Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Geslacht
Eigenschappen
Hoofdmateriaal

Roots Stormbuster

De waterdichte Roots Stormbuster collectie is geschikt voor risicovolle werkomgevingen die veel eisen van werkkleding. Er zijn verschillende items verkrijgbaar, waaronder overalls, werkbroeken en werkjassen.

  • Waterdichtheid en ademende eigenschappen, EN 343 klasse 3
  • Tot maar liefst 7 normeringen, waaronder vlamvertragend, antistatisch en bescherming tegen vloeibare chemicaliën en elektrische vlamboog
  • Deze collectie heeft ook items die geschikt zijn voor lassen en aanverwante werkzaamheden
  • High vis items verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
Best verkocht
Roots FR/AS Parka Stormbuster Classic RO1517 met RO1501 Voering
€ 190,59 € 230,61
Roots Stormbuster Contractor Multinorm Bomberjack RO4547
€ 106,11 € 128,39
Roots Stormbuster Multinorm Bodywarmer RO1557
€ 86,00 € 104,06
Roots Stormbuster Contractor Multinorm Parka RO4517
Beoordeling:
100%
€ 116,90 € 141,45
Roots Stormbuster Multinorm Overall RO1512
€ 295,78 € 357,89
Roots FR/AS Stormbuster Parka RO1519 met RO1501 Voering
€ 150,90 € 182,59
Roots Stormbuster Multinorm Bomberjack RO1547
€ 207,46 € 251,03
Roots Stormbuster Multinorm Waterproof Bib RO1527
€ 134,77 € 163,07
Roots Stormbuster Multinorm Werkbroek RO1537
€ 104,81 € 126,82

Waterdichte en vlamvertragende Roots werkkleding

Er zijn branches waarin een of twee veiligheidsnormeringen niet voldoende te zijn om tegen de gebruikelijke veiligheidsrisico’s te beschermen. In zulke sectoren is er behoefte aan multinorm werkkleding die bescherming biedt volgens vijf tot zeven normeringen. De Stormbuster collectie van Roots past bij deze eisen. Alle werkkleding in deze productlijn is waterafstotend volgens de hoogste klasse in de EN 343 norm. Tegelijkertijd is het vlamvertragende, antistatische werkkleding die aan alle eisen voldoet die in de normen EN 1149 en EN 11612 omschreven staan. Ook branden er geen chemische vloeistoffen door de kleding heen (EN 13034) en verhoogt de kleding uw zichtbaarheid (EN 20471).

Door deze combinatie van beschermende eigenschappen is de Roots Stormbuster collectie zeer geschikt voor branches waarin u met vuur en vlammen te maken heeft, maar ook met zwaar weer. Deze beschermende kleding is bijvoorbeeld een fantastische keuze als u op zoek bent naar werkkleding voor de offshore. Voor de meest extreme omstandigheden is de waterdichte FR/AS overall uit de collectie een aanrader. Maar ook de andere Roots Stormbuster producten zijn de moeite waard. Zo combineren de multinorm werkjassen en multinorm werkbroeken in deze serie de bescherming van regenjassen en regenbroeken met een verhoogde zichtbaarheid in situaties met beperkt zicht.

De comfortabele multinorm werkkleding van Roots

Roots is een Nederlandse fabrikant die internationaal op waardering kan rekenen vanwege de brandwerende eigenschappen van zijn werkkleding. Dat is bij de Roots Stormbuster collectie niet anders. Maar ook de andere multinorm collecties van Roots vallen op door hun hoogwaardige kwaliteit. In 2008 begon het bedrijf met de Roots Flamebuster collectie, waarmee het bedrijf zich vooral op de olie- en gasindustrie richtte. Daarna breidde het merk zijn aanbod al snel uit. Met collecties als Roots Stormbuster en Roots Multi Protector ontwikkelde het merk ook comfortabele, veilige werkkleding voor branches als de bouw, de industrie en de offshore.

Comfort is naast veiligheid een belangrijke factor in het ontwerp van Roots werkkleding. De branches die baat hebben bij de FR/AS werkkleding van het merk hebben het al zwaar genoeg met hun werkzaamheden. De werknemers in deze sectoren verdienen een aanbod aan werkkleding waarin ze zich prettig kunnen bewegen zonder dat dat draagcomfort afbreuk doet aan de mate van bescherming. Met de werkkleding van Roots kunt u dus iedere dag weer niet alleen veilig, maar ook met een prettig gevoel aan het werk.

Online Roots Stormbuster werkkleding kopen

Met de werkkleding uit de Roots Stormbuster collectie kunt u niet alleen zwaar weer trotseren. U bent ook nog eens goed beschermd tegen de risico’s die veroorzaakt worden door werken met vuur en hitte. Met deze multinorm werkkleding beschermt u zichzelf dus tegen een groot deel van de gevaren die er in die branches op de loer liggen. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u deze uiterst veilige en comfortabele werkkleding voor een uitstekende prijs online kopen. Ook voor alle andere werkkleding voor de offshore kunt u bij ons terecht. We houden er onder meer een ruim aanbod aan werkschoenen en werklaarzen op na.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.