Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Stretch-type
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
Wasinstructie

Horeca broeken

Chaud Devant horecabroeken kopen? Het wordt weleens onderschat, maar ook broeken vallen onder de outfit van horecamedewerkers als bedienend personeel, barpersoneel, gastheer of gastvrouw. U kunt hierbij denken aan nette horecabroeken die gemaakt zijn voor de werkzaamheden in de horeca. Het Nederlandse Chaud Devant is specialist op het gebied van horecakleding en kokskleding.

  • Industrieel wasbaar en op temperaturen tot 70 ℃
  • Jeans en skinny kunnen in de droger op 60 ℃
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Moderne en klassieke modellen voor zowel dames als heren
Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 10%
Chaud Devant Basix Skinny Reg Black Stretch
€ 62,96 € 76,18
Korting 10%
Chaud Devant Pure Denim Skinny REG Jogg Black Stretch
Waardering:
100%
€ 75,56 € 91,43
Korting 10%
Chaud Devant Nette Broek Parsley Black
€ 83,39 € 100,90
Korting 10%
Chaud Devant Sense Pants Basil Black Pantalon
€ 75,11 € 90,88
Korting 10%
Chaud Devant Sense Jumpsuit Pepper Black
€ 152,01 € 183,93

Wat is een horecabroek

Een horecabroek wordt in de volksmond ook wel koksbroek genoemd omdat deze broeken vaak worden gedragen door koks. Een echte horecabroek is meestal grotendeels gemaakt van dunne, brandwerende materialen. Materialen die uw kok voldoende beschermen, maar die ook luchtig en licht aanvoelen. Bij Unishore hebben we een zeer compleet aanbod van horecakleding. Horeca broeken zijn te vekrijgen in verschillende soorten zo zijn er denim horecabroeken maar ook pantalons. Vaak hebben horecabroeken een hoog draagcomfort, dit is een groot voordeel omdat de drager hem soms wel langer aan heeft dan 10 uur! 

Professionele horecakleding, in uw huisstijl

Naast horecabroeken heeft Unishore een groot assortiment professionele kokskleding voor u beschikbaar. Ook een koksmuts of een koksbuis vindt u met hetzelfde gemak in onze webshop. En wilt u uw personeel unieke, herkenbare bedrijfskleding geven? Laat dan ons uw horecakleding bedrukken of borduren. Wij doen dit binnenhuis hierdoor kunnen wij de borduring of bedrukken tegen een scherpe prijs aanbieden en kan het snel geleverd worden.

Aanvullende eisen aan horecakleding

Horecakleding moet natuurlijk functioneel zijn met bijvoorbeeld voldoende zakken voor notitieblokjes, mobiele telefoons, mobiel pinapparaat en dergelijke, maar het moet vooral in de keuken en de bediening de juiste bescherming bieden tegen bijvoorbeeld hete vloeistoffen. Hieronder een lijstje met aanvullende eisen waaraan horecakleding moet voldoen: 

  • Functioneel (extra zakken e.d.)
  • De stof moet ademen
  • Bij voorkeur gemaakt van brandvertragende materialen
  • Zelfs na vaak wassen, zowel industrieel als thuis, moet horecakleding mooi blijven
  • Representatief en aansluiten bij uw huisstijl

Online horecabroeken bestellen

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u alle goede horecabroeken op één plek. U kunt vele horecabroeke of koksbroeken eenvoudig online bestellen voor uw personeel, zodat uw personeelsleden snel aan de slag kunnen in een broek die op het gebied van comfort en functionaliteit niet te overtreffen is.  Maak de look compleet door uw horecabroek te combineren met een horeca overhemden voor heren of horecablouse voor dames. Mocht u overige vragen hebben neem dan contact op via de mail.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.