidsvesten/hesjes is leverbaar in veel verschillende kleuren en maten. Natuurlijk zijn onze veiligheidsvesten/hesjes ook uitermate geschikt voor een opdruk met uw eigen (bedrijfs)logo en/of tekst.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.