(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht
Hoofdmateriaal

Kinderoveralls

Vinden uw kinderen het leuk om u in de tuin of op het land te helpen, maar wilt u daar wel de nodige bescherming voor garanderen? Dan kan Unishore Bedrijfskleding u helpen met een groot aanbod aan kinderoveralls. Deze overalls zijn uiterst comfortabel en zorgen toch voor de bescherming waar u naar op zoek bent voor uw kinderen. Maar omdat deze overalls door kinderen gedragen worden, is er niet alleen aan veiligheid en comfort gedacht. Ze zijn in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd iets vindt wat uw kind goed staat. Desgewenst kunnen wij de overalls zelfs nog leuker maken door er een afbeelding of een naam op te borduren. Zo kunt u de kinderoveralls helemaal tot iets persoonlijks maken. Dat is ook een leuke optie als u iemand een kinderoverall cadeau wilt doen.

Lees verder Lees minder

2 producten

Toon per pagina
Havep Kids Overall kinderrally 2161
€ 24,43 € 29,56
Naam Borduren Op Uw Kleding
€ 7,50 € 9,08

Soorten kinderoveralls

Als u de meer dan twintig verschillende kinderoveralls in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding bekijkt, valt u misschien op dat een groot deel van het aanbod uit tuinbroeken bestaat. Tuinbroeken staan in onze sector, die van de werkkleding, bekend als Amerikaanse overalls. In Noord-Amerika worden tuinbroeken namelijk “overalls” genoemd. Deze kindertuinbroeken zijn gemakkelijk aan te trekken en daarom ideaal voor het buiten spelen. Wilt u dat niet alleen de benen, maar ook de armen van uw kind beschermd zijn? Dan heeft u natuurlijk ook de keuze uit verschillende kinderoveralls die het hele lichaam van uw kind bedekken, met uitzondering van het hoofd, de handen en de voeten. Daar kunnen de kinderen zich prettig in bewegen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Kinderoveralls borduren

Unishore Bedrijfskleding heeft een eigen borduurstudio in huis en juist voor de kinderoveralls is dat goed nieuws. U heeft op deze pagina de keuze uit verschillende afbeeldingen, zoals een paard, een raceauto, een tractor en een bloem. Maar u kunt er ook voor kiezen om de naam van uw kind op de borst of de rug van de kinderoverall of kindertuinbroek te laten borduren. Als u eerst een tuinbroek of overall koopt en deze later naar een borduurstudio brengt, is dat meestal een dure klus, maar bij ons kunt u de borduring er al meteen voor een goede prijs bij bestellen. Dat is niet moeilijk. Zoek eerst de overall voor uw kind uit, leg deze in uw winkelmandje en zoek vervolgens een van onze leuke borduringen op. Daar kunt u kiezen welke kleur de afbeelding moet worden. Bij het afrekenproces kunt u de naam of tekst doorgeven die op de kinderoverall moet komen te staan.

Online kinderoveralls bestellen

Zoals u misschien al heeft gezien is online kinderoveralls bestellen zeer eenvoudig. Wij verzekeren u ook dat u deze leuke kinderoveralls bij Unishore Bedrijfskleding voor een aantrekkelijke prijs kunt vinden. Ook kunt u een snelle levering van ons verwachten. Zonder borduring kunt u de meeste kinderoveralls al binnen een week in huis verwachten, maar zelfs als u een kinderoverall met afbeelding wilt hebben, wordt hij snel bij u thuis bezorgd. Heeft u naast een kinderoverall ook werkkleding voor uzelf nodig? Bekijk dan eens onze werkschoenen, werklaarzen, werkjassen, werkbroeken, PBM’s of natuurlijk onze overalls.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.