NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Eigenschappen

Wegwerp-overalls

Bij wegwerpkleding denkt men vaak aan producten van mindere kwaliteit, maar de wegwerpoveralls in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding bewijzen dat zelfs beschermende kleding voor eenmalig gebruik van hoge kwaliteit kan zijn. U bestelt uw overall immers omdat u bescherming tegen de omstandigheden op uw werk nodig heeft, ook als dat maar voor één keer is. Wij maken het daarom mogelijk om een disposable werkoverall te bestellen voor een gunstige prijs. U kunt bij ons disposable overalls vinden van uitstekende merken als Microgard, M-Safe, Microchem en Tyvek. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is dus gegarandeerd. Disposable overalls lijken in eerste instantie wellicht een grote investering voor iets wat maar een beperkt aantal keren gebruikt wordt, maar ons ruime aanbod bewijst dat zo’n type overall niet te veel hoeft te kosten.

Lees verder Lees minder

8 producten

Ansell Alphatec 1500 plus overall 25 Pcs
€ 127,50 € 154,28
Ansell Alphatec 2500 Standard
€ 16,37 € 19,81
Ansell Alphatec 2000 Standaard Overall
€ 8,87 € 10,73
Ansell Alphatec 2000 Ts plus overall
€ 14,39 € 17,41
Ansell Alphatec 3000 Overall
€ 26,49 € 32,05
Ansell AlphaTec 4000 overall
€ 59,52 € 72,02
Ansell Alphatec Fr-Overall
€ 22,99 € 27,82
Ansell Alphatec CFR-overall
€ 43,09 € 52,14

Wanneer heb ik een wegwerpoverall nodig?

Overalls worden over de kleding gedragen om de kleding en de huid van de drager tegen stof, smeer en ander vuil te beschermen. Dit stuk werkkleding bedekt alles behalve uw handen, voeten en uw hoofd. Vuil is echter niet de enige bedreiging op het werk. Als u met vloeibare chemicaliën werkt, kan het zelfs gevaarlijk zijn als uw huid met de stoffen in aanraking komt. Als dat het geval is of u bijvoorbeeld met besmettingsgevaar te maken heeft, is de kans groot dat de overall na het dragen direct weggegooid moet worden. In de medische wereld gebeurt dit regelmatig, maar ook bij bepaalde reinigingswerkzaamheden is dit gebruikelijk. Heeft u hiermee te maken? Dan kunt u het beste een voorraad disposable overalls inslaan. Deze wegwerpoveralls bieden u de bescherming die u van een overall verlangt, maar dan voor een voordelige prijs.

Hoe disposable overalls u beschermen

De wegwerpoveralls in onze winkel zijn ontworpen met minimalisering van besmettingsgevaar als doel. Ze zijn allemaal uitgerust met een capuchon, waardoor u echt alleen nog werkschoenen, werkhandschoenen, een veiligheidsbril en een stof- of gasmasker nodig heeft om volledig beschermd te zijn. Hoewel deze overalls na één keer weggegooid worden, zijn ze met zorg geproduceerd. Zo zijn al deze wegwerpoveralls antistatisch, sluiten ze goed om uw lichaam en laten de meeste modellen waterdamp door om u zo tegen hittestress te beschermen. Wij bieden u vooral disposable overalls aan in grootverpakkingen, zodat u nog een tijdje vooruit kunt, maar er zijn modellen van M-Safe en Microgard los verkrijgbaar. Voor iedereen die op zoek is naar een goede wegwerpoverall hebben wij dus een oplossing die bij het beschikbare budget past.

Online disposable overall bestellen

Heeft u op korte termijn een wegwerpoverall nodig? Dan kunt u zonder zorgen uw disposable overalls online bestellen in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. De meeste overalls voor eenmalig gebruik kunnen in twee tot drie werkdagen geleverd worden. En dat is niet het enige voordeel van uw werkkleding bij ons bestellen. U profiteert bij ons van een zeer uitgebreid productaanbod en een expertise die wij in meer dan dertig jaar hebben opgedaan. Onze deskundige klantenservice staat u daarnaast graag te woord als u hulp nodig heeft bij het kiezen voor de juiste bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.