(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht
Eigenschappen
Extra's
Hoofdmateriaal

Havep 5Safety Image Plus

Havep 5Safety Image Plus werkkleding kopen. Havep 5Safety werkkleding beschermt u tegen de 5 meest voorkomende risico's in werkomgevingen. Deze super sportieve collectie bestaat uit tweekleurige werkkleding met een heel stoere uitstraling! Deze nieuwe generatie multinorm werkkleding biedt u uitzonderlijk comfort en past zich aan het lichaam aan waardoor de pasvorm geweldig is. 

Bijzonderheden Havep 5Safety Image+ werkkleding:

  • Maar liefst 5 normeringen, waaronder vlamvertragend en antistatisch
  • Uniek ontwerp om makkelijk te kunnen bewegen, de kleding past zich aan uw lichaamshouding aan
  • Sportieve, moderne uitstraling (imagoversterkend)
  • Industrieel wasbaar
  • Uitgebreid in de praktijk getest
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
Havep 5Safety Image+ Overall Vlamboog 1 20290
€ 103,99 € 125,83
Havep 5Safety Image+ Werkbroek Vlamboog 1 80340
€ 59,70 € 72,24
Havep 5Safety Image+ Werkbroek Vlamboog 2 80345
€ 78,95 € 95,53
Havep 5Safety Image+ Amerikaanse Overall Vlamboog 1 20288
€ 72,22 € 87,39
Havep 5Safety Image+ Parka Vlamboog 2 50286
€ 154,06 € 186,41
Havep 5Safety Image+ Korte Jas Vlamboog 1 50285
€ 69,33 € 83,89
Havep 5Safety Image+ Korte Jas Vlamboog 2 50292
€ 87,62 € 106,02
Havep 5Safety Image+ Amerikaanse Overall Vlamboog 2 20291
€ 104,95 € 126,99
Havep Multi Shield Inritsbare Voering Parka 50253
€ 56,81 € 68,74

Uiterst representatieve multinorm werkkleding

De bescherming van multinorm werkkleding gaat vaak gepaard met een bepaald uiterlijk. Soms dragen de kleuren bij aan de beschermende eigenschappen van de kleding. High vis werkkleding vraagt nu eenmaal om de combinatie van geel of oranje met de kenmerkende reflectiebanden. Toch kan een beperkt assortiment aan kleuren een probleem zijn als er hard aan de huisstijl van uw bedrijf gewerkt is. Deze is met zorg samengesteld om het imago van uw bedrijf naar buiten toe uit te stralen en dan heeft u uw beschermende kleding uiteraard het liefst ook in de kleuren die daarvoor uitgekozen zijn.

Daar kan de Havep 5Safety Image Plus u bij helpen. De multinorm werkkleding in deze lijn verhoogt de veiligheid binnen uw bedrijf, maar daarnaast zijn de werkjassen, overalls en werkbroeken ook nog eens in vier moderne kleurstellingen te verkrijgen. En omdat alle werkkleding in deze multinorm collectie duurzaam en industrieel wasbaar is, zullen de kledingstukken ook nog lang bij de uitstraling van uw bedrijf passen. Dat is helemaal het geval wanneer wij uw werkkleding bedrukken of een logo erop borduren. Uw bedrijfskleding wordt op die manier echt het visitekaartje van uw bedrijf, zonder dat u daar te veel geld aan kwijt bent.

Welke bescherming biedt Havep 5Safety Image Plus werkkleding?

De uitstraling van Havep 5Safety Image Plus werkkleding is een groot voordeel, maar het belangrijkst is nog altijd de bescherming die de kleding biedt. Alle kleding in deze collectie voldoet aan vijf verschillende veiligheidsnormeringen. Alle artikelen zijn bijvoorbeeld vlamvertragend en antistatisch volgens de normen EN 11612 en EN 1149. Verder beschermt deze werkkleding tegen de thermische gevolgen als een elektrische vlamboog kortsluit (IEC 61482), vloeibare chemicaliën (EN 13034) en lasvonken (EN 11611). De Havep 5Safety Image Plus parka beschermt bovendien volgens de norm EN 343 tegen regen en andere neerslag.

Met een multinorm werkjas, multinorm overall of multinorm werkbroek uit de Havep 5Safety Image Plus collectie bent u dus op flink wat risico’s voorbereid. Verder is er veel aandacht besteed aan het draagcomfort van de werkkleding uit deze collectie. U voelt zich daardoor niet alleen prettig, maar ook comfortabel bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Online Havep 5Safety Image Plus werkkleding kopen

De multinorm werkkleding uit de Havep 5Safety Image Plus collectie biedt een unieke combinatie van bescherming, comfort en een bijzonder representatief uiterlijk. Ideaal als u voor een goede prijs op zoek bent naar het beste van beschermende kleding en een representatieve uitstraling. U kunt deze kleding snel en gemakkelijk online kopen via de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Als u uw Havep 5Safety Image Plus werkkleding bedrukt wilt hebben, kunt u dat ook aan ons doorgeven. Dan krijgt u van ons representatieve multinorm werkkleding thuisgestuurd die uit de doos direct klaar is voor gebruik.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.