NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Extra's
Materiaal

Kinderoveralls

Kinderoveralls kopen? Helpen uw kinderen u graag in de tuin of op het land, maar wilt u daarvoor wel de nodige bescherming garanderen? Dan heeft Unishore Bedrijfskleding mooie kinderoveralls voor u. Deze overalls zitten zeer comfortabel en zorgen voor de nodige bescherming voor uw kinderen. Omdat deze overalls door kinderen worden gedragen, is niet alleen aan veiligheid en comfort gedacht. Desgewenst kunnen wij de overalls nog leuker maken met een borduring van een afbeelding of naam. Zo maakt u de kinderoveralls helemaal persoonlijk. Het is ook een leuke idee om een kinderoverall met eigen naam of afbeelding cadeau te doen. Overalls borduren is mogelijk bij Unishore Bedrijfskleding.

Lees verder Lees minder

3 producten

Korting 5%
Bestex Kinder Overall
Waardering:
100%
€ 27,46 € 33,23
Korting 5%
Bestex Kindertuinbroek
€ 22,71 € 27,48
Korting 8%
Havep Kids Overall kinderrally 2161
Waardering:
100%
€ 30,61 € 37,04

Kinderoveralls voor bescherming 

Kinderen spelen overal en ze kunnen daardoor lekker vies thuiskomen. Jammer van die mooie kinderkleding en zeker als er ook nog scheuren in komen. Dan is een kinderoverall een uitkomst. Kinderoveralls beschermen de kleding tegen vuil en vangen de eerste klap op bij het stoten en vallen. Voor extra bescherming geeft u uw kind een veiligheidshesje om over de overall te dragen, zodat uw kind goed zichtbaar is voor het verkeer.

In de kinderoverall naar de kinderboerderij

Een overall voor kinderen staat stoer en is niet alleen een uitkomst voor kinderen op het platteland, waar je overal kinderen ziet die hun ouders in een stoere overall helpen met het vee of bij werkzaamheden op het boerenbedrijf. Een kinderoverall is overal voor kinderen bruikbaar. Lekker spelen in de tuin, of papa helpen in de garage; een kinderoverall houdt ze schoon. Een overall voor kinderen is ook ideaal als u een bezoekje brengt aan de kinderboerderij.

Net als je kind in een overall?

Hoe leuk is het als vader en/of moeder samen met hun kind een zelfde kleur overall dragen? Behalve kinderoveralls heeft Unishore Bedrijfskleding ook overalls voor mannen en overalls voor vrouwen. Of mischien heeft u voor uzelf liever een Amerikaanse overall? Met een naam of een afbeelding erop geborduurd zijn jullie uniek.

Kinderoveralls borduren

Unishore Bedrijfskleding heeft een eigen borduurstudio in huis en juist voor de kinderoveralls is dat goed nieuws. U kunt zelf een leuke afbeelding voor de kinderoveall aanleveren, bijvoorbeeld een paard, een raceauto, een tractor zijn of haar tekenfilmheld. U kunt ook kiezen om de naam van uw kind op de borst of de rug van de kinderoverall te laten borduren. Als u eerst een overall koopt en deze later naar een borduurstudio brengt, is dat meestal een dure klus, maar bij ons kunt u de borduring meteen voor een goede prijs bij bestellen. Dat gaat heel eenvoudig. Kies de juiste maat en kleur overall voor uw kind, leg deze in uw winkelmandje en kies dan voor personaliseren.

Online kinderoveralls bestellen

Zoals u misschien al heeft gezien is online kinderoveralls bestellen zeer eenvoudig. Wij verzekeren u ook dat u deze leuke kinderoveralls bij Unishore Bedrijfskleding voor een aantrekkelijke prijs kunt vinden. Ook kunt u een snelle levering van ons verwachten. Zonder borduring kunt u de kinderoveralls al binnen een week in huis verwachten, maar zelfs als u een kinderoverall met afbeelding wilt hebben, wordt hij snel bij u thuis bezorgd. Heeft u naast een kinderoverall ook werkkleding voor uzelf nodig? Bekijk dan eens onze werkschoenen, werklaarzen, werkjassen, werkbroeken, PBM’s of natuurlijk onze overalls.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.