Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Multinorm collecties
Categorie
 • Roots Multi Protector
Maat
Sluiting
 1. Rits
 2. Klittenband
 3. Verdekte sluiting
Prijs
Materiaal (hoofdbescherming)
 1. Anders
Eigenschappen
 1. Waterafstotend
 2. Ademend
 3. Winddicht
 4. Antistatisch
 5. Vlamvertragend
 6. Bescherming elektrische vlamboog
 7. Multinorm
Extra's
 1. Inritsbare voering
Hoofdmateriaal
 1. Katoen

Roots Multi Protector

Roots noemt de Roots Multi Protectorzelf zonder twijfel haar meest complete en functionele collectie. Draagcomfort, veiligheid en functionaliteit worden met elkaar gecombineerd tot een complete lijn die uitstekend geschikt is voor lassen en slijpen.

 • Voldoet aan de hoogste lasnormering (EN ISO 11611, klasse 1)
 • Tot maar liefst 6 normeringen, waaronder vlamvertragend, antistatisch en bescherming tegen chemicaliën en elektrische vlamboog
 • Industrieel wasbare artikelen
 • Ook high vis artikelen verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

2 producten

Toon per pagina
Roots Multiprotector Waterdichte Parka RO13340
€ 199,63 € 241,55
Roots Las Monnikskap RO13315
€ 23,72 € 28,70

Een veilige werkomgeving met Roots Multi Protector werkkleding

Als merk staat Roots vooral bekend om zijn brandvertragende werkkleding. De verschillende vlamvertragende werkjassen, overalls en werkbroeken van de fabrikant zijn een geliefde keuze bij alle medewerkers van bedrijven waarin met open vuur gewerkt wordt. Toch zijn dat niet de enige riskante situaties waarvoor Roots werkkleding aanbiedt om het werk veiliger en aangenamer te maken. De multinorm werkkleding uit de Roots Multi Protector collectie doet zijn naam eer aan door aan een breed scala aan veiligheidsnormeringen voldoen. De Europese norm voor bescherming tegen hitte en vlammen (EN 11612) is er natuurlijk een van.

Een enkele veiligheidsnormering maakt echter nog geen multinorm werkkleding. Bij Unishore Bedrijfskleding rekenen we een stuk werkkleding pas tot multinorm werkkleding wanneer deze aan vijf of meer van dit soort veiligheidsnormen voldoet. De werkbroeken, werkjassen, overalls en hoofdbescherming uit de Roots Multi Protector collectie is dan ook goedgekeurd volgens vijf of zes van deze normeringen, waaronder de hoogste klasse van de lasnormering EN 11611. Verschillende Roots Multi Protector werkkleding is conform de norm EN 343 te gebruiken bij slecht weer, terwijl ze ook beschermen tegen elektrostatische ontlading (EN 1149), vloeibare chemicaliën (EN 13034) en thermische gevaren die ontstaan wanneer een elektrische vlamboog kortsluit (IEC 61482).

Roots Multi Protector: ideale laskleding

Door al deze vormen van bescherming is Roots Multi Protector werkkleding ideaal voor slijp- en laswerkzaamheden. De vonken zullen direct doven als ze op uw kleding terecht komen en ook bij kortstondig contact met vlammen zal uw huid gespaard blijven. Dit is immers de specialiteit van Roots en dat is bij de werkkleding uit hun verschillende multinorm collecties niet anders. Naast deze collectie bestaan er namelijk nog twee Roots multinorm collecties. De Roots Stormbuster collectie is geschikt voor situaties die waterdichte werkkleding vereisen en de Roots Flamebuster collectie is ideaal voor de olie- en gasindustrie.

Al deze collecties hebben veel met elkaar gemeen. Niet alleen beschermen ze u op een zo breed mogelijke manier tegen gevaren die er op uw werkplek kunnen voorkomen, er bij het ontwerp ook nog rekening gehouden met uw draagcomfort. U kunt zich makkelijk bewegen in de werkkleding van Roots en dat is wel zo prettig voor het uitvoeren van uw werk. Bovendien blijven de hoogwaardige materialen waarvan deze werkkleding gemaakt is lang goed, zelfs als u ze industrieel laat reinigen. Dat kan namelijk met deze werkkleding.

Online Roots Multi Protector werkkleding kopen

Wanneer u voor uw werk op zoek bent naar multinorm werkkleding heeft u aan de kleding uit de Roots Multi Protector collectie een duurzame, comfortabele werkoutfit. Kwaliteit is altijd gegarandeerd als u voor Roots kiest en een goede bescherming tegen de potentieel gevaarlijke omstandigheden op het werk ook. Biedt de beschermende kleding uit deze collectie niet de beschermende eigenschappen waarnaar u op zoek bent? Bekijk dan ook eens de andere multinorm collecties van Roots.

Overigens kunt u bij Unishore Bedrijfskleding ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan andere werkkleding van Roots, waaronder een aantal hoogwaardige werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen. Uw bestelling plaatsen in onze webshop is zeer eenvoudig.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.