(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Stretch-type
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Materiaal

Horeca onderkleding

Onderkleding en ondergoed voor de horeca kopen? Het Nederlandse merk Chaud Devant heeft speciaal voor horecapersoneel een lijn ondergoed en onderkleding ontworpen die rekening houdt met de omstandigheden waarmee u dagelijks te maken krijgt, zoals een warme keuken en veel beweging.

  • Ondergoed gemaakt van Coolmax-katoen (vochtafdrijvend en sneldrogend)
  • Stretchmateriaal met elastaan
  • Modellen voor zowel dames als heren
Lees verder Lees minder

7 producten

Toon per pagina
Chaud Devant Verkoelend Short
€ 16,47 € 19,93
Chaud Devant T-Shirt Grey
€ 21,20 € 25,65
Chaud Devant Verkoelend Short
€ 16,47 € 19,93
Chaud Devant T-Shirt White
€ 21,20 € 25,65
Chaud Devant Shorts Grey
€ 16,47 € 19,93
Chaud Devant Singlet Grey
€ 18,36 € 22,22
Chaud Devant Sense Legging Clove Black
€ 53,10 € 64,25

Topkwaliteit onderkleding Chaud Devant online bij Unishore Bedrijfskleding

Chaud Devant heeft speciaal ondergoed voor de chefs ontwikkeld met vocht afdrijvende en sneldrogende eigenschappen. De duurzame Cooltex materialen houden u te allen tijde koel en comfortabel. Wie vaak achter een heet fornuis staat of eten en drinken serveert in een drukke horecagelegenheid, weet dat dit van groot belang is.

Ook aan de lady chefs is gedacht door Chaud Devant. De bijzondere lijn onderkleding heeft een perfecte pasvorm voor dames en zit niet alleen heerlijk, maar houdt u ook lekker koel door het gebruik van Coolmax-katoen. Het eenvoudige grijze dameshemdje is de ideale basis laag onder uw koksbuis of horeca blouse. Het is gemaakt van hetzelfde Coolmax-katoen waar Chaud Devant ook het ondergoed mee heeft vervaardigd en zorgt ervoor dat u zich altijd behaaglijk blijft voelen.

Aanvullende eisen aan horecakleding

Horecakleding moet natuurlijk functioneel zijn met bijvoorbeeld voldoende zakken voor notitieblokjes, mobiele telefoons, mobiel pinapparaat en dergelijke, maar het moet vooral in de keuken en de bediening de juiste bescherming bieden tegen bijvoorbeeld hete vloeistoffen. Hieronder een lijstje met aanvullende eisen waaraan horecakleding moet voldoen: 

  • Functioneel (extra zakken e.d.)
  • De stof moet ademen
  • Bij voorkeur gemaakt van brandvertragende materialen
  • Zelfs na vaak wassen, zowel industrieel als thuis, moet horecakleding mooi blijven
  • Representatief en aansluiten bij uw huisstijl
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.