(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Vanwege topdrukte bij alle bezorgdiensten, kan de levertijd langer zijn dan normaal. Gebruik de Track & Trace voor meest actuele bezorginformatie. Bedankt voor het begrip.

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
Maat
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal
EN 20471: High Visibility

Multinorm shirts

Multinorm shirts zijn gemaakt om onder uw multinorm werkjas of multinorm overall te dragen. Deze shirts hoeven u daarom niet volgens evenveel normen te beschermen, maar vormen wel een extra beschermende laag. Zo bent u goed beschermd tegen de veiligheidsrisico’s van uw werkplek.

  • Tot en met 4 veiligheidsnormeringen
  • Alle multinorm shirts zijn antistatisch (EN 1149) en vlamvertragend (EN 11612), er zijn ook modellen met vlamboogbescherming (IEC 61482), lasnormeringen (EN 11611) en hi-vis modellen (EN 20471)
  • Gemaakt door de beste merken in multinorm werkkleding, zoals Blåkläder, Mascot, Helly Hansen en Tricorp
  • U kunt uw multinorm werkoutfit compleet maken met de multinorm collecties uit ons assortiment
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Fakse LS Crew Neck 75076
€ 51,00 € 61,71
Helly Hansen Fakse Shirt 75075
€ 51,00 € 61,71
Tricorp T-shirt Multinorm Bicolor 103003
€ 68,49 € 82,87
Tricorp T-shirt Multinorm 103004
€ 63,44 € 76,76
Blaklader Multinorm T-shirt Inherent 3482-1737
€ 49,41 € 59,79
Mascot Multisafe Horgen Sweatshirt
€ 68,40 € 82,76
Mascot Multisafe Muri T-Shirt
€ 46,71 € 56,52
Cutter & Buck Manzanita T-Shirt Rn Men
€ 14,00 € 16,94
Portwest FR/AS Longsleeve T-Shirt
€ 42,75 € 51,73

De beste werkshirts voor riskante branches

Shirts voor op het werk moeten in de eerste plaats gewoon lekker zitten. Als u voor uw functie veel in beweging bent, mag een shirt u daarbij niet belemmeren. Alle shirts uit ons assortiment zijn daarom met veel zorg gemaakt, zodat u er op de werkvloer zo prettig mogelijk in kunt bewegen. Er zijn echter riskante branches waarin u meer van een werkshirt verlangt dan alleen comfort. U kunt dan het een en ander opvangen met een werkjas of overall die op uw werksituatie is afgestemd, maar in een werkomgeving als de offshore of de industrie is meer bescherming een voordeel.

Een hoogwaardig multinorm shirt is dan een prima keuze voor u. Al deze multinorm shirts zijn een goede aanvulling op een vlamvertragende werkjas of een overall uit onze multinorm collecties. Alle shirts uit dit deel van onze webshop zijn vlamvertragend en antistatisch volgens de relevante normen en bieden in sommige gevallen nog meer bescherming. U kunt hierbij denken aan high vis shirts met fluorescerende kleuren en lasshirts die u tegen spatten gesmolten metaal beschermen. Multinorm shirts vergroten hoe dan ook de veiligheid op uw werk.

Multinorm werkshirts van kwaliteitsmerken

Bij Unishore Bedrijfskleding hebben we kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan bij de samenstelling van ons assortiment. Als gevolg daarvan heeft u in onze webshop de keuze uit verschillende soorten multinorm werkkleding van de beste fabrikanten. Merken als Helly Hansen, Mascot, Blåkläder, Portwest en Tricorp hebben een uitgebreid aanbod aan multinorm polo’s, multinorm truien en natuurlijk multinorm shirts. Deze merken hebben zich door de jaren heen ontwikkeld tot de meest geliefde fabrikanten op het gebied van beschermende kleding en dat is niet voor niets het geval.

Een deel van deze multinorm shirts is zelfs onderdeel van de multinorm collecties van deze merken. Helly Hansen biedt bijvoorbeeld shirts uit de FR/AS Fakse collectie aan, terwijl de Mascot Multisafe collectie uitgebreid in de praktijk getest is en dus ook in uw werkomgeving de benodigde bescherming biedt. Ook de Blåkläder vlamvertragend en Tricorp Safety Multinorm collecties hebben enkele multinorm shirts die u betrouwbare bescherming bieden.

Online multinorm shirts kopen

Verlangt u op het gebied van zowel comfort als bescherming het allerhoogste van de shirts die u op het werk draagt? De multinorm shirts die u bij Unishore Bedrijfskleding online kunt kopen zullen aan al deze comfortwensen en veiligheidseisen beantwoorden. Bovendien profiteert u bij onze online winkel van uitstekende prijzen en een groot bestelgemak. En dat houdt niet op bij onze multinorm werkkleding; al onze werkkleding, PBM’s, werkschoenen en werklaarzen zijn voordelig en eenvoudig te bestellen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via de chat op de site, stuur een e-mail of vul het contactformulier in zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen. 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.