(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Multinorm truien & sweaters

Multinorm truien en sweaters worden als onderlaag gedragen onder een multinorm overall of multinorm werkjas. Daardoor hoeft deze multinorm kleding aan minder normeringen te voldoen dan de bovenlaag om u te beschermen tegen risico's in uw werkomgeving. U kunt de volgende eigenschappen van onze multinorm trui of sweater verwachten:

  • Tot 4 normeringen
  • Vlamvertragend, antistatisch, hi-vis, bescherming tegen elektrische vlamboog, bescherming bij lassen en aanverwante werkzaamheden
  • De beste multinorm merken, zoals Helly Hansen, Tricorp, Blåkläder en Hydrowear
  • Tevens complete multinorm collecties waaruit u een gehele outfit kunt samenstellen
Lees verder Lees minder

6 producten

Toon per pagina
Tricorp Sweater Multinorm Bicolor 303002
Beoordeling:
0%
€ 77,55 € 93,84
Tricorp Sweater Multinorm 303003
Beoordeling:
0%
€ 72,51 € 87,74
Blaklader Multinorm sweatshirt Inherent 3074-1750
Beoordeling:
0%
€ 113,05 € 136,79
Hydrowear Mandal Sweatshirt FR/AS 043637
Beoordeling:
0%
€ 85,45 € 103,39
Hydrowear Malaga Sweater FR/AS 043470
Beoordeling:
0%
€ 64,55 € 78,11
Portwest FR/AS Longsleeve Sweatshirt
Beoordeling:
100%
€ 62,10 € 75,14

Een extra beschermlaag onder uw multinorm werkkleding

Een multinorm trui of sweater hoeft niet aan vijf tot acht veiligheidsnormeringen te voldoen, zoals bij multinorm werkbroeken, overalls en werkjassen het geval is. Maar multinorm truien zijn wel degelijk meer dan een gewone trui of sweater die u in iedere kledingwinkel tegenkomt. Ze voldoen aan twee tot vier verschillende veiligheidsnormeringen, waaronder de normen EN 1149 en EN 11612 voor bescherming tegen respectievelijk statische ontlading en vuur. Bovendien zijn deze truien gemaakt met het idee dat u er op de werkplek zo prettig mogelijk in kunt bewegen. Kortom: met alle omstandigheden op uw werk is rekening gehouden.

Deze truien en sweaters vormen dus een extra laag tussen uw lichaam en de risico’s waarmee u werkt. Een multinorm werktrui kan bijvoorbeeld een aanvullende beschermlaag zijn die u nóg meer zekerheid biedt dat de vlammen waarmee u werkt in geval van kort contact bij uw huid vandaan blijven. Sommige van deze truien zijn volgens de lasnormering EN 11611 zelfs geschikt om als onderdeel van uw laskleding te dragen. En is het buiten te koud om zonder jas te werken, maar te warm om uw high vis werkjas dicht te doen? Dan wordt u met een EN 20471 gecertificeerde high vis werktrui alsnog goed gezien.

Overigens zijn de mouwen van deze truien bij de polsen smaller dan de rest van de mouw. Hiermee beschermt u de huid van uw armen optimaal tegen de risico’s van uw werkzaamheden.

Multinorm truien en sweaters van de beste merken

We zijn bij Unishore Bedrijfskleding altijd op zoek naar de beste werkkleding. Dat geldt voor onze gewone werkkleding, maar voor onze multinorm werkkleding in het bijzonder. Het gaat hier immers om beschermende kleding die aan de strengste eisen moet voldoen die er in zware branches gelden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de industrie of de offshore, waarvoor steeds strengere voorschriften gelden om de veiligheid van alle werknemers te kunnen waarborgen. Om u dat te kunnen garanderen vindt u in ons online assortiment uitsluitend multinorm truien en sweaters van fabrikanten die bewezen hebben kwaliteitskleding te maken.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor multinorm werktruien van het vooraanstaande Noorse merk Helly Hansen, dat zich al anderhalve eeuw bezig houdt met comfortabele beschermende kleding voor zware omstandigheden. Merken als Hydrowear, Tricorp en Blåkläder hebben bovendien speciale multinorm collecties in hun productaanbod. Dit stelt de fabrikanten in staat om gericht werkkleding te produceren die aan een breed scala aan veiligheidsnormeringen voldoet. Zo is het mogelijk om de ideale balans tussen bescherming en comfort te vinden, wat uw werk veel veiliger en aangenamer maakt.

Online multinorm truien en sweaters kopen

Maak uw multinorm werkoutfit compleet met een multinorm trui of sweater. Zo’n trui of sweater vormt een uitstekende extra beschermlaag en vergroot bovendien het comfort dat u op uw werkplek ervaart. U koopt uw multinorm truien en sweaters voordelig en eenvoudig online in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Eventueel kunnen wij zelfs uw werkkleding bedrukken of borduren, zodat uw werknemers de identiteit van uw bedrijf zo goed mogelijk uitstralen.

Heeft u verdere bescherming op uw werk nodig? Bekijk dan ook eens onze werkschoenen, PBM’s en overige multinorm werkkleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.