Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Kleur
Prijs
Wasinstructie
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Multinorm polo's

Mensen dragen multinorm polo’s als onderdeel van hun multinorm werkkleding vaak onder hun multinorm werkjas of multinorm overall. Het is daardoor niet nodig om aan evenveel normeringen te voldoen als de bovenlaag. Deze polo’s zijn alleen meer dan alleen representatieve bedrijfskleding; ze beschermen u goed tegen risico’s in uw werkomgeving.

Lees verder Lees minder

9 producten

Korting 15%
Tricorp Poloshirt Multinorm Bicolor 203003
€ 79,23 € 95,87
Korting 10%
Hydrowear Macau Polo Lange Mouw RWS Multinorm 043477
€ 81,86 € 99,05
Korting 10%
Hydrowear Montreal Polo 043475
€ 52,16 € 63,11
Korting 8%
Havep Multi Shield Polo lange mouw brandvertragend 10052
€ 57,74 € 69,87
Korting 15%
Tricorp Poloshirt Multinorm 203004
€ 71,65 € 86,70
Korting 10%
Hydrowear Marbella Poloshirt Lang Multinorm 043635
€ 74,66 € 90,34
Korting 8%
Havep 5safety Multinorm Polo lange mouw 7020
€ 58,01 € 70,19
Korting 10%
Roots Vlamvertragend Heren Poloshirt Lange Mouw RO25300
€ 67,32 € 81,46
Korting 10%
Portwest Multinorm Polo Shirt
€ 54,45 € 65,88

De bescherming van multinorm polo’s

Oorspronkelijk zijn polo’s ontworpen als tenniskleding, maar inmiddels ziet iedereen ze als kleding met een grote mate van comfort en een professionele uitstraling. Hierdoor worden polo’s regelmatig als werkkleding ingezet. Voor een representatieve functie heeft u voldoende aan een reguliere polo, maar als uw medewerkers tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden ook worden blootgesteld aan bepaalde veiligheidsrisico’s, is meer bescherming nodig. Multinorm polo’s zijn dan een uitstekende oplossing. Daarmee behoudt u het comfort en het nette uiterlijk van polosweaters, maar biedt u uw werknemers eveneens een aantal belangrijke vormen van bescherming. Alle voordelen van een polo én beschermende kleding dus.

Welke bescherming u precies kunt verwachten van uw multinorm polo is afhankelijk van het model dat u bestelt, maar alle multinorm polo’s uit ons online assortiment beschermen u tegen vlammen, omgevingshitte en statische ontlading. Dat maakt deze polo’s een uitstekende keuze voor werk in zware bedrijfstakken. Ze zijn bijvoorbeeld ideale werkkleding voor de offshore of de zware industrie. Deze polo’s vormen een extra laag tussen uw werkjas of overall en uw huid. Sommige modellen zijn uitgerust met reflectiestrepen en zijn zo dus ideaal als deel van een high vis werkoutfit

Merken multinorm polo’s

U kiest normaal gesproken om veiligheidsredenen voor multinorm werkkleding. Als u deze keuze maakt, wilt u alleen de beste kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen wanneer u uw multinorm polo’s of andere werkkleding bij Unishore Bedrijfskleding bestelt. We verkopen uitsluitend werkkleding van de beste merken en houden hun productaanbod nauwgezet in de gaten. Daardoor is ons aanbod altijd actueel en relevant. Het Noorse Helly Hansen is bijvoorbeeld bij werknemers en wintersporters overal ter wereld geliefd vanwege hun warme kleding. Die waardering is bij de vlamvertragende, antistatische polo uit de Helly Hansen Fakse collectie niet anders.

Verder vindt u bij ons veel multinorm polo’s van fabrikanten die er uitgebreide multinorm collecties op nahouden. Havep heeft bijvoorbeeld multinorm polo’s in zowel hun uiterst veilige Havep Multi Shield collectie als hun representatieve Havep 5Safety collectie en Hydrowear biedt polo’s aan met verschillende beschermende eigenschappen. Ook het Zweedse Blåkläder heeft een omvangrijk aanbod aan multinorm polo’s in zijn multinorm collectie.

Online multinorm polo’s kopen

Is de multinorm polo het ideale kledingstuk voor in uw bedrijf? Dan heeft de webshop van Unishore Bedrijfskleding een aanbod waar u wat aan heeft. Via onze online winkel kunt u wanneer u maar wilt en voor een gunstige prijs de beste multinorm poloshirts online kopen. Wij zorgen er daarna voor dat u zo snel mogelijk de polo van uw keuze in huis heeft. Dat is natuurlijk ook het geval wanneer u zich voor andere werkkleding, werkschoenen of PBM’s tot ons wendt.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.