Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Werkkleding
Categorie
 • Alle overalls
 • Amerikaanse overalls
 • Bodybroeken
 • Tuinbroeken
 • Doorwerkpakken
 • Wegwerp-overalls
 • Kinderoveralls
 • Multinorm
 • Vlamvertragend / antistatisch
 • Hi-vis / reflecterend
Prijs
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
 3. Overige materialen
 4. Cooldry
 5. Stretch (bv. elastan, spandex)
 6. Cordura® versterkingen
Sluiting
 1. Rits
 2. Klittenband
 3. Knopen
 4. Drukknopen
 5. Verdekte sluiting
 6. Elastiek
Kleur
Maat
Merk
 1. Helly Hansen
 2. Roots
 3. Tricorp
 4. Blåkläder
 5. Havep
 6. Bestex
 7. Borduren
 8. Dassy
 9. Hydrowear
 10. Jobman
 11. KI Suit
 12. Mascot
 13. Microchem
 14. Microgard
 15. M-Safe
 16. M-Wear
 17. Portwest
 18. Sioen
 19. OP=OP
Eigenschappen
 1. Waterdicht (bv. PU/PVC/Rubber)
 2. Waterafstotend (EN 343)
 3. Ademend
 4. Winddicht
 5. Antistatisch
 6. Lichtgewicht
 7. Vlamvertragend
 8. High Visibility (EN 20471)
 9. Bescherming elektrische vlamboog
 10. Multinorm
 11. Bescherming kou (EN 342)
 12. UV-bescherming
Extra's
 1. Kniezakken
 2. Hamerlus
 3. Duimstokzak
 4. GSM-zak
 5. Verstelbare manchetten
 6. Uitlegbare zoom (+ 5cm)
 7. Afneembare capuchon
 8. Inritsbare voering

Overalls

Voor een overall die aan alle mogelijke veiligheidseisen van een werkplek in de hedendaagse industrie voldoet, bent u naar de juiste webshop gekomen. In het assortiment van Unishore Bedrijfskleding vindt u namelijk meer dan 200 verschillende modellen overalls die allemaal zo ontworpen zijn dat u zo veilig en comfortabel mogelijk aan het werk kunt. Voor iedere branche is in onze webshop wel een overall te vinden waardoor de werkzaamheden aanzienlijk makkelijker en veiliger uit te voeren zijn. Ons aanbod is niet alleen gevarieerd als het om de soorten overalls gaat; u vindt bij ons ook een ruime verscheidenheid aan merken. En dat zijn niet zomaar de eerste de beste merken: u kunt bij ons kiezen uit verschillende topkwaliteit overalls van merken als Roots, Tricorp, M-Safe, Mascot, Helly Hansen, Havep en Blåkläder.

Lees verder Lees minder

Producten 1-21 van 317

Toon per pagina
Best verkocht
Roots FR/AS Flamebuster 2 Overall met kniezakken
€ 85,21 € 103,10
Roots Flamebuster2 Nordic Winteroverall kniezak
€ 142,04 € 171,87
Portwest Bizweld FR Iona Coverall BIZ5
€ 50,10 € 60,62
Portwest FR/AS Super Lightweight Coverall FR21
€ 65,93 € 79,78
Roots FR/AS Flamebuster 2 Classic Overall kniezak
€ 81,36 € 98,45
Roots FR/AS Flamebuster2 Ultra Lightweight Overall
€ 79,65 € 96,38
OP=OP Roots Flamebuster Nordic Light Weight Overall
€ 44,27 € 53,57
Kinder Overall
€ 19,71 € 23,85
Overall Katoen
€ 24,21 € 29,29
Roots FR/AS PU Regenbib RO200500
€ 39,67 € 48,00
Overall Polyester/Katoen
€ 20,61 € 24,94
Tricorp Amerikaanse Overall Industrie 752001
€ 33,36 € 40,37
Amerikaanse Overall
€ 14,31 € 17,32
Havep Basic Amerikaanse overall 2098
€ 28,09 € 33,99
Best verkocht
Havep Basic Overall 2096
€ 33,21 € 40,18
Portwest Bizweld Flame Retardant Coverall BIZ1
€ 40,43 € 48,92
Rally Overall
€ 26,91 € 32,56
Havep Multi Shield Amerikaanse Overall
€ 117,14 € 141,74
Havep Multi Shield Overall
€ 186,48 € 225,64
Tricorp 753001 Bodybroek RWS
€ 78,42 € 94,89
Portwest FR/AS Coverall FF50
€ 72,15 € 87,30

Soorten overalls

De overall is al geruime tijd een stuk werkkleding dat niet meer weg te denken is uit de werkomgeving. Van loodgieters en brandweermannen tot werknemers in de chemische industrie: in vrijwel iedere sector is de overall een belangrijk stuk beschermende kleding. Waar een overall precies tegen moet beschermen verschilt natuurlijk ook van bedrijf tot bedrijf. Soms is het voldoende als een overall de gewone kleding waar hij overheen gedragen wordt tegen vuil en stof beschermt, maar er zijn ook werkzaamheden die om zwaarder geschut vragen. Als er in het bedrijf waar u werkt bijvoorbeeld met gevaarlijke chemische stoffen of met open vuur gewerkt wordt, heeft u niet voldoende aan een katoenen overall. Dan heeft u een overall van vlamwerend materiaal nodig. Of een overall die bescherming biedt tegen vloeibare chemicaliën.

Omdat Unishore Bedrijfskleding het belangrijk vindt dat iedereen veilig en comfortabel aan het werk kan, hebben wij overalls met verschillende beschermende eigenschappen in ons assortiment opgenomen. En wij weten ook dat dat niet ophoudt bij het materiaal waarvan de overall gemaakt is. Voor sommige beroepsgroepen is het bijvoorbeeld belangrijk dat ze in de donkere uren gezien worden door langsrijdend vervoer. In dat geval kunt u ook op ons rekenen: wij hebben zo’n 25 verschillende modellen aan high vis overalls in de aanbieding. Dit aanbod loopt uiteen van bretelbroeken en bodybroeken tot de meer conventionele overalls die al uw kleding bedekken. U vindt bij ons zelfs winteroveralls. Ideaal voor als u in de wintermaanden buitenwerkzaamheden moet verrichten of als uw werkplek een gekoelde omgeving is.

Welke bescherming biedt een overall?

Zoals gezegd heeft u niet voor iedere functie dezelfde mate van bescherming nodig. Als u bij uw werk alleen uw kleding wilt beschermen tegen smeer of ander vuil, is het natuurlijk niet nodig om extra geld neer te leggen voor een vlamvertragende of antistatische overall. Om het maken van de juiste keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken, ziet u bij de foto’s van onze producten een aantal icoontjes staan. Hieraan kunt u heel gemakkelijk zien welke bescherming de overalls in onze webshop precies bieden. Zo hoeft u niet urenlang alle productinformatie na te lezen om te weten welke overalls het beste aansluiten op uw wensen en de veiligheidseisen die op uw werkplek van kracht zijn. Naast een breed productaanbod hechten wij namelijk ook veel waarde aan een gebruiksvriendelijke webshop.

High vis overalls worden aangeduid met een icoon van een veiligheidsvest, al is dit type veiligheidsvesten op de foto’s natuurlijk al te herkennen aan zijn opvallende kleuren en reflecterende strepen. Ziet u een icoontje van een vlam? Dan is de overall gegarandeerd gemaakt van vlamvertragend materiaal. Antistatische overalls zijn te herkennen aan een icoontje met een bliksemschicht, terwijl er ook symbolen zijn voor bescherming tegen chemicaliën, vonken bij het lassen en de thermische gevaren van een elektrische boog. U ziet het al: voor ieder veiligheidsrisico op iedere werkplek is wel een beschermende overall te vinden. Aan welke mogelijke gevaren u ook wordt blootgesteld op uw werk, er is in onze online winkel altijd wel een overall te vinden die u daar de juiste mate van bescherming tegen biedt.

Online overall bestellen

Het aanbod aan overalls is veelzijdig en omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen gemakkelijk aan de bescherming kan komen die hij of zij nodig heeft, kunt u bij ons eenvoudig uw overall online bestellen. Wij hebben het voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt om tussen ons zeer uitgebreide aanbod de juiste overall te vinden. Heeft u uw bestelling geplaatst? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. In veel gevallen worden de producten die u besteld heeft al binnen een à twee weken bij u geleverd. Dat geldt niet alleen voor onze overalls, maar ook voor de werkschoenen, werkjassen, veiligheidsvesten, werkbroeken, bouwhelmen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen in onze webshop.

Wilt u dat de overalls perfect aansluiten op de uitstraling van uw bedrijf? Dan kunnen wij ook uw overalls en andere bedrijfskleding bedrukken. Omdat wij dit zelf kunnen doen en dus niet hoeven uit te besteden, kunnen wij u deze dienst voor een bijzonder aantrekkelijke prijs aanbieden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.