Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Kledinglengte
Mogelijkheid tot bedrukken
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal

Overhemden heren korte mouw

Overhemden voor heren met korte mouwen doen qua uiterlijk enigszins aan poloshirts denken. De knopen van een overhemd lopen echter door over de gehele voorzijde van het shirt en bovendien zijn overhemden meestal van gladder katoen. Over het algemeen zien mensen overhemden als formele kleding. Daarom zijn ze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld de hotelbranche, maar eigenlijk zijn ze te gebruiken door iedereen die direct contact met klanten heeft. Zeker als u voor een van de stijlvolle herenoverhemden van Unishore Bedrijfskleding kiest.

Lees verder Lees minder

7 producten

Korting 10%
Clique Cambridge Overhemd 027310
€ 29,25 € 35,39
Korting 15%
Blaklader Overhemd Twill korte mouw 3296-1190
€ 38,51 € 46,60
Korting 15%
Tricorp Werkhemd Korte Mouw Basis 701003
€ 31,28 € 37,85
Korting 10%
L&S Shirt Poplin Mix Korte mouw Heren LEM3936
€ 28,40 € 34,36
Korting 8%
Havep Basic Hemd korte mouw 1654
€ 35,73 € 43,23
Korting 15%
Mascot Savannah Overhemd 00503
€ 33,96 € 41,09
Korting 80%
OP=OP Clique Cambridge Overhemd 027310
€ 5,59 € 6,76

Representatieve, functionele overhemden met korte mouwen

Het is niets nieuws dat het overhemd als werkkleding gebruikt wordt. Door de representatieve uitstraling van de kledingstukken worden ze al geruime tijd gebruikt als bedrijfskleding door mensen die voor hun functie professioneel over moeten komen. Overhemden met korte mouwen hebben een iets frissere uitstraling, waardoor deze werkkleding een goede keuze is voor als het bijvoorbeeld wat warmer weer is. Bovendien bieden herenoverhemden met korte mouwen iets meer bewegingsvrijheid dan overhemden met lange mouwen. Hierdoor zijn overhemden met korte mouwen ook geschikt als werkkleding bij functies waarvoor u veel in beweging bent.

Wilt u er zeker van zijn dat uw overhemden afgestemd zijn op de omstandigheden bij u op de werkvloer? Bestel uw herenoverhemden met korte mouwen dan bij Unishore Bedrijfskleding. Alle overhemden in ons assortiment, dus ook die met lange mouwen, zijn afkomstig van fabrikanten die in werkkleding gespecialiseerd zijn. Daardoor weet u zeker dat bij het ontwerp van de overhemden niet alleen op het verzorgde uiterlijk van de kleding gelet is, maar ook op de functionaliteit en het draagcomfort. Enkele merken waarvan u bij ons overhemden met korte mouwen vindt zijn Tricorp, Havep, Mascot, Clique, Portwest en Lemon & Soda.

Herenoverhemd met korte mouwen bedrukken

Een bedrukking of borduring op de borst kan uw herenoverhemd met korte mouwen nog representatiever maken dan het kledingstuk van zichzelf al is. Het logo van uw evenement of bedrijf is daar een populaire keuze voor, maar u kunt natuurlijk ook gewoon een naam in een passend lettertype laten bedrukken of borduren. Bij Unishore Bedrijfskleding kan dit voor een hele gunstige prijs, al vanaf het eerste overhemd. En niet alleen de prijs is een voordeel. Als wij uw werkkleding bedrukken of borduren zijn uw overhemden direct klaar voor gebruik wanneer u ze bezorgd krijgt.

Online herenoverhemden met korte mouwen kopen

Herenoverhemden met korte mouwen voor op het werk moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel en functioneel zijn. Dat is allemaal gegarandeerd wanneer u uw herenoverhemden online koopt bij Unishore Bedrijfskleding. En natuurlijk hanteren wij dezelfde kwaliteitseisen bij onze werkschoenen, shirts, truien, werkjassen, overalls, werkbroeken en alle andere bedrijfskleding, beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Bovendien zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Zo hoeft u nooit lang te wachten op professionele kleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.