Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Overalls
Categorie
 • Alle overalls
 • Amerikaanse overalls
 • Bodybroeken
 • Tuinbroeken
 • Overlevingspakken
 • Wegwerp-overalls
 • Kinderoveralls
 • Multinorm
 • Vlamvertragend / antistatisch
 • Hi-vis / reflecterend
Prijs
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
 3. Overige materialen
Sluiting
 1. Rits
 2. Klittenband
 3. Verdekte sluiting
Kleur
Maat
Merk
 1. Helly Hansen
 2. Roots
 3. Microchem
 4. OP=OP
Eigenschappen
 1. Waterdicht (plastic)
 2. Waterafstotend (EN 343)
 3. Ademend
 4. Winddicht
 5. Antistatisch
 6. Vlamvertragend
 7. High Visibility (EN 20471)
 8. Multinorm
 9. Bescherming kou (EN 342)
Extra's
 1. Kniezakken
 2. GSM-zak
 3. Verstelbare manchetten
 4. Afneembare capuchon

Overlevingspakken

Overlevingspakken zijn overalls die vooral bij werk op zee een behoorlijke bijdrage aan uw veiligheid leveren. Deze waterdichte overalls zijn zelfs voorbereid op de zwaarste omstandigheden die op open water voor kunnen komen. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de offshore of de visserij en wilt u als het onverhoopt mis gaat uw overlevingskansen vergroten? Dan doet u er goed aan om een overlevingspak te dragen. Unishore Bedrijfskleding heeft verschillende overlevingspakken in de aanbieding die onder meer bescherming bieden tegen:

 • Lage temperaturen door de wind en een luchttemperatuur van onder de -5°C volgens de norm EN 342
 • Regen, sneeuw, mist en vochtige grond volgens de norm EN 343
 • Slechte zichtbaarheid als gevolg van weinig licht of dampen volgens de norm EN 20471
Lees verder Lees minder

5 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Leknes suit
€ 135,00 € 163,35
Helly Hansen Alta Insul. Suit CL 3
€ 144,00 € 174,24
Roots FR/AS Waterdichte Overall Stormbuster Classic
€ 287,86 € 348,31
Korting 40%
OP=OP
OP=OP Helly Hansen Leknes suit
€ 90,00 € 108,90
Microchem 4000 Apollo
€ 250,25 € 302,80

Overlevingspakken: totale bescherming voor werk op zee

Eigenlijk geeft de naam van deze pakken het al aan: overlevingspakken helpen u bij het overleven als er op zee iets met u gebeurt. Dan zal vooral de waterafstotende werking van het overlevingspak, ook wel dompelpak genoemd, u beschermen tegen onderkoeling. Verder zijn alle overlevingspakken in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding uitgevoerd met fluorescerend gele stukken stof. Dit draagt eraan bij dat mensen u goed kunnen zien. Dat kan tijdens het werk zelf handig zijn, maar ook als u in het water terecht komt en gered moet worden kan een goede zichtbaarheid het verschil maken.

In zekere zin is het overlevingspak dus een uitgebreidere versie van de gangbare overall. Net als alle andere overalls in ons assortiment bedekt een dompelpak alle andere kleding die u draagt. Bij deze pakken is er echter ook nog een capuchon aan toegevoegd, zodat u uw hoofd kunt bedekken. Dit is wel zo prettig bij zware regenval, die door de harde wind op zee nog steviger kan aanvoelen dan aan land. Ook als u ondergedompeld wordt kan de capuchon van een overlevingspak uw hoofd beschermen op een manier waarop een “gewone” overall dat niet kan.

De eerste werkkleding die Helly Hansen maakte was speciaal gemaakt voor vissers. Overlevingspakken zijn daarom inmiddels ook onderdeel van het productaanbod van de Noorse fabrikant. Daarnaast hebben we overlevingspakken in de aanbieding die tegen meer omstandigheden beschermen. De Stormbuster van Roots is bijvoorbeeld een antistatisch overlevingspak dat ook nog eens bescherming biedt tegen chemische vloeistoffen (EN 13034), hitte en vlammen (EN 14116). Dit overlevingspak is dus met recht een multinorm overall te noemen. De Microchem 4000 Apollo is een vloeistofdicht overlevingspak dat volledig tegen chemische dampen beschermt.

Online overlevingspakken kopen

Is uw werkplek op zee? Dan raden wij u met klem aan om een overlevingspak aan te schaffen. Dit maakt uw werk aanzienlijk veiliger en zo bent u volledig voorbereid op alle risico’s van uw werkplek. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u online uw overlevingspakken kopen. Ze worden dan naar uw huis of bedrijfspand toegestuurd, zodat u snel met het dompelpak van uw keuze aan de slag kunt.

Maak uw werkuitrusting voor op zee compleet met werkschoenen die een S2- of S3-normering hebben. Deze zijn geproduceerd met bovenmateriaal dat bij onderdompeling tot 30 minuten waterafstotend is.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.