(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 343: Waterdichtheid
EN 343: Ademendheid

Doorwerkpakken

Doorwerkpak kopen? Doorwerkpakken, ook wel doorwerkoveralls genoemd, zijn ideaal wanneer u werkt in wisselende weersomstandigheden. Het voordeel van een doorwerkpak ten opzichte van losse werkkleding, is dat deze bescherming biedt over het gehele lichaam. Zo is uw onderrug bijvoorbeeld ook bedekt tijdens het bukken en dit werkt wel zo prettig. Unishore Bedrijfskleding heeft verschillende overlevingspakken in de aanbieding die onder meer bescherming bieden tegen:

  • Lage temperaturen door de wind en een luchttemperatuur van onder de -5°C volgens de norm EN 342
  • Regen, sneeuw, mist en vochtige grond volgens de norm EN 343
  • Slechte zichtbaarheid als gevolg van weinig licht of dampen volgens de norm EN 20471
Lees verder Lees minder

5 producten

Toon per pagina
Best verkocht
Helly Hansen Leknes suit 71613
Beoordeling:
87%
€ 162,00 € 196,02
Helly Hansen Alta Insulated Suit 70665
Beoordeling:
90%
€ 144,00 € 174,24
Helly Hansen Alna 2.0 Winter Suit CL.3 71694
€ 261,00 € 315,81
Helly Hansen Aberdeen Suit 76679
€ 306,00 € 370,26
Hydrowear Skyline Verona Overall 091035
€ 64,95 € 78,59

Doorwerkpakkenpakken: totale bescherming voor werk op zee

Eigenlijk geeft de naam van deze pakken het al aan: doorwerkpakken helpen u door te kunnen werken wanneer de omstandigheden veranderen. Dan zal vooral de waterafstotende werking van het doorwerkoverall, ook wel dompelpak genoemd, u beschermen tegen kou. Verder zijn alle doorwerkpakken in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding uitgevoerd met fluorescerend gele stukken stof. Dit draagt eraan bij dat mensen u goed kunnen zien. Dat kan tijdens het werk zelf handig zijn, maar ook als u in het water terecht komt en gered moet worden kan een goede zichtbaarheid het verschil maken.

In zekere zin is de doorwerkoverall dus een uitgebreidere versie van de gangbare overall. Net als alle andere overalls in ons assortiment bedekt een dompelpak alle andere kleding die u draagt. Bij deze pakken is er echter ook nog een capuchon aan toegevoegd, zodat u uw hoofd kunt bedekken. Dit is wel zo prettig bij zware regenval, die door de harde wind op zee nog steviger kan aanvoelen dan aan land. Ook als u ondergedompeld wordt kan de capuchon van een doorwerkpak uw hoofd beschermen op een manier waarop een “gewone” overall dat niet kan.

De eerste werkkleding die Helly Hansen maakte was speciaal gemaakt voor vissers. Doorwerkpakken zijn daarom inmiddels ook onderdeel van het productaanbod van de Noorse fabrikant. Daarnaast hebben we doorwerkpakken in de aanbieding die tegen meer omstandigheden beschermen. De Flamebuster2 van Roots is bijvoorbeeld een antistatische doorwerkoverall die ook nog eens bescherming biedt tegen chemische vloeistoffen (EN 13034), hitte en vlammen (EN 14116). Dit doorwerkpak is dus met recht een multinorm overall te noemen. De Microchem 4000 Apollo is een vloeistofdicht doorwerkpak dat volledig tegen chemische dampen beschermt.

Online overlevingspakken kopen

Is uw werkplek op zee? Dan raden wij u met klem aan om een doorwerkoverall aan te schaffen. Dit maakt uw werk aanzienlijk veiliger en zo bent u volledig voorbereid op alle risico’s van uw werkplek. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u online uw doorwerkoverall kopen. Ze worden dan naar uw huis of bedrijfspand toegestuurd, zodat u snel met het doorwerkpak van uw keuze aan de slag kunt.

Maak uw werkuitrusting voor op zee compleet met werkschoenen die een S2- of S3-normering hebben. Deze zijn geproduceerd met bovenmateriaal dat bij onderdompeling tot 30 minuten waterafstotend is.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.