NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Multinorm truien & sweaters

Multinorm truien en sweaters worden als onderlaag gedragen onder een multinorm overall of multinorm werkjas. Daardoor hoeft deze multinorm kleding aan minder normeringen te voldoen dan de bovenlaag om u te beschermen tegen risico's in uw werkomgeving. U kunt de volgende eigenschappen van onze multinorm trui of sweater verwachten:

Lees verder Lees minder

6 producten

Korting 10%
Hydrowear Mandal Sweatshirt Multinorm 043637
€ 95,36 € 115,39
Korting 10%
Hydrowear Malaga Sweater FR/AS 043470
€ 73,76 € 89,25
Korting 15%
Mascot Multisafe Horgen Sweatshirt
€ 74,76 € 90,46
Korting 15%
Tricorp Sweater Multinorm 303003
€ 82,75 € 100,13
Korting 15%
Tricorp Sweater Multinorm Bicolor 303002
€ 88,51 € 107,10
Korting 10%
Portwest Multinorm Longsleeve Sweatshirt
Waardering:
100%
€ 72,45 € 87,66

Een extra beschermlaag onder uw multinorm werkkleding

Een multinorm trui of sweater hoeft niet aan vijf tot acht veiligheidsnormeringen te voldoen, zoals bij multinorm werkbroeken, overalls en werkjassen het geval is. Maar multinorm truien zijn wel degelijk meer dan een gewone trui of sweater die u in iedere kledingwinkel tegenkomt. Ze voldoen aan twee tot vier verschillende veiligheidsnormeringen, waaronder de normen EN 1149 en EN 11612 voor bescherming tegen respectievelijk statische ontlading en vuur. Bovendien zijn deze truien gemaakt met het idee dat u er op de werkplek zo prettig mogelijk in kunt bewegen. Kortom: met alle omstandigheden op uw werk is rekening gehouden.

Deze truien en sweaters vormen dus een extra laag tussen uw lichaam en de risico’s waarmee u werkt. Een multinorm werktrui kan bijvoorbeeld een aanvullende beschermlaag zijn die u nóg meer zekerheid biedt dat de vlammen waarmee u werkt in geval van kort contact bij uw huid vandaan blijven. En is het buiten te koud om zonder jas te werken, maar te warm om uw high vis werkjas dicht te doen? Dan wordt u met een EN 20471 gecertificeerde high vis werktrui alsnog goed gezien.

Overigens zijn de mouwen van deze truien bij de polsen smaller dan de rest van de mouw. Hiermee beschermt u de huid van uw armen optimaal tegen de risico’s van uw werkzaamheden.

Multinorm truien en sweaters van de beste merken

We zijn bij Unishore Bedrijfskleding altijd op zoek naar de beste werkkleding. Dat geldt voor onze gewone werkkleding, maar voor onze multinorm werkkleding in het bijzonder. Het gaat hier immers om beschermende kleding die aan de strengste eisen moet voldoen die er in zware branches gelden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de industrie of de offshore, waarvoor steeds strengere voorschriften gelden om de veiligheid van alle werknemers te kunnen waarborgen. Om u dat te kunnen garanderen vindt u in ons online assortiment uitsluitend multinorm truien en sweaters van fabrikanten die bewezen hebben kwaliteitskleding te maken.

Merken als Hydrowear, Tricorp en Blåkläder hebben speciale multinorm collecties in hun productaanbod. Dit stelt de fabrikanten in staat om gericht werkkleding te produceren die aan een breed scala aan veiligheidsnormeringen voldoet. Zo is het mogelijk om de ideale balans tussen bescherming en comfort te vinden, wat uw werk veel veiliger en aangenamer maakt.

Online multinorm truien en sweaters kopen

Maak uw multinorm werkoutfit compleet met een multinorm trui of sweater. Zo’n trui of sweater vormt een uitstekende extra beschermlaag en vergroot bovendien het comfort dat u op uw werkplek ervaart. U koopt uw multinorm truien en sweaters voordelig en eenvoudig online in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Eventueel kunnen wij zelfs uw werkkleding bedrukken of borduren, zodat uw werknemers de identiteit van uw bedrijf zo goed mogelijk uitstralen.

Heeft u verdere bescherming op uw werk nodig? Bekijk dan ook eens onze werkschoenen, PBM’s en overige multinorm werkkleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.