IN AUGUSTUS: 15% KORTING OP MASCOT!

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Vlamvertragend / antistatisch

Vlamvertragende en antistatische shirts bevorderen de veiligheid op uw werk aanzienlijk wanneer u met vuur, vlammen of omgevingshitte te maken krijgt. Ook zijn deze shirts een deel van een elektrisch geleidende werkoutfit, waarmee het ontstaan van vonken en daardoor veroorzaakte explosies voorkomen worden. Om bij Unishore Bedrijfskleding onder de vlamvertragende en antistatische shirts gerekend te worden, moeten de shirts voldoen aan de Europese richtlijnen zoals deze omschreven zijn in de normen EN 1149 en EN 11612. Deze werkshirts zijn dus goedgekeurd voor gebruik in de hele Europese Unie.

Minimaal 15% korting op de adviesverkoopprijs op t-shirts

Lees verder Lees minder

10 producten

Korting 10%
Helly Hansen Fakse LS Crew Neck 75076
Waardering:
100%
€ 57,60 € 69,70
Korting 10%
Helly Hansen Fakse Shirt 75075
€ 57,60 € 69,70
Korting 15%
Tricorp T-shirt Multinorm Bicolor 103003
€ 74,44 € 90,07
Korting 15%
Tricorp T-shirt Multinorm 103004
€ 68,95 € 83,43
Korting 15%
Mascot Multisafe Muri T-Shirt
€ 47,56 € 57,55
Korting 15%
Mascot Multisafe Olten Thermoshirt
€ 55,21 € 66,80
Korting 10%
Blaklader Multinorm T-shirt Inherent 3482-1737
€ 57,76 € 69,89
Korting 10%
Blaklader FR Onderhemd Zip-neck Inherent 4796-1075
€ 96,81 € 117,14
Korting 10%
Portwest Flame Resistant ARC2 T-Shirt FR96
€ 73,89 € 89,41
Korting 10%
Portwest Multinorm Longsleeve T-Shirt
€ 42,75 € 51,73

Brandwerende shirts voor een veilige werkomgeving

Wanneer u met vuur, vlammen en elektriciteit werkt, is beschermende kleding een must. En dan komt brandvertragende werkkleding al snel om de hoek kijken. Dit soort kleding zorgt ervoor dat een vlam bij korte aanraking niet direct door uw kleding heen brandt en schade aan uw huid aanricht. Normaal gesproken dooft deze vlam direct. Hiervoor is het wel belangrijk dat uw vlamvertragende shirts gemaakt zijn van stoffen die niet makkelijk vlam vatten, zoals modacryl of viscose. Eventueel kunnen de stoffen ook van een vlamwerende coating voorzien worden. Een kortstondige aanraking met een vlam is dan onmiddellijk een stuk minder gevaarlijk.

Natuurlijk zijn alle vlamvertragende, antistatische shirts in ons assortiment afkomstig van specialisten op het gebied van brandveilige werkkleding. Het Noorse Helly Hansen heeft in zijn Fakse collectie bijvoorbeeld een grote hoeveelheid vlamvertragende kleding en de multinorm shirts van Blåkläder en Tricorp bieden op verschillende manieren bescherming op het werk, waaronder dus ook tegen vuur, vlammen, hitte en statische elektriciteit. Ook van Portwest hebben we een aantal shirts in de aanbieding die even comfortabel als veilig zijn. Want ook aan comfort is gedacht. Bij het werk in een gevaarlijke omgeving kunt u in deze shirts dus alsnog prettig bewegen.

Online vlamvertragende en antistatische shirts kopen

Vaak is wel duidelijk wanneer vlamvertragende, antistatische shirts het type werkkleding is dat bij het risicoprofiel van uw bedrijf past. Wanneer u voor een gunstige prijs de beste beschermende kleding voor in uw bedrijf kopen wilt, bestelt u uw vlamvertragende en antistatische shirts het beste online in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Dan heeft u de keuze uit een groot productaanbod en bovendien zullen wij de shirts die u bestelt zo snel mogelijk bij u laten bezorgen. Zo hebben uw werknemers snel de juiste bescherming voor bij hun werkzaamheden.

Sommige brandvertragende werkkleding is gemakkelijk te herkennen aan de Engelse afkorting “FR/AS” in de productnaam. Dit staat voor “flame retardant / anti-static”, de Engelse vertaling van vlamvertragend / antistatisch. Deze afkorting vindt u ook bij onze werkjassen, overalls, werkbroeken en andere bedrijfskleding. Voor een totale bescherming tegen mogelijk gevaarlijke situaties op de werkvloer zit u bij ons dus goed!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite