Regenkleding

Unishore Bedrijfskleding heeft een groot assortiment regenkleding. Regenpakken, regenbroeken, regenjassen en regenoveralls voor tijdens het werk. Tijdens uw werkzaamheden is het van belang dat de regenkleding comfortabel zit en net als uw gewone werkkleding tegen een stootje kan. Daarom biedt Unishore Bedrijfskleding alleen regenkleding aan van topmerken zoals Helly Hansen, Hydrowear, Blåkläder, Tricorp en Roots.

Geldig t/m 30 september 2020
Lees verder Lees minder

Trotseer jij de regen met onze werk regenkleding?

Geregeld komt het in ons land met bakken uit de lucht. Op verwachte maar vooral ook op onverwachte momenten verrast het Nederlandse weer ons vaak met dagen regen of een goede regenbui tussen de zonnestralen door. Je kunt je hier dus als professional maar beter goed op voorbereiden door het dragen van de juiste professionele regenkleding van Tricorp.

Eigenlijk is een werk regenpak een must have voor iedereen die geregeld buiten komt. Een mooie werk regenjas (en werk regenbroek) is dus geen overbodige luxe om in de kast te hebben hangen om de regen te trotseren. Bij Tricorp vinden wij het belangrijk iedereen te kunnen kleden, ongeacht postuur of functie. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar producten om het assortiment uit te breiden en u als klant de meeste optimale collecties te bieden. Daarom bieden wij vanaf nu diverse soorten regenkleding aan.

Roots regenkleding

Roots heeft een assortiment regenkleding welke voldoet aan de FR/AS eisen die gesteld worden aan bijvoorbeeld offshore kleding. Zo vindt u in het assortiment van Roots regenkleding die antistatisch en vlamvertragend is en voldoet aan de norm EN471 (zichtbaarheid).

Helly Hansen regenkleding

Helly Hansen is marktleider in regenkleding. Dit is niet geheel onlogisch. De eerste regenkleding is immers door de oprichter van Helly Hansen gemaakt. Helly Hansen is hier dus eigenlijk de uitvinder van. De waterdichte kleding van Helly Hansen Workwear voldoet aan normen die drie maal strenger zijn dan de normen die zijn opgelegd door de handel. De regenkleding van Helly Hansen is zo goed door de vele feedback die in de kleding is verwerkt. 130 jaar ervaring en feedback uit alle industrietakken, van vissers tot medewerkers op olieplatforms. Deze ervaring biedt Helly Hansen een voorsprong welke ten goede komt aan de dragers van het merk.

Wist u dat de eerste regenkleding door de oprichter van Helly Hansen is gemaakt? De waterdichte regenkleding van Helly Hansen voldoet daardoor aan normen die drie keer sterker zijn dan de normen opgelegd door de handel!

Professionele regenkleding van Tricorp

Hardwerkende professionals verdienen de beste regenkleding. Het is het daarom van belang dat de drager zo goed mogelijk beschermd wordt tegen de regen en dat de drager zo min mogelijk productiviteit verliest. Het Premium, Workwear en Casual label biedt daarom diverse regenkleding, allen EN343:2003 + A1:2007 gecertificeerd. Dit wil zeggen dat deze kleding bescherming biedt tegen weersinvloeden in de vorm van regen, mist en natte sneeuw.

Beroepsmatig gebruik van regenkleding vereist dat deze voldoet aan de Europese norm EN 343:2003+A1:2007. De kleding is beproefd op waterweerstand maar ook op waterdampweerstand. Het bovenste cijfer (x) naast het EN 343 pictogram geeft de waterdichtheidsklasse weer. De hoogst haalbare klasse is 3. In dat geval is de waterdichtheid in originele staat en nabehandeling tenminste 1300mm. Het onderste cijfer (y) naast het EN 343 pictogram geeft de waterdampweerstandsklasse weer. De hoogste klasse is 3. In dat geval is de waterdampweerstand minder dan 20m2 Pa/W.

Tips bij het gebruik van regenkleding

  • Draag uw regenkleding altijd volledig gesloten om er zeker van te zijn dat u droog blijft.
  • Beschadig of doorboor de buitenste laag van uw regenkleding in geen geval. Het borduren van regenkleding is dan ook uit den boze.
  • Als gevolg van slijtage door gebruik en reiniging kunnen na verloop van tijd de bescherming tegen regen verminderen. Neem daarom bij twijfel altijd contact op met uw veiligheidsdeskundige.
  • Laat beschadigingen aan uw regenkleding alleen herstellen door een deskundige of vervang uw kleding.

Regenlaarzen

Uiteraard vindt u bij ons ook een assortiment werklaarzen voor werkzaamheden in de regen. Zo bent u van top tot teen beschermd tegen de regen! Bekijk hier ons assortiment S5 werklaarzen

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.