(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Havep Multi Shield

De Havep Multi Shield collectie is ontwikkeld door een team van designers die naast het waarborgen van de belangrijkste normen veel aandacht hebben besteed aan de kwaliteit en de pasvorm van de kleding. Bovendien is de gehele collectie industrieel wasbaar met behoud van de normen.

  • Tot maar liefst 7 normeringen
  • o.a. vlamvertragend, antistatisch, hi-vis, bescherming tegen elektrische vlambogen, chemicaliën en lasspatten
  • Inherent vlamvertragende veiligheidskleding van de hoogste kwaliteit
  • Sportieve, stoere uitstraling (imagoversterkend)
Lees verder Lees minder

11 producten

Toon per pagina
Havep Multi Shield Overall 20251
€ 191,62 € 231,86
Havep Multi Shield Amerikaanse Overall 20253
€ 120,36 € 145,64
Havep Multi Shield Werkbroek 80308
€ 104,95 € 126,99
Havep Multi Shield Korte Jas 50247
Beoordeling:
100%
€ 110,73 € 133,98
Best verkocht
Havep Multi Shield Softshell 50250
€ 181,99 € 220,21
Havep Multi Shield Parka 50248
€ 235,91 € 285,45
Havep Multi Shield Brandvertragend Fleecevest 50249
€ 91,48 € 110,69
Havep Multi Shield Thermohemd lange mouw 10050
€ 35,62 € 43,10
Havep Multi Shield Thermobroek lang 10051
€ 35,62 € 43,10
Havep Multi Shield Polo lange mouw brandvertragend 10052
€ 45,25 € 54,75
Havep Multi Shield Veiligheidsvest 30180
€ 48,14 € 58,25

Havep Multi Shield helpt u veilig door uw werkdag heen

Beschermende kleding is onmisbaar in een werkomgeving met veel veiligheidsrisico’s. Soms is de oplossing voor zo’n risico eenvoudig te bedenken. Heeft u op uw werk bijvoorbeeld alleen met open vuur te maken? Dan is brandvertragende kleding al genoeg. Voor werk bij slecht zicht kan een reflecterend hesje of andere hi-vis werkkleding een bijdrage leveren aan de veiligheid. Bij bedrijven in riskante sectoren, zoals de bouw, de offshore, de installatie en de industrie, zijn de risico’s niet zo eenvoudig aan te duiden, omdat er uiteenlopende bedreigingen voor de veiligheid zijn. Dan komt multinorm werkkleding goed van pas.

Om aan te duiden welke bescherming werkkleding precies biedt, worden ze volgens verschillende veiligheidsnormeringen getest. Multinorm werkkleding voldoet aan ten minste vijf van dit soort normeringen, maar in de Havep Multi Shield collectie is zelfs werkkleding te vinden die goedgekeurd is volgens zeven van deze normen. Met deze multinorm werkkleding is een betrouwbare bescherming tegen de mogelijke gevaren in uw bedrijf gegarandeerd. Van gangbare risico’s als een verminderd zicht en statische ontlading tot meer specialistische gevaren als chemische vloeistoffen en laskleding: de werkkleding uit de Havep Multi Shield collectie helpt u veilig door uw werkdag heen. En nog comfortabel ook!

De comfortabele bescherming van Havep Multi Shield

Havep is al vele jaren een gewaardeerde naam op het gebied van werkkleding. De werkbroeken, werkjassen, overalls en andere bedrijfskleding van het bedrijf uit Goirle kunnen al decennialang op veel waardering vanuit verschillende branches rekenen. Dit heeft met de bescherming van de kleding van Havep te maken, maar zeker ook met het draagcomfort. U moet immers wel prettig kunnen bewegen in uw werkkleding, omdat u de kleding een groot deel van uw dag draagt. Daar houdt Havep rekening mee en dat geldt zeker ook voor hun verschillende multinorm collecties.

Naast de Multi Shield collectie heeft Havep in de lijnen Havep 5Safety, Havep 5Safety Image Plus en Havep Multi Protector een ruim aanbod aan multinorm werkkleding voor verschillende branches. Deze kleding moet in ieder geval tegen de meest voorkomende veiligheidsrisico’s beschermen en Havep doet er alles aan om ervoor te zorgen dat dat volgens de relevante normen gebeurt. Hierbij kunt u denken aan de norm EN 20471 voor een verhoogde zichtbaarheid, de EN 11612-norm voor vlamvertragende kleding en de norm EN 1149 voor antistatische werkkleding.

De werkjassen, werkbroeken en overalls uit de Havep Multi Shield collectie voldoen overigens ook aan de lasnormering EN 11611 en de norm EN 13034 voor bescherming tegen vloeibare chemicaliën.

Online Havep Multi Shield collectie kopen

De Havep Multi Shield collectie voldoet dus aan de strengste eisen die er op het gebied van beschermende kleding gesteld worden. Daarmee is deze multinorm collectie een uitstekende keuze voor de bescherming die u in uw bedrijf nodig heeft. U kunt deze werkkleding eenvoudig online kopen bij Unishore Bedrijfskleding. Dan kunt u de beste prijs en een snelle levering verwachten. De kleding in de Havep Multi Shield collectie heeft bovendien een uiterst moderne uitstraling.

Bij een volledige beschermende werkoutfit horen ook stevige werkschoenen. Die vindt u eveneens voor een aantrekkelijke prijs in ons ruime assortiment.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.