(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Sluiting
Geslacht
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Helly Hansen Aberdeen

De Helly Hansen Aberdeen collectie biedt u alle nodige multinorm werkkleding voor een complete werkoutfit waarmee u goed zichtbaar bent bij beperkt licht of slecht weer. Bovendien beschermt Helly Hansen Aberdeen werkkleding u tegen uw dagelijkse arbeidsrisico’s.

  • Multinorm werkkleding, tot wel 6 verschillende normeringen
  • o.a. vlamvertragend, antistatisch, Hi-Vis, bescherming tegen vlambogen, regen en kou
  • Artikelen met waterdicht, windbestendig en ademend Helly Tech®-materiaal
  • Reflecterende elementen van 3M
  • Werkbroeken met o.a. Cordura versterkingen, kniezakken, hamerlus, duimstokzak
Lees verder Lees minder

10 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Aberdeen Construction Werkbroek CL.1 76480
€ 180,00 € 217,80
Helly Hansen Aberdeen Padded Jacket CL.3 71385
€ 405,00 € 490,05
Helly Hansen Aberdeen Insulated Construction Werkbroek CL.1
€ 369,00 € 446,49
Helly Hansen Aberdeen Insulated Werkbroek CL.1 71487
€ 333,00 € 402,93
Helly Hansen Aberdeen Insulated Werkbroek CL.2 71485
€ 342,00 € 413,82
Helly Hansen Aberdeen Insulated Construction Werkbroek CL.2
€ 378,00 € 457,38
Helly Hansen Aberdeen Suit 76679
€ 306,00 € 370,26
Helly Hansen Aberdeen Werkbroek CL.1 76479
€ 166,50 € 201,47
Helly Hansen Aberdeen Werkbroek 76475
€ 144,00 € 174,24
Helly Hansen Aberdeen Constr. Werkbroek CL.2 76476
€ 162,00 € 196,02

High vis multinorm werkkleding van Helly Hansen

High vis werkkleding is een essentieel onderdeel van uw werkkleding wanneer u wel eens met situaties te maken heeft waarin het zicht beperkt is. Daarom hebben we bij Unishore Bedrijfskleding ook een uitgebreid aanbod aan high vis werkjassen, high vis overalls, veiligheidsvesten en andere signaalkleding van de beste merken op het gebied van bedrijfskleding. Bij sommige werksituaties is alleen goed gezien worden echter nog niet genoeg. Dan heeft u bijvoorbeeld werkkleding nodig die u tegen vuur, hitte en andere risico’s beschermt. De Helly Hansen Aberdeen collectie is een lijn high vis multinorm kleding waarmee u voorbereid bent op alle risico’s waar u op het werk mee te maken krijgt.

De multinorm werkjassen, multinorm werkbroeken en multinorm overalls in deze Helly Hansen collectie zijn de eerste keuze van veel professionals die goed te zien willen zijn tijdens hun werkzaamheden, maar ook de beschermende eigenschappen van bijvoorbeeld brandvertragende kleding nodig hebben. De beschermende kleding uit deze multinorm collectie zal u bij situaties binnen de muren van een bedrijf, maar ook in de buitenlucht goed beschermen. Hiermee bewijst deze multinorm bedrijfskleding dat u niet per se een keuze hoeft te maken voor high vis werkkleding of vlamvertragende werkkleding. Kies voor de Helly Hansen Aberdeen collectie en u profiteert van de voordelen van beide soorten werkkleding.

Aan welke normen voldoet Helly Hansen Aberdeen werkkleding?

Helly Hansen presenteert de Aberdeen collectie in de eerste plaats als een high vis kledinglijn. De werkjassen, overalls en werkbroeken in deze reeks voldoen daarom allemaal aan de eisen die in de hogezichtbaarheidsnormering EN 20471 worden gesteld om uw aanwezigheid visueel te benadrukken. Dit doet de kleding door de reflecterende striping en de fluorescerende kleuren die erop zitten. Er is Helly Hansen Aberdeen werkkleding verkrijgbaar in alle drie de veiligheidsklassen in de EN 20471-norm. Hierdoor is het eenvoudig om een model uit de collectie te kiezen dat bij uw werkomstandigheden past. Laat u zich hierin leiden door hoe dicht bij verkeer u werkt. Hogere klassen zijn geschikt voor werkzaamheden dichter bij verkeer.

Naast het verhogen van uw zichtbaarheid beschermt Helly Hansen Aberdeen werkkleding u ook tegen hitte, vuur, elektrostatische ontlading en elektrische vlambogen. Dit allemaal conform de voorschriften in de normeringen EN 11612 (bescherming tegen vuur en omgevingshitte), EN 1149 (werkkleding met antistatische eigenschappen) en IEC 61482 (de internationale norm voor bescherming tegen elektrische vlambogen). Helly Hansen is zich ervan bewust dat deze multinorm werkkleding veel in de buitenlucht gedragen wordt en heeft daarom ook modellen in de aanbieding die u bij slecht weer goed van pas komen. Zo is er Helly Hansen Aberdeen werkkleding die u genormeerde bescherming biedt tegen de kou (EN 342) en regen of andere neerslag (EN 343).

Helly Hansen Aberdeen werkkleding online kopen

Voor sommige functies is alleen de hoogste genormeerde beschermende kleding voldoende, ook als u daarbij goed te zien wilt zijn. De werkkleding uit de Helly Hansen Aberdeen collectie is de ideale bedrijfskleding voor dit soort functies. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u deze high vis kleding voor een eerlijke prijs online kopen. We kunnen eventueel de werkkleding bedrukken voor we uw bestelling opsturen. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan andere werkkleding en werkschoenen van Helly Hansen en andere vooraanstaande merken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.